Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, je tu někdo kdo je krátce po embryotransferu? Potřebuji poradit, mám 8 den po ET s PK. ![]()
@MersiF Víc lidí se ti ozve, když rovnou napíšeš, s čím chceš poradit ![]()
Jo taak děkuji moc jsem tu nová. Jen by mě zajímolo jestli je tu také někdo kdo byl ted na ET s jedním enbryjkem. A kdy jsi dělali těhotenský test…jestli už ted nebo mám raději ještě počkat???Jinak děkuji moc za upozornění alenka84 ![]()
@MersiF v CAR ti neřekli, kdy dělat test? Pokud byla PK, tak by 8. den po ET něco být vidět mohlo, ale taky nemuselo a těhotná být přesto můžeš. Počkala bych.
Ahoj, my mame z ivf syna a na gennetu nam reklu, ze mam testovat za 14dni at prave zbytecne neplasim, kdyby to driv bylo negativni
taky jsem mela 1 embryo, vic jich nebylo.
Lakejja ahoj
no já měla 6 a zbylo mi po PK pouze jedno
a uz mám za sebou 2 Ivf a nikdy nám nic nezbylo. Dneska zase nic na testu ![]()
@MersiF my meli jen jedno ivf a prodlouzenou kultivaci, to nam zvedlo sance. Ale chce to fakt klid a netestovat. Ten stres sam totiz muze byt duvod, proc se mimi nechytne. Proc v dobe valek klesa porodnost u ten? Ze stresu. Uvidis jeste… a priste bych pred dalsim kolem zkusila chodit k psychologovi at ti pomuze se s tim stresem poprat. Fakt to pomaha ![]()
Děkuji moc za podporu
my vlastně ani nevíme proč to nejde, já jsem v pořádku i priteluv spermiogram je ok.Ja se snad toho prcka nedočkám ![]()
Jinak taky jsem měla PK -5 ti denní. Mám strach že to nevyšlo
a mi není ani 30…
@MersiF to jsme mely hodne stejne. U me duvod neznamy (nemela jsem ovu), muz excelentni spermiogram. Syna jsem rodila v 27 (ale brzy, v 25tt, ale je ok, uz mu jsou 2 roky) po porodu to bylo chvili ok a najednou to vypadalo po 2 letech ze zase budu tam, co prve a chceme druhe… no, protoze muj dr tyto problemy neresi, presla jsem k jine doktorce a domluvily postup s co nejmene hormony, doporucila mi pribrat (to se moc nedari, jeste jsem zhubla, ale duvod je zdravotni) a cvicit. V rijnu jdu k fyzio a brala jsem ted fertility blend ccy 14dni… no a asi to, jak me kamaradka gyndarka uklidnila, jak se vse naplanovala, tak ted cekam, ze zitra budu volat k jejimu zaskoku, neb mam silne pozitivni krevni vysledky. A to uz jsme se s muzem smirovali zase s ivf. Urcite nehazej flintu do zita. Pokud to nevyjdw, chvilku bych pockala (par cyklu ) ono to nabuzeni s telem zacvičí a treba to pujde a fakt bych doporucila mit pri sobe jako odbornika nekoho, komu opravdu hodne veris ![]()
Jinak kamoska dela v porodnici v Nymburce. Mam to k ni hodinu autem po dalnici, ale stoji to za to! ![]()
@Lakejja děkuji za podporu, ale chtěla jsem do 30 aspoň jednoho prcka, už nám zbývá pak poslední ivf
ale předtím chci jít na genetiku jestli je opravdu všechno ok. Jinak dneska na testu zase nic… Tak už to pomalu vzdávám ![]()
@MersiF to je mi lito.
dite do 30 chapu, taky jsem to tak mela. Uvidite, urcite je lepsi zkusit vysetreni, co se da, at si clovek neplaca pokusy zbytecne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.