8. den po embryotransferu (2016)

82
26.9.16 14:46

8 den po ET 2016

Ahojky holky, je tu někdo kdo je krátce po embryotransferu? Potřebuji poradit, mám 8 den po ET s PK. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
26.9.16 14:50

@MersiF Víc lidí se ti ozve, když rovnou napíšeš, s čím chceš poradit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.9.16 14:53

Jo taak děkuji moc jsem tu nová. Jen by mě zajímolo jestli je tu také někdo kdo byl ted na ET s jedním enbryjkem. A kdy jsi dělali těhotenský test…jestli už ted nebo mám raději ještě počkat???Jinak děkuji moc za upozornění alenka84 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.9.16 15:35

@MersiF v CAR ti neřekli, kdy dělat test? Pokud byla PK, tak by 8. den po ET něco být vidět mohlo, ale taky nemuselo a těhotná být přesto můžeš. Počkala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.9.16 15:37

Právě jsem to nevydržela a zkusila teď odpoledne a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.9.16 16:04

@MersiF tak zkus za pár dní znova, zatím je brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
27.9.16 09:57

Ahoj, my mame z ivf syna a na gennetu nam reklu, ze mam testovat za 14dni at prave zbytecne neplasim, kdyby to driv bylo negativni :) taky jsem mela 1 embryo, vic jich nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.9.16 10:05

Lakejja ahoj :) no já měla 6 a zbylo mi po PK pouze jedno :( a uz mám za sebou 2 Ivf a nikdy nám nic nezbylo. Dneska zase nic na testu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
27.9.16 10:35

@MersiF my meli jen jedno ivf a prodlouzenou kultivaci, to nam zvedlo sance. Ale chce to fakt klid a netestovat. Ten stres sam totiz muze byt duvod, proc se mimi nechytne. Proc v dobe valek klesa porodnost u ten? Ze stresu. Uvidis jeste… a priste bych pred dalsim kolem zkusila chodit k psychologovi at ti pomuze se s tim stresem poprat. Fakt to pomaha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.9.16 10:55

Děkuji moc za podporu :) my vlastně ani nevíme proč to nejde, já jsem v pořádku i priteluv spermiogram je ok.Ja se snad toho prcka nedočkám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.9.16 10:57

Jinak taky jsem měla PK -5 ti denní. Mám strach že to nevyšlo :,( a mi není ani 30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
28.9.16 10:59

@MersiF to jsme mely hodne stejne. U me duvod neznamy (nemela jsem ovu), muz excelentni spermiogram. Syna jsem rodila v 27 (ale brzy, v 25tt, ale je ok, uz mu jsou 2 roky) po porodu to bylo chvili ok a najednou to vypadalo po 2 letech ze zase budu tam, co prve a chceme druhe… no, protoze muj dr tyto problemy neresi, presla jsem k jine doktorce a domluvily postup s co nejmene hormony, doporucila mi pribrat (to se moc nedari, jeste jsem zhubla, ale duvod je zdravotni) a cvicit. V rijnu jdu k fyzio a brala jsem ted fertility blend ccy 14dni… no a asi to, jak me kamaradka gyndarka uklidnila, jak se vse naplanovala, tak ted cekam, ze zitra budu volat k jejimu zaskoku, neb mam silne pozitivni krevni vysledky. A to uz jsme se s muzem smirovali zase s ivf. Urcite nehazej flintu do zita. Pokud to nevyjdw, chvilku bych pockala (par cyklu ) ono to nabuzeni s telem zacvičí a treba to pujde a fakt bych doporucila mit pri sobe jako odbornika nekoho, komu opravdu hodne veris :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
28.9.16 11:00

Jinak kamoska dela v porodnici v Nymburce. Mam to k ni hodinu autem po dalnici, ale stoji to za to! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.9.16 11:23

@Lakejja děkuji za podporu, ale chtěla jsem do 30 aspoň jednoho prcka, už nám zbývá pak poslední ivf :( ale předtím chci jít na genetiku jestli je opravdu všechno ok. Jinak dneska na testu zase nic… Tak už to pomalu vzdávám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
28.9.16 13:11

@MersiF to je mi lito. :( dite do 30 chapu, taky jsem to tak mela. Uvidite, urcite je lepsi zkusit vysetreni, co se da, at si clovek neplaca pokusy zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.