Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, třeba bylo jen nějak špatně viditelné. Je to boj,co? Manža tam byl se mnou hned a dr.mu řekl, ať jde blíž, ať ot taky vidí. fakt super
.
A můžu se Tě zeptat proč to po 1. nevyšlo?
krista.tomanova píše:
Neboj, třeba bylo jen nějak špatně viditelné. Je to boj,co? Manža tam byl se mnou hned a dr.mu řekl, ať jde blíž, ať ot taky vidí. fakt super.
A můžu se Tě zeptat proč to po 1. nevyšlo?
Aha, tak je je blbý. ALe tak ne podruhé to prostě musí vyjít, ne? ![]()
A ještě holky, chodíte do práce nebo máte neschopenku? Já jsem v práci(dělám v kaceláři), doma bych asi zblbla. ![]()
No žáha mě naštěstí nepálí, ale je to normální spousta kamarádek to měla. Za mě si to vybírá asi tatínek
. Já do práce chodím taky dělám v kanceláři takže celkem pohoda máme rodinou firmu kde už to vědí aby po mě nechtěli nic těžkého
Zítra se chystáme to oznámit druhé babičce a dědečkovi tak jen doufám že to není moc brzy! Co říkáte holky?
To je fajn, že to ví.
Ono je to asi jedno, kdy to řekneš, já to šéfovi také teď řekla, ať se na to připraví. Minule jsme to neřekli a dívej jak jsme dopadli
, takže je to fakt asi jedno.
Ahojky, taky jsem v 7tt po IVF. už 3 týdny mám potvrzené těhotenství a už dobré 4 týdny je mi „těhotně“. Nesnesu byť jen slovo „kouř“, jakmile dostanu hlad (což je pomalu každou hodinu
) tak se mi chce zvracet, prsa mě bolí jak kdyby byla plná špendlíků
a spát můžu víceméně neustále…ale přesto jsem šťastná jak blecha
![]()
Ahojky, vítám tě ![]()
Tak to je super!! Tak se opatruj. A jsi doma nebo v práci?
Ahoj holky tak jak je? Já to s tou nevolností mám jak na houpačce jeden den je mi fajn druhý den jsem ko. Dneska jsem třeba chtěla nachystat snídani a jen jsem ty salámy a sýry vytáhla natáhlo mě tak že jsem musela běžet na druhý konec bytu a rozdýchat to jinak je to ale super
už vám někomu roste bříško? Já se nemůžu dočkat dalšího UZ až 3.5. ![]()
Jo, tak to máme tak nějak střejně s tím
.
Ale teĎ jsem zjistila, že když hned ráno sním pár piškotů, tak to pak cestou do práce není tak hrozné!!! ![]()
Ty už máš problém s bříškem? Já právě řeším, zda je možné, že mi kalhoty hrozně vadí na břicho, obleču je úplně v pohodě, ale prostě mě to jako táhne nebo jak to mám říct. ![]()
ahojky, já jsem po 2.IVF a dnes začínám 5 týden..... na UTZ jdu 27.4 a neuvěřitelně se těším a bojím zároveň… Vím že mi ještě bříško růst nemůže, ale začínám fakt tloustnout!!! Zatím jsme to řekli jen rodičům, ty věděli o tom že jdeme na IVF.
Já jdu také 27.4. na ultrazvuk, měla bych být už v půlce 9.tt, tak uvidíme, těším se, snad tam zase bude krsáně vidět tlukot
.
Tak se držte a opatrujte se těhulky!!!!! ![]()
Ahojky díky za přivítání
já jsem doma, v práci by mě z těch nervů kleplo
takže si to užívám a jsem ráda, protože je mi zle v průběhu celého dne. A to jak píšete s těma kalhotama..mám stejný problém
a sežrala bych i slona
![]()
Problémy s bříškem nemám zapnu všechny kalhoty a netáhnou mě jsou hodně nízské a měla jsem rezervu
ale když jsem nahá bříško už mám včera jsme to s taťkou studovali ![]()
Tak to já měla bříško(špeky) normálně, takže si myslím, že těhu ještě ne. Ty kalhoty mě trošku táhnou, ale dá se to vydržet. ![]()