Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj prosím Vás dnes mám 8 den zpoždění, před pár dny jsem dělala tt test který byl negativní. Shruba od 2 dne zpoždění na 2 dny me píchal pravý vaječník a bolelo levé prso zni to divně ale je to tak.Od včera me bolí podbřišek a i kolem pupku jinak mi nic není, a dnes jsem zkusila test pepino.viz foto. pal kolem 4 jsem zkusila sluníčko test a na něm nic vubec nic. a pak ještě jsem zkusila mamatest a na něm možná doušek ale nevím viz foto. otazka je zda mužu být těhotná, ovu nevím přesně kdy byla ale manzelovi řekli v caru že už němuze mít mimi.tak jsem z toho taková nesvá a nevím co Prosím rypalky ať si to Byl by to velký zázrak protože naše manželství trochu zlobí.
Udělej znovu test zítra ráno nebo si dojdi na krev. odpoledne mohla být moc příliš naředěná…
@Vladusxx udelala jsem mamatest ale vyšel s malinkým douskem ale to nic není takže buď asi clear blue nebo krev viď?
@Vladusxx jj počkám ale to břicho by nemuselo bolet. zkusim asi clear blue nebo papírek nějaký ještě.
Zkus ten Clearblue digitální a nemusíš luštit papírky. Na osmý den zpoždění je to ale takové rozpačité. Uvidíš. Držím palce, ať to dopadne tak, jak si přeješ 🍀
@Maybeanotherbaby zkousela jsem papírek a na něm nic takže ms přijde. no nevím zda jít k dr abych tam nebyla za debi.. ![]()