8. den zpoždění

5
8.1.25 20:07

8 den zpoždění

Ahoj prosím Vás dnes mám 8 den zpoždění, před pár dny jsem dělala tt test který byl negativní. Shruba od 2 dne zpoždění na 2 dny me píchal pravý vaječník a bolelo levé prso zni to divně ale je to tak.Od včera me bolí podbřišek a i kolem pupku jinak mi nic není, a dnes jsem zkusila test pepino.viz foto. pal kolem 4 jsem zkusila sluníčko test a na něm nic vubec nic. a pak ještě jsem zkusila mamatest a na něm možná doušek ale nevím viz foto. otazka je zda mužu být těhotná, ovu nevím přesně kdy byla ale manzelovi řekli v caru že už němuze mít mimi.tak jsem z toho taková nesvá a nevím co Prosím rypalky ať si to Byl by to velký zázrak protože naše manželství trochu zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11842
8.1.25 20:13

Udělej znovu test zítra ráno nebo si dojdi na krev. odpoledne mohla být moc příliš naředěná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.1.25 08:10

@Vladusxx udelala jsem mamatest ale vyšel s malinkým douskem ale to nic není takže buď asi clear blue nebo krev viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11842
9.1.25 08:21

Nebo můžeš počkat pár dní..třeba do pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.1.25 12:07

@Vladusxx jj počkám ale to břicho by nemuselo bolet. zkusim asi clear blue nebo papírek nějaký ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 14:56

Zkus ten Clearblue digitální a nemusíš luštit papírky. Na osmý den zpoždění je to ale takové rozpačité. Uvidíš. Držím palce, ať to dopadne tak, jak si přeješ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.1.25 09:26

@Maybeanotherbaby zkousela jsem papírek a na něm nic takže ms přijde. no nevím zda jít k dr abych tam nebyla za debi.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí