7tt po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.4.11 10:49

Neboj, třeba bylo jen nějak špatně viditelné. Je to boj,co? Manža tam byl se mnou hned a dr.mu řekl, ať jde blíž, ať ot taky vidí. fakt super :dance: .
A můžu se Tě zeptat proč to po 1. nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.4.11 10:56
neuchytili se poprvé a neměli jsme nic na zmražení, tak jsme museli celé ivf podstoupit znovu :-) …no se mnou tam nešel hned, nevěděla jsem, co vůbec bude, až když tam srdíčko bylo, tak jsem ho nechala zavolat…no a nic…i když on říká, že ho viděl, to bylo takový divný,vždy na vteřinu jakoby ho dr zahlídla a zase zmizelo…nevím…ona to taky nechápala, ale manža je v klidu, že ho zahlídl, tak tam je…
krista.tomanova píše:
Neboj, třeba bylo jen nějak špatně viditelné. Je to boj,co? Manža tam byl se mnou hned a dr.mu řekl, ať jde blíž, ať ot taky vidí. fakt super :dance: .
A můžu se Tě zeptat proč to po 1. nevyšlo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 11:14

Aha, tak je je blbý. ALe tak ne podruhé to prostě musí vyjít, ne? :andel:
A ještě holky, chodíte do práce nebo máte neschopenku? Já jsem v práci(dělám v kaceláři), doma bych asi zblbla. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 11:14

Omlouvám se za chyby. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
15.4.11 11:28

No žáha mě naštěstí nepálí, ale je to normální spousta kamarádek to měla. Za mě si to vybírá asi tatínek :-) . Já do práce chodím taky dělám v kanceláři takže celkem pohoda máme rodinou firmu kde už to vědí aby po mě nechtěli nic těžkého :-) Zítra se chystáme to oznámit druhé babičce a dědečkovi tak jen doufám že to není moc brzy! Co říkáte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 11:44

To je fajn, že to ví. :-) Ono je to asi jedno, kdy to řekneš, já to šéfovi také teď řekla, ať se na to připraví. Minule jsme to neřekli a dívej jak jsme dopadli :cry: , takže je to fakt asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
20.4.11 11:50

Ahojky, taky jsem v 7tt po IVF. už 3 týdny mám potvrzené těhotenství a už dobré 4 týdny je mi „těhotně“. Nesnesu byť jen slovo „kouř“, jakmile dostanu hlad (což je pomalu každou hodinu :lol: ) tak se mi chce zvracet, prsa mě bolí jak kdyby byla plná špendlíků :lol: a spát můžu víceméně neustále…ale přesto jsem šťastná jak blecha :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.11 11:55

Ahojky, vítám tě :mavam:
Tak to je super!! Tak se opatruj. A jsi doma nebo v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
20.4.11 13:04

Ahoj holky tak jak je? Já to s tou nevolností mám jak na houpačce jeden den je mi fajn druhý den jsem ko. Dneska jsem třeba chtěla nachystat snídani a jen jsem ty salámy a sýry vytáhla natáhlo mě tak že jsem musela běžet na druhý konec bytu a rozdýchat to jinak je to ale super :-) už vám někomu roste bříško? Já se nemůžu dočkat dalšího UZ až 3.5. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.11 13:15

Jo, tak to máme tak nějak střejně s tím :poblion: .
Ale teĎ jsem zjistila, že když hned ráno sním pár piškotů, tak to pak cestou do práce není tak hrozné!!! :-P
Ty už máš problém s bříškem? Já právě řeším, zda je možné, že mi kalhoty hrozně vadí na břicho, obleču je úplně v pohodě, ale prostě mě to jako táhne nebo jak to mám říct. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.4.11 13:51

ahojky, já jsem po 2.IVF a dnes začínám 5 týden..... na UTZ jdu 27.4 a neuvěřitelně se těším a bojím zároveň… Vím že mi ještě bříško růst nemůže, ale začínám fakt tloustnout!!! Zatím jsme to řekli jen rodičům, ty věděli o tom že jdeme na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.11 13:57

Já jdu také 27.4. na ultrazvuk, měla bych být už v půlce 9.tt, tak uvidíme, těším se, snad tam zase bude krsáně vidět tlukot :srdce: .
Tak se držte a opatrujte se těhulky!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
20.4.11 15:45

Ahojky díky za přivítání :-D já jsem doma, v práci by mě z těch nervů kleplo :lol: takže si to užívám a jsem ráda, protože je mi zle v průběhu celého dne. A to jak píšete s těma kalhotama..mám stejný problém :lol: a sežrala bych i slona :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.4.11 13:19

Problémy s bříškem nemám zapnu všechny kalhoty a netáhnou mě jsou hodně nízské a měla jsem rezervu :-) ale když jsem nahá bříško už mám včera jsme to s taťkou studovali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tomanova@diamo.cz
21.4.11 13:23

Tak to já měla bříško(špeky) normálně, takže si myslím, že těhu ještě ne. Ty kalhoty mě trošku táhnou, ale dá se to vydržet. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky