Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co myslíte? Ten 1 test zesiluje? 🙈 🙈
Příspěvek upraven 08.01.25 v 08:24
Když chceš porovnávat sílu čárky tam musíš testovat stejnou značkou… Což je teď teda fuk protože oba testy jsou negativní…
Ano jde mi o ti první fotku 🙏🏽 děkuji všem co tam vidí já zkusím asi digi.. u první těhu jsem to takhle měla taky ze byli slabé a najednou bum po 5tt // krásné čárky 🙏🏽
Už teď mě picha a boli podbrisek.. a hlavně prsa.. no nezbývá mi nic jiného než si udělat test digi až bude čas :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:
@Vladusxx na fotce to je stejná značka a tohle moudro vím :smiling_face_with3_hearts: 🙏🏽 jde mi o první fotku když se 2× rozklikne ta druha to je první test co jsem dělala a ten 1 test je teď v sobotu 🙏🏽
Příspěvek upraven 08.01.25 v 08:28
@Ketris nezbývá nic jiného než udělat digi ten by snad ukázal :// když na tomhle je pouze duch ://
@D888 mě to přišlo jako jiné testy možná proto že jsem na to koukala v noci a že jsou fotky udělané do černobílá, každopádně a i na jednom nic nevidím ani teď ve dne… ![]()
@Vladusxx ani když ty fotky rozklinetw 2×? Já se ptala zda zesiluje jelikož vím ze ten duch tam je to mi už bylo potvrzeno více osob 🤷🏼♀️
No ale děkuji za názor já si ten digi budu muset udělat co nejdříve 🤷🏼♀️