7tt po IVF

15.4.11 06:42

7.tt po IVF

Ahoj děvčata, :mavam:
chtěla bych najít spřízněnou duši. Jsem 7. týden těhu po IVF. Tak bych ráda zjistila, jestli jste na tom někdo stejně jako já (s příznaky, léky atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1184
15.4.11 06:56

Ahoj, jsem na tom podobně, jen OPU 5.3 a ET 7.3, takže jen o nějaký den dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 07:52

Aha, tak já měla OPU 7.3. a ET 12.3. Nicméně to je asi celkem jedno, je to opravdu pár dní.
Jak ti je? Pozoruješ na sobě nějaké změny? A jaké jsi brala prášky? A bereš ještě nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.4.11 08:55

Já beru od začátku anopyrin,prednison a utrogestan a budu to prý mít až do konce třetího měsíce. Kromě toho, že jsem přibrala po těch hormonech,břicho mám pořád jak balon a nízký tlak, tak jsem v pohodě- a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 08:59

Mimosku, já už neberu nic(jen vitamíny),ale zavádím Utrogestan.
A právě, že asi po vysazení těch prášků mám takovou jako křeč v podbřišku(občas) a dost mě bolí prsa, jsem unavená. Tak práve přemýšlím, jestli to tak má být?? Jo a ráno je mi taky dost mizerně, sice nelítám na WC,ale je mi teda fakt šoufl.
Ty jsi po 1.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.4.11 09:22
Že tě bolí prsa a jsi unavená, to k těhu patří :-) i to, že je ti ráno mizerně je normální, vše se spraví s koncem třetího měsíce :-) , tak musíš vydržet. Já jsem po druhém IVF, první bylo neúspěšné
krista.tomanova píše:
Mimosku, já už neberu nic(jen vitamíny),ale zavádím Utrogestan.
A právě, že asi po vysazení těch prášků mám takovou jako křeč v podbřišku(občas) a dost mě bolí prsa, jsem unavená. Tak práve přemýšlím, jestli to tak má být?? Jo a ráno je mi taky dost mizerně, sice nelítám na WC,ale je mi teda fakt šoufl.
Ty jsi po 1.IVF?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
15.4.11 09:22

7týden

Ahoj já jsem taky konec 7týdne v úterý jsem byla na UZ a bylo úžasné slyšet srdíčko. Jinak co se týká prášků jim kyselinu listovou už od počátku snažení a taky fol gravid to asi 14dní na doporučení mé gyn. a obtíže jen dvě strašně mě bolí prsa už od začátku a teď posledních pár dní se přidala nevolnost. Né zvracení ale jak popisuješ je mi pořád šoufl a nechuť k jídlu je taky dost velká. Ale jinak si to strašně užívám!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 09:26

Holky, tak snad to nám to konečně podaří!! A kdy máte další ultrazvuk?
My byly na :srdce: 11.7. Paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
15.4.11 09:34

Jé teď holky nevím jestli jsem se nevtěrkla špatně :-D co znamená to IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.4.11 09:39
Já byla taky 11.4,ale srdíčko prvně bylo, pak ne, tak jdu v úterý znovu a uvidíme, snad tam bude… :cry:
krista.tomanova píše:
Holky, tak snad to nám to konečně podaří!! A kdy máte další ultrazvuk?
My byly na :srdce: 11.7. Paráda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.4.11 09:40
Umělé oplodnění :-)
kacice píše:
Jé teď holky nevím jestli jsem se nevtěrkla špatně :-D co znamená to IVF?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 10:08

jak bylo a pak ne? Jako,ž e třeba bylo mimi špatně vidět? Určitě to bude dobré. MUSÍ!!! :dance:
Věř mi, že já jsem byla moc ráda, když bylo vidět :srdce: , ale zase si pořád říkám, že náš první prcek to vzdal až později, takže jistotu 100= nemáš nikdy. :-(
Takže musíme být v pohodě, s úsměvem na rtu a doufat. :kytka:
Kacice, vůbec nevadí, jetli nejsi po IVF, budu ráda, když budeme moct srovnávat naše pocity a dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
15.4.11 10:29

Aha :-) tak já jsem normálně a moc děkuji za přijetí i když nejsem po umělém. Držím vám palečky holky hlavně těm našim prckům ať se jim daří!! Už se nemůžu dočkat až mě ta nevolnost přejde a já budu hodovat o sto šest :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 10:31

Taky se na to těším, což o to, oči by jedli, ale když ono to nejde. Fakt mi jaksi poslední dobou nechutná.
Kacice a tak tě pálí občs žáha?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.4.11 10:46
No dr ho krásně viděla, tak jsem chtěla zavolat manžu, at se podívá a když přišel, tak ho nemohla najít, prostě hledala takovou dobu a nic…ani mě proto neodeslala do péče mému drgyn a máe zase přijít, jen doufám, že to nebude zamlklé, že srdíčko zrovna nepřestávalo pracovat
krista.tomanova píše:
jak bylo a pak ne? Jako,ž e třeba bylo mimi špatně vidět? Určitě to bude dobré. MUSÍ!!! :dance:
Věř mi, že já jsem byla moc ráda, když bylo vidět :srdce: , ale zase si pořád říkám, že náš první prcek to vzdal až později, takže jistotu 100= nemáš nikdy. :-(
Takže musíme být v pohodě, s úsměvem na rtu a doufat. :kytka:
Kacice, vůbec nevadí, jetli nejsi po IVF, budu ráda, když budeme moct srovnávat naše pocity a dojmy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí