Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, rozhodli jsme se s manželem jít do 3 miminka.😊 Dělám ovu testy a tak se ptám, myslíte že je už pozitivní? Sex včera večer, stačí si to pojistit zítra? Spermie vydrží jsem slyšela až 5 dní je to tak?😊
@Šmoulice To se nemůžu zeptat? Od čeho je teda tahle skupina?🫤
Jen se mi utvrdilo že tu jsou nepříjemné ženský. Potom nechápu tuhle skupinku k čemu je? Když se tu člověk nemůže ani zeptat.
@Simča12 píše: Více
Trochu se pleteš.
Tady nejsi na fb. ![]()
A vzhledem k tomu, že máš dvě děcka, tak se asi nemusíš ptát, jak se dělá třetí… nebo? ![]()
@Šmoulice No vy jste prudérní tak nekomentujte. Jen se ptám, tak proč hned taková reakce?
@Simča12 smoulice si nevsimej, ona je taková, že má pořád samé chytre kecy.. já už měla s ní taky problém.. ne vždy narazis na normalni osobu… neda se…
Jinak testík vypadá dobře, tak supky do vysneneho třetího
hodně štěstí přeji ![]()
Jinak já si dělala ty ovulační test a když mi vyšel jako tobě, tak jsme měli sex asi nepřetržitě 3 dny, aby to tam bylo
![]()
@Šmoulice spíš za tvoje chování možná tak. Nechápu, že ti dělá dobře se neustále navazet do lidi tady…
No každopádně když vidím, že jsi tady, tak s tebou komentovat nehodlám..
![]()
@Anonymní píše: Více
Moc děkuji
jste zlatá. Jen mě to zarazilo myslela jsem že od toho ta skupina tahle je. Sex byl včera večer 😊 tak myslíte že stačí zítra si to pojistit?
Za svoje kydy se stydíš.
Jinak by ses totiž neschovávala jako srabík za anonym. Víme puso?
![]()
@Šmoulice píše: VíceZa to vy se schováváte za šmoulinkou?😂 😂 😂
@Simča12 já to taky měla za to, že od tohoto tady ten web je, aby se mohli lide stát na cokoliv a bylo jim odpovězeno. Kord, když píši normálně, ale proste ne vždy se to tady zadari, některým uživatelům/uživatelka spíše dělá dobře ponizovat a navazet se do lidi… s tím se nic nedá dělat.
Jinak určitě pojištěte sexikem a třeba i 2×,3× ať máte jistotku ![]()
Už jsem tu psala před lety, a můžu říct že za mě modrý koník 100× lepší než tady.😊 Vždy se našla nějaká slečna jako je šmoulinka.😂 Jinak děkuji pojistíme si to ![]()
@Simča12 ale stejně jste odvážní mít třetí dítě pro mě. Já mám jedno a už to mě strašně vysava
![]()