Prosím, vidím tam něco?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.1.25 17:43

Prosím vidím tam něco

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda li tam něco vidite. Na začátku test se z poloviny zbarvil do fialova a druhá čárka byla bílá pomalu se vybarvila fialová plná čárka tam kde má být. Po 7 minutách se ale začala čárka, která určuje těhotenství, zbarvovat k barvě co bylo na testu, kde má být bílá. Po po 10 minutách to byl vážně hodně světla čárka šlo tam vidět že se to trošku na rouzovelo ale to až pak. Mám 11 dní zpoždění a předposlední styk jsem měla před menstrauci asi měsíc. Styk byl chráněný a ani se neudělal kdybych to tak řekla. Další styk byl až když jsem měla zpoždění a to s ochranou taktéž a též se neudělal ve mě. Já i přítel jsme oba na střední a neplanujeme mít ještě dítě v blízké době. Antikoncepci v podobě prášku jsem měla dostat teďka na konci měsíce no ale bez menstrauce mi to nejspíš nedají.. test jsem si ještě dělala před 2 dny a ten byl čistě bílý krom základní čárky. Potřebovala bych tímto pomoc a proto žádám o ní pokud by to šlo jsem hodně ve stresu a mám ve škole období co je každý leden. Každý den minimálně jeden test no znáte to určitě. Velmi mi to pomůže jestli mi někdo odpovíte ❤️ (dávám tu právě obrázek po těch 7 minutách teď už asi půl hodiny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
8.1.25 17:51

Nejsi těhotná, neboj, jsem fakt dobrý lovec duchů a tady jsem neulovila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
8.1.25 17:51

Za mne negativní. Kdybys otěhotněla v předposledním styku, byla by na testu dálnice. Pokud jsi otěhotněla při tom posledním, na testu by ještě nic nebylo. Píšeš navíc, že sex byl chráněný. Doporučuju pořádnou antikoncepci, ať tohle nezažíváš každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35518
8.1.25 17:54

Nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.1.25 18:02

Taky jsem dnes dělala. Během 3 minut tenhle výsledek, za mě by to mělo být minimálně aspoň takhle viditelné. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.25 18:32

@Catalinn doufám, že ne.. Zítra si budu dělat ještě ráno. Na fotce to ale vůbec nejde vidět zkoušela jsem to fotit v lepším světle ale taky nic moc jen když se to hodně přiblíží.. možná si to vsugerovávam protož před 3 měsíci byl sex nechráněný ale to bylo z důvodu že se to rychle zvrtlo ale nebylo to bez kondomu dlouho asi tak 2 minuty přibližně pak už jsme si uvědomili, že pro jistotu si ho dáme. (Kupovala jsem nové asi týden před tím a taky jsme ho kontrolovali) Mámě jsem to ještě neřekla protože se bojím její reakci, že vůbec nad tím přemýšlím..(Byla těhotná ve 4 s mojí starší sestrou takže nás vždycky učila, že máme používat ochranu a dávat si pozor. Nechci jí zklamat) Děkuji moc ale všem vážně jste mi pomohli alespoň se uklidnit, že na 99% to nebude..Ale teď jsem nervózní zase kvůli čemu mám zpoždění takhle jako mám je obvykle takže nad tím teď přemýšlím až moc no ale před rokem a něco sestře objevili pcos po tom co vysadila antikoncepci kvůli rozchodu.. trošku se vypisuji protože mi to pomáhá tak se za to omlouvám ale fakt děkuji. (Když tak tady ještě tu fotku ale asi tam fakt nic nepůjde vidět zase se to zesvětlilo + je to po delší době foceno tak se to nedá moc brát )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.25 18:35

@Karol1312 pokud se snažíte tak doufám že se podaří!! Moje teta nám na Štědrý den udělala překvapení, že už je v 10 týdnu..Takže jsme popravdě všichni nadšení (17 let jsem byla nejmladší a máma je nejstarší z 4 tak jsou i děda s babi hodně štěstí bez sebe)
Ale hlavně to zdraví!! ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
8.1.25 22:18

Pravdepodobne mas akorat velmi rozhazeny cyklus… teda pochopila jsem ze posledni styk byl behem poslednich 11dni, to by bylo na zvazeni, ale s uspesnou ochranou, takze i tady si myslim ze plavacek nedoplaval…
az pujdes na gyndu proberte ty rozhazene cykly a lepsi ochranu kdyz kondomum uplne neveris (ono neni od veci je pouzivat i tak pokus si nejsi jista zdravim partnera)

k testum, ona ta testovaci carka se vzdy trosku probarvi jak se namoci a to barvivo jde skrz, barvivo odejde a ta carka je poznat ze je jina nez material okolo, ale to neni pozitivni test, asi jsi videla tohle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.25 22:49

@maminaAJ Děkuji ale test před tím mi to neudělal tak nevím :((.. použila jsem u obojí mamatest s 10 citlivostí ale u toho z dneška je tam právě taková ryska ale u toho prvního ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
9.1.25 08:23
@Anonymous402 píše: Více

jj, nevim jak je mozne ze je mezi 2 testy rozdil, ale me taky mamatest delal hodne ruzovou testovaci carku, jina znacka snehobilo, byly z toho akorat nervy :cert: jukni, to je prosim negativni mamatest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 11:58

@maminaAJ dneska ráno jsem dělala si další a bylo sněhobílo takže doufám v to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.1.25 16:35

@Anonymous402 tak jsem úspěšně v šestém týdnu 😀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.1.25 17:44

@Karol1312 graruluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.25 22:40

@Karol1312 Jezu, tak to gratuluji! :srdce: To jsem ráda, hlavně ať jsi zdravá!! Mi byla konečně nasazena antina, tak jen doufám, že mi to pomůže a budu mít konečně pravidelné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí