Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No musela by ses vejít mezi to procento žen, které mají negativní tt a přesto těhotné jsou. Řekla bych, že asi nebudeš. A příznaky si člověk vsugeruje, obvzlášť když těhotenstvi chce a nebo naopak ne.
@P4ja píše:
No musela by ses vejít mezi to procento žen, které mají negativní tt a přesto těhotné jsou. Řekla bych, že asi nebudeš. A příznaky si člověk vsugeruje, obvzlášť když těhotenstvi chce a nebo naopak ne.
to máš pravdu, jen mi z toho už docela hrabe, štve mě, že na gyndě teď není až v úterý…
@ivašot. píše:
Dojdi si na krev jako samoplátce a víš hned, jak na tom jsi
ale kam? obvoďák mě odmítl a na pohotovosti taky
Tak si skakni na odběr jako samoplatce. Podle mne sice zbytecne, protože těhotná nejsi, ale evidentně ti to leze na mozek ![]()
@skarma007 píše:
ale kam? obvoďák mě odmítl a na pohotovosti taky
Jakákoli odberova laboratoř na poliklinice
@Tichošlápek píše:
Jakákoli odberova laboratoř na poliklinice
děkuju moc, jsem ani nevěděla, že to takhle jde, ostatní mi říkaly toho obvoďáka a nebo pohotovost. Ano, už mi to na mozek leze ![]()
Pokud máš takto bolesti a výtoky zajdi na gynekologickou ambulanci do nemocnice. Máš právo na ošetření, když máš problémy. Může to být i něco vážnýho, ale nechci tě strašit. Těhotná si myslím nebudeš
@Meily píše:
Pokud máš takto bolesti a výtoky zajdi na gynekologickou ambulanci do nemocnice. Máš právo na ošetření, když máš problémy. Může to být i něco vážnýho, ale nechci tě strašit. Těhotná si myslím nebudeš
to bych mohla, jelikož ty bolesty mě už celkem děsí, děkuji moc ![]()
@Celina píše:
Pokud jsi měla MS 10.10.,jak píšeš ve své předchozí diskusi, tak ti ještě pár dnů do další MS chybí. Nevím, jestli ti jak píšeš hrabe, nebo jen neumíš počítatsama píšeš, že máš termín 6.11. tak nechápu, proč vyšiluješ a děláš si jeden test za druhým…
Mela sem 10.9. Menstruaci
@Celina píše:
Pokud jsi měla MS 10.10.,jak píšeš ve své předchozí diskusi, tak ti ještě pár dnů do další MS chybí. Nevím, jestli ti jak píšeš hrabe, nebo jen neumíš počítatsama píšeš, že máš termín 6.11. tak nechápu, proč vyšiluješ a děláš si jeden test za druhým…
Teda 10.10,vysiluju protoze sem tyhle priznaky nikdy nemela a cetla jsem tady v diskuzich,ze zeny mely negativni tt i v osmi tydnech tt,…
Nele hrabě ti, těhotná nejsi a máš to vsugerované, proto i ty ,,příznaky”