Vypadá to jako těhotenské bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
31.10.18 20:16
@Burj Chalifa píše:
dospělá a normální ne.Pipi slovník.

a není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.10.18 20:19
@pe-terka píše:
a není to jedno?

není.Chci se tu cítit mezi normálními ženskými s dospělým inteligentním slovníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.18 20:22
@Burj Chalifa píše:
není.Chci se tu cítit mezi normálními ženskými s dospělým inteligentním slovníkem.

a inteligentní žena se pozná tak, že nepoužívá slovo „těhu“? Probůh, ne každému se chce vypisovat celý termín, tak to zkrátí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
31.10.18 20:23
@Anonymní píše:
díky holky :D o těhu se nejedná, jsem takhle nafouklá už 2 den a už se mě v práci ptali 3 lidi, jestli jsem těhotná a jedna dokonce i že gratuluje :mrgreen: :mrgreen: tak jsem přemýšlela jaký je rozdíl mezi plným spokojeným bříškem a těhu bříškem :D

Ty jo, nejsi prodavačka v Mostě? :D Já dneska takhle zaperlila s gratulací. Pak jsem si nadávala, že jsem pitoma a měla jsem držet hu… Pusu. Doufám, že to tu slečnu, či paní moc nemrzelo… Právě mi taky přišlo, že už se jí na to někdo zeptal, dle její reakce. :think: a ona je při tom tak fajn a veselá, jsem jí gratulací chtěla udělat radost :oops: a takhle jsem to dokonila. Ale v jednu chvíli mi přišlo, že má to bříško vážně hezky kulatý… Ale asi se nějak „blbě“ postavila, sehla… Nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9501
31.10.18 20:28

@pe-terka mě nezarazilo ani tak to těhu,zkratka no,i když divná,ale spíš to bříško. Nevim,no,přišlo by mi divný,kdybych říkala třeba bolí mě zoubek,nožička,hlavička,tak proč bříško??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.10.18 20:30
@pe-terka píše:
a inteligentní žena se pozná tak, že nepoužívá slovo „těhu“? Probůh, ne každému se chce vypisovat celý termín, tak to zkrátí :roll:

Kolik řasu ušetří? 4 vteřiny? A jak s nimi smysluplně naloží? ;) To vážně musí dospělé ženské používat infantilní slovník? Budeme tady na sebe šišlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.18 20:58
@Burj Chalifa píše:
Kolik řasu ušetří? 4 vteřiny? A jak s nimi smysluplně naloží? ;) To vážně musí dospělé ženské používat infantilní slovník? Budeme tady na sebe šišlat?

a mě přijde zbytečné to pitvat a pozastavovat se nad tím 8) Mě se taky někdy nechce vypisovat a zvolím zkratku - a kupodivu to většina lidí bere s nadhledem! Pokud ty z toho usoudíš, že postrádám inteligenci, není to můj problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.18 21:01
@renap píše:
@pe-terka mě nezarazilo ani tak to těhu,zkratka no,i když divná,ale spíš to bříško. Nevim,no,přišlo by mi divný,kdybych říkala třeba bolí mě zoubek,nožička,hlavička,tak proč bříško??

ve spojení s těhotnými se výraz „bříško“ zkrátka používá, i když se někdy jedná o parádní buben :mrgreen: Pokud se příspěvek nehemží ahojdami, ovulkami, tulením, manžy a mimísky ze všech stran, přijde mi nepodstatné se v tom nimrat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.10.18 21:13

Má-li tento web mít alespoň elementární úroveň dospělých lidí, pak začněme, prosím, u normálního vyjadřování.Dost stačí, že je to tu zaplevelené trolly, hlupáckými tématy atd.To je takový problém napsat dotaz dospěle ?Pokládá ho snad dospělá žena, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.10.18 21:47

Řekla bych, že tento web by mohl mít elementární úroveň dospělých lidí, kdyby se tu ženy neměly potřebu přes dvě stránky diskuze dohadovat o takové ptákovině. Směšný. Souhlasím s @pe-terka , tohle slovní spojení se normálně používá a šťourat do toho je fakt hledání hnid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.10.18 21:57
@Čičorečka píše: Řekla bych, že tento web by mohl mít elementární úroveň dospělých lidí, kdyby se tu ženy neměly potřebu přes dvě stránky diskuze dohadovat o takové ptákovině. Směšný. Souhlasím s @pe-terka , tohle slovní spojení se normálně používá a šťourat do toho je fakt hledání hnid.

normální je to snad jen u mateřstvím zblblých pipin, ty mají ovulku, těhu a bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.10.18 22:07
@Burj Chalifa píše:
normální je to snad jen u mateřstvím zblblých pipin, ty mají ovulku, těhu a bříško.

Ale houbeles. Když se koukáš na články o těhotenství, hledáš těhotenskou módu, knihy, letáčky u doktora… minimálně v polovině najdeš spojení těhotenské bříško. To tak je. Tady se to hemží tolika až nesmyslnými výrazy, že nechápu, co vás všechny popudilo na tak obyčejným slově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.10.18 22:16
@renap píše:

Bříško a zadeček. To se zdrobňuje. I když je to pupek a zadek ve skutečnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.18 22:22
@Russet píše:
Bříško a zadeček. To se zdrobňuje. I když je to pupek a zadek ve skutečnosti :lol:

njn, ono to ten objem aspon „opticky“ zmírní :mrgreen: Ale mě to nepohoršuje - i když teda „zadeček“ Moniky Štikové, co na mě dneska vykoukl na Seznamu, nezmírní nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.10.18 22:27
@pe-terka píše:
njn, ono to ten objem aspon „opticky“ zmírní :mrgreen: Ale mě to nepohoršuje - i když teda „zadeček“ Moniky Štikové, co na mě dneska vykoukl na Seznamu, nezmírní nic :jazyk:

Moňa je taková kulaťoučká i ve tváři. Ale zadek asi není její největší problém, spíš mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí