Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Buď mimino nebo vydatna večeře. Já takhle o čas vypadám před MS ne o když se fakt pořádně najím, napiju. Ale stejně tak jsem vypadala i na začátku těhotenství.
díky holky
o těhu se nejedná, jsem takhle nafouklá už 2 den a už se mě v práci ptali 3 lidi, jestli jsem těhotná a jedna dokonce i že gratuluje
tak jsem přemýšlela jaký je rozdíl mezi plným spokojeným bříškem a těhu bříškem ![]()
Fakt nějaká dospělá ženská mluví o své části těla jako o těhu bříšku? ![]()
@Anonymní píše:
díky holkyo těhu se nejedná, jsem takhle nafouklá už 2 den a už se mě v práci ptali 3 lidi, jestli jsem těhotná a jedna dokonce i že gratuluje
![]()
tak jsem přemýšlela jaký je rozdíl mezi plným spokojeným bříškem a těhu bříškem
Ja po dvou detech ma taky takovy kdyz se vic najim
po ranu ne, ale vecer uz jsem jak tehotna ![]()
jojo vypadá,pěkný kulatý
ale může to být i když se člověk víc nají nebo je nafouklé,taky to tak někdy mívám ne uplně tak dokonalý ale taky jak těhotná ![]()
@Anonymní píše:
díky holkyo těhu se nejedná, jsem takhle nafouklá už 2 den a už se mě v práci ptali 3 lidi, jestli jsem těhotná a jedna dokonce i že gratuluje
![]()
tak jsem přemýšlela jaký je rozdíl mezi plným spokojeným bříškem a těhu bříškem
Rozdíl na začátku fakt není. V práci máš asi píp píp, když jsou schopní se tě zeptat, jestli nejsi náhodou těhotná. Co je jim do toho?! Snad bys jim to oznámila sama, kdybys byla.
@renap píše:
Fakt nějaká dospělá ženská mluví o své části těla jako o těhu bříšku?
Ty s manžou a mimískem určitě ![]()
Mně přijde, že stojíš prohnutá v pase a proto to břicho vypadá větší, než ve skutečnosti.
Vše je možné - počáteční těhotenství i nafouklost z důvodu přejezení nebo blížící se menstruace
Každopádně lidi, kteří z nafouklého (povoleného) břicha usuzují na těhotenství a neváhají se zeptat, mám strašně ráda
Osobní zkušenost mám, že ti největší neomalenci jsou často sami při těle ![]()
Příspěvek upraven 31.10.18 v 20:15
@renap píše:
Fakt nějaká dospělá ženská mluví o své části těla jako o těhu bříšku?
dospělá a normální ne.Pipi slovník.
@Burj Chalifa píše:
dospělá a normální ne.Pipi slovník.
a není to jedno?
Ahoj holky, otazka zni jasne