Bolesti prsou a nevolnosti?

21091
31.10.18 13:50
@LucieDlouha píše:
Prosím mám takový dotaz. Je možné že bych mohla být těhotná? Měli jsme pohlavní styk večer před ovulaci. Bývá mi mírně špatně a mám natekla a bolestivá prsa. Dělala jsem si tehotensky test včera (5dni před menstruaci) a byl negativní. Dělala jsem ho moc brzy? Děkuji :) :)

KDyž jsi měla nechráněný styk před ovulací, tak jasně můžeš být těhotná. :) A ne nadarmo je na testu apsáno, že by se měl dělat nejdřív v den vynechané MS. Protože, i když bude pozitivní dřív, tak to klidně může odejít s MS.

A jinak to, co popisuješ klidně může být i PMS a na to, že máš negativní test i brzo.

Příspěvek upraven 31.10.18 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
688
31.10.18 13:51

@LucieDlouha není tolik důležitý kolik dní před ms, jako spíš, kolik dní od ovulace :) počkej na den ms a pak testuj :) Anebo minimálně 10-12dni od ovu nejdříve, pokud si nedočkavá, ale i tak to ještě nic jistého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
31.10.18 13:54

@LucieDlouha dělej v době vynechání ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 13:58

Děkuji moc.. :) kdybych byla těhotná, tak by mi to nevadilo, mám doma 5ti lezou dcerku, která by sourozence moc chtěla.
Jen mě zaráží ta bolest prsou a nevolnosti.
U prvního tehu jsem je neměla a ani před MS nemivam příznaky.
Proto jsem se chtěla zeptat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
31.10.18 14:00
@LucieDlouha píše:
Děkuji moc.. :) kdybych byla těhotná, tak by mi to nevadilo, mám doma 5ti lezou dcerku, která by sourozence moc chtěla.
Jen mě zaráží ta bolest prsou a nevolnosti.
U prvního tehu jsem je neměla a ani před MS nemivam příznaky.
Proto jsem se chtěla zeptat… :)

Tak možná těhotná budeš. To těžko říct. Objektivně by na ně mělo být brzo, pokud máš negativní 10 test, protože jsou vázané na vyšší HCG. Ale dají se i vsugerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
31.10.18 14:26

Možné to je, testuj tak za týden, 5 dní před MS ti nic neukáže. Já měla bolest prsou asi týden před vynecháním vždy jako první příznak těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 15:07

@Kriss Tina zkusím testovat tedy ještě později… V neděli mám dostat MS… Tak pokud nebudou v neděli tak vyzkouším pondělí, úterý… :) a uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí