Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Burj Chalifa píše:
dospělá a normální ne.Pipi slovník.
a není to jedno?
@pe-terka píše:
a není to jedno?
není.Chci se tu cítit mezi normálními ženskými s dospělým inteligentním slovníkem.
@Burj Chalifa píše:
není.Chci se tu cítit mezi normálními ženskými s dospělým inteligentním slovníkem.
a inteligentní žena se pozná tak, že nepoužívá slovo „těhu“? Probůh, ne každému se chce vypisovat celý termín, tak to zkrátí ![]()
@Anonymní píše:
díky holkyo těhu se nejedná, jsem takhle nafouklá už 2 den a už se mě v práci ptali 3 lidi, jestli jsem těhotná a jedna dokonce i že gratuluje
![]()
tak jsem přemýšlela jaký je rozdíl mezi plným spokojeným bříškem a těhu bříškem
Ty jo, nejsi prodavačka v Mostě?
Já dneska takhle zaperlila s gratulací. Pak jsem si nadávala, že jsem pitoma a měla jsem držet hu… Pusu. Doufám, že to tu slečnu, či paní moc nemrzelo… Právě mi taky přišlo, že už se jí na to někdo zeptal, dle její reakce.
a ona je při tom tak fajn a veselá, jsem jí gratulací chtěla udělat radost
a takhle jsem to dokonila. Ale v jednu chvíli mi přišlo, že má to bříško vážně hezky kulatý… Ale asi se nějak „blbě“ postavila, sehla… Nevím…
@pe-terka mě nezarazilo ani tak to těhu,zkratka no,i když divná,ale spíš to bříško. Nevim,no,přišlo by mi divný,kdybych říkala třeba bolí mě zoubek,nožička,hlavička,tak proč bříško??
@pe-terka píše:
a inteligentní žena se pozná tak, že nepoužívá slovo „těhu“? Probůh, ne každému se chce vypisovat celý termín, tak to zkrátí
Kolik řasu ušetří? 4 vteřiny? A jak s nimi smysluplně naloží?
To vážně musí dospělé ženské používat infantilní slovník? Budeme tady na sebe šišlat?
@Burj Chalifa píše:
Kolik řasu ušetří? 4 vteřiny? A jak s nimi smysluplně naloží?To vážně musí dospělé ženské používat infantilní slovník? Budeme tady na sebe šišlat?
a mě přijde zbytečné to pitvat a pozastavovat se nad tím
Mě se taky někdy nechce vypisovat a zvolím zkratku - a kupodivu to většina lidí bere s nadhledem! Pokud ty z toho usoudíš, že postrádám inteligenci, není to můj problém ![]()
@renap píše:
@pe-terka mě nezarazilo ani tak to těhu,zkratka no,i když divná,ale spíš to bříško. Nevim,no,přišlo by mi divný,kdybych říkala třeba bolí mě zoubek,nožička,hlavička,tak proč bříško??
ve spojení s těhotnými se výraz „bříško“ zkrátka používá, i když se někdy jedná o parádní buben
Pokud se příspěvek nehemží ahojdami, ovulkami, tulením, manžy a mimísky ze všech stran, přijde mi nepodstatné se v tom nimrat ![]()
Má-li tento web mít alespoň elementární úroveň dospělých lidí, pak začněme, prosím, u normálního vyjadřování.Dost stačí, že je to tu zaplevelené trolly, hlupáckými tématy atd.To je takový problém napsat dotaz dospěle ?Pokládá ho snad dospělá žena, ne?
Řekla bych, že tento web by mohl mít elementární úroveň dospělých lidí, kdyby se tu ženy neměly potřebu přes dvě stránky diskuze dohadovat o takové ptákovině. Směšný. Souhlasím s @pe-terka , tohle slovní spojení se normálně používá a šťourat do toho je fakt hledání hnid.
@Čičorečka píše: Řekla bych, že tento web by mohl mít elementární úroveň dospělých lidí, kdyby se tu ženy neměly potřebu přes dvě stránky diskuze dohadovat o takové ptákovině. Směšný. Souhlasím s @pe-terka , tohle slovní spojení se normálně používá a šťourat do toho je fakt hledání hnid.
normální je to snad jen u mateřstvím zblblých pipin, ty mají ovulku, těhu a bříško.
@Burj Chalifa píše:
normální je to snad jen u mateřstvím zblblých pipin, ty mají ovulku, těhu a bříško.
Ale houbeles. Když se koukáš na články o těhotenství, hledáš těhotenskou módu, knihy, letáčky u doktora… minimálně v polovině najdeš spojení těhotenské bříško. To tak je. Tady se to hemží tolika až nesmyslnými výrazy, že nechápu, co vás všechny popudilo na tak obyčejným slově.
@renap píše:
Bříško a zadeček. To se zdrobňuje. I když je to pupek a zadek ve skutečnosti ![]()
@Russet píše:
Bříško a zadeček. To se zdrobňuje. I když je to pupek a zadek ve skutečnosti
njn, ono to ten objem aspon „opticky“ zmírní
Ale mě to nepohoršuje - i když teda „zadeček“ Moniky Štikové, co na mě dneska vykoukl na Seznamu, nezmírní nic ![]()
@pe-terka píše:
njn, ono to ten objem aspon „opticky“ zmírníAle mě to nepohoršuje - i když teda „zadeček“ Moniky Štikové, co na mě dneska vykoukl na Seznamu, nezmírní nic
Moňa je taková kulaťoučká i ve tváři. Ale zadek asi není její největší problém, spíš mozek.