Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nějak se mi to sem blbě vložilo(podpis), ach ta technika, je prostě stále chytřejší než já. ![]()
no to víš já mám taky faldík který na těhu nehodím ale mám už i ten podbříšek zvednutý to určitě jo ![]()
@89Kačka byla jsem už asi 10 dní zpět a byla vidět srdeční akce..
Ale včera jsem začala špinit, takže jsem v nervu a aktuálně v čekárně motolské ambulance :-/
Jinak jsem strašně unavená a narostly mi prsa, nemám chuť k jídlu, ale zatím nebleju…
Ahoj
mě teprve první utz čeká, mám trochu obavy, ale hrozné se těším 🙂
@lof já byla na ultrazvuku v pátek, také byla vidět srdeční akce a teď ve čtvrtek mam první kontrolu u svého lékaře na gynekologii. Já cele dny prospim, prsa bolí a je mi furt tak nějak všelijak. Dej vědět jak jsi dopadla s tím spinenim
@89Kačka ahoj! Tak si mě normálně nechali dvě noci v nemocnici… Ale už jsem doma. Prej hematom malej, co by mohl ohrozit mímo, ale vstřebává se, mám klidový režim, v neděli jsem měla letět do Portugalska, tak to jsem zrušila a ležím…
Co u Dr? Vše ok?
@lof ahojda tak hlavně ze je mimi v pořádku, hoď nohy nahoru a klídek. Já byla z kliniky předána ke svému gyndaři tak jsem tam včera byla a prý všechno v poradku ze vše sedí na jedničku. Stejně mám furt strach.Kdy mas další kontrolu? A v jakem tt teď jsi?
@89Kačka ahoj, teď jsem v devátém, dnes kontrola u gyndaře a hematom tam furt je, dokonce se trochu zvětšil, asi že jsem si o víkendu dovolila se hýbat :-/ tak zpět do postele :-/
@lof tak pekne odpocivej ať nabereš sílu a přeji ať se tam miminku dari, tohle přesně měla kamarádka, ta teda krvácení hodně i s kusy a teď ji běhá doma roční holcicka