Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nekdo z vas chodi do gynemu v praze 8,jaka je prvni navsteva? zaplatime hned? A kolik? Nam mudr. napise doporuceni, ale zatim chci jen, aby mi, vysetrili muze na spermiogramu. U me problem vime, byla jsem ted na laparoskopii a mame pul roku na to otehotnet, uz se snazime rok a nic, tak jsem se rozhodla pro laparku maam PCOS takze mi zkontrovali vejcovody jsou pruchodne a udelali drilling vajecniku…
Ahojky akorat pokukuju po zkusenostech s gynemem
jak jsi nakonec dopadla prosim te ![]()
Zdravicko. Ja tam chodim na gynekologii. Plati se 1500 na rok. V tehotenstvi tam nechate 6000 ( 3000 po 12tt, dalsi 3000 pri testu na tehotenskou cukrovku). Plus se plati prvni screening 1000, ale tu mi pak proplatila pojistovna ( VZP) Jinak mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Sestricky vzdy mile, kdyz se naaaahodou nedovolate, okamzite vam zavolaji zpatky, jak maji cas. Opravdu profesionalni pristup, jsem spokojena.
@Baruberu ahoj zatim nemam ve ctvrtek jdem poprve… na konzultaci tak uvidime… vim ze je to tam o neco drazsi ale cetla sem recenze ze za, ten pristup atd to stoji… tak, snad…napisu ve ctvrtek prvni dojmy a, pojmy
@Baruberu urcite… a kolik je ti? A co mate vy za problem? Ja mam pcos rok jsme to zkouseli, ale mela jsem ovu jen trikrat do toho roku, tak jsem sla na laparku odstranili mi cysty, jinak, vse bylo v poradku - to bylo v zari… od te doby mam ovu i ms, coz je parada…, ale i tak nam to nejde uz 4mesic… tak jdem do ivf na spermio a konzultaci atd…
@kakaramelka je mi 25
taky se snazime pres rok a taky mam pcos, ted v prosinci jsem otehotnela ale bohuzel to nedopadlo
ovulku
Jsem nehlidala
taky me nejspis bude cekat laparka no uvidime dr. Me rovnou posila do caru, prece jenom maji jiny moznosti nez bezne u dr.
uvidime snad bude treba stacit nejaka hormonalni stimulace apod. ![]()
@Baruberu ja jsem prave sla rovnou po roce na laparku nechtela sem do sebe cpat hormony pac co jsem prestala brat antikoncepci a, kourit pribrala, sem hrozne moc… tak, jsem rikala ze po hormonech taky priberu… jeste vic nez, ted… uvidime co bude dal… doufame v iui ze spermio nebude nejhorsi…
@kakaramelka budu drzet palce
chystam se objednat tak za 1-2 mesice
rika se ze je ted pohnojeno tak uvidime
nastesti to bylo bez revize takze nemusim cekat 3 mesice
@Baruberu to je dobre, ale mrzi me to… je to smutne, clovek, musi byt, stastny, kdyz se konecne zadari a pak tohle… alecneboj urcite to vyjde, zas je fajn, ze vite, ze to jde…
@Baruberu ahoj,tak mame po prvni navsteve… spermio nam, uz neudelali uz nebyl nikdo v laborce pritom centrum jako takovy ma do 18hod. A i sobotu maji… takze, jdem na, spermio az v utety… a ja musim, na, odbery, hormonu a AMH…nastwsti delam, v laborce tak, si to tam, necham, udelat 2-4dc dnes, jsem 22dc a, mam potvrzenou ovulku…tak, na, to aspon, vlitnem kdZ, uz, byla abstinence 4denni v sexu… po vSledkach uvidime co bude, dal… a, od 11dc zacnu chodit na, prav. prohlidk, Na UZ na folikumetrii
Tak hormony AMH ma hotový sice hodnoty neodpovídají PCO tudíž nemám vůbec vysoké ale v normálnu 2,60
Ahoj tak mame uz i to zasebou a, vysledky, docela, dobre… normoospermie…
ted uz jen, cekat na pristi ctvrtek, az, to dostanu, nechat, si odebrat horm. profil zavolat a objednat, se na 11dc na folikumetrii
prwj to. Sice bude delsi pac ted uz secmi po te laparce 4mesic prodluzuji cykly ale porad jsou… jen delsi…
@kakaramelka ahoooj promin sice jsem cetla ale nedostala jsem se jeste k odpovedi
tak to je supeer ze spermio dopadlo dobre
a ze se tak nejak vsechno uz resi
budu ti moc drzet palce
a dekuji ze jsi mi dala vedet
a jaky mas dojem z tech doktoru apod.? A platily jste uz neco?
@Baruberu shoj zatim, jsme, nic, neplatili odber jspu na, pojistovnu a spermio taky… takze zatim pohoda… doktori moc prijemny pristup i sestricky a je to i tam moc prijemne prostredi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.