Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, ![]()
chtěla bych najít spřízněnou duši. Jsem 7. týden těhu po IVF. Tak bych ráda zjistila, jestli jste na tom někdo stejně jako já (s příznaky, léky atd.)
Ahoj, jsem na tom podobně, jen OPU 5.3 a ET 7.3, takže jen o nějaký den dřív ![]()
Aha, tak já měla OPU 7.3. a ET 12.3. Nicméně to je asi celkem jedno, je to opravdu pár dní.
Jak ti je? Pozoruješ na sobě nějaké změny? A jaké jsi brala prášky? A bereš ještě nějaké?
Já beru od začátku anopyrin,prednison a utrogestan a budu to prý mít až do konce třetího měsíce. Kromě toho, že jsem přibrala po těch hormonech,břicho mám pořád jak balon a nízký tlak, tak jsem v pohodě- a ty?
Mimosku, já už neberu nic(jen vitamíny),ale zavádím Utrogestan.
A právě, že asi po vysazení těch prášků mám takovou jako křeč v podbřišku(občas) a dost mě bolí prsa, jsem unavená. Tak práve přemýšlím, jestli to tak má být?? Jo a ráno je mi taky dost mizerně, sice nelítám na WC,ale je mi teda fakt šoufl.
Ty jsi po 1.IVF?
krista.tomanova píše:
Mimosku, já už neberu nic(jen vitamíny),ale zavádím Utrogestan.
A právě, že asi po vysazení těch prášků mám takovou jako křeč v podbřišku(občas) a dost mě bolí prsa, jsem unavená. Tak práve přemýšlím, jestli to tak má být?? Jo a ráno je mi taky dost mizerně, sice nelítám na WC,ale je mi teda fakt šoufl.
Ty jsi po 1.IVF?
Ahoj já jsem taky konec 7týdne v úterý jsem byla na UZ a bylo úžasné slyšet srdíčko. Jinak co se týká prášků jim kyselinu listovou už od počátku snažení a taky fol gravid to asi 14dní na doporučení mé gyn. a obtíže jen dvě strašně mě bolí prsa už od začátku a teď posledních pár dní se přidala nevolnost. Né zvracení ale jak popisuješ je mi pořád šoufl a nechuť k jídlu je taky dost velká. Ale jinak si to strašně užívám!!!! ![]()
Holky, tak snad to nám to konečně podaří!! A kdy máte další ultrazvuk?
My byly na
11.7. Paráda.
Jé teď holky nevím jestli jsem se nevtěrkla špatně
co znamená to IVF?
krista.tomanova píše:
Holky, tak snad to nám to konečně podaří!! A kdy máte další ultrazvuk?
My byly na11.7. Paráda.
kacice píše:
Jé teď holky nevím jestli jsem se nevtěrkla špatněco znamená to IVF?
jak bylo a pak ne? Jako,ž e třeba bylo mimi špatně vidět? Určitě to bude dobré. MUSÍ!!! ![]()
Věř mi, že já jsem byla moc ráda, když bylo vidět
, ale zase si pořád říkám, že náš první prcek to vzdal až později, takže jistotu 100= nemáš nikdy. ![]()
Takže musíme být v pohodě, s úsměvem na rtu a doufat. ![]()
Kacice, vůbec nevadí, jetli nejsi po IVF, budu ráda, když budeme moct srovnávat naše pocity a dojmy.
Aha
tak já jsem normálně a moc děkuji za přijetí i když nejsem po umělém. Držím vám palečky holky hlavně těm našim prckům ať se jim daří!! Už se nemůžu dočkat až mě ta nevolnost přejde a já budu hodovat o sto šest ![]()
Taky se na to těším, což o to, oči by jedli, ale když ono to nejde. Fakt mi jaksi poslední dobou nechutná.
Kacice a tak tě pálí občs žáha?? ![]()
krista.tomanova píše:
jak bylo a pak ne? Jako,ž e třeba bylo mimi špatně vidět? Určitě to bude dobré. MUSÍ!!!
Věř mi, že já jsem byla moc ráda, když bylo vidět, ale zase si pořád říkám, že náš první prcek to vzdal až později, takže jistotu 100= nemáš nikdy.
Takže musíme být v pohodě, s úsměvem na rtu a doufat.
Kacice, vůbec nevadí, jetli nejsi po IVF, budu ráda, když budeme moct srovnávat naše pocity a dojmy.