Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, před pár dny jsem měla nechráněný sex, antikoncepci neberu a někdy okolo tohoto dne jsem měla nebo mám ovulaci. Spermie sice nevešli do mě, ale i tak mám blbý pocit. Je tedy možnost i tak otěhotnět?
Ano kdykoliv souložíš, obzvlášťě bez ochrany, je reálná šance, že otěhotníš.
Ano je možnost, můžeš otěhotnět z takzvaných kapiček lásky. Mluvím ze zkušenosti, už se mi to povedlo 4×
nicméně řešit to po pár dnech je pozdě, takže ti nezbyde než počkat jestli dorazí MS.
@Kriss Tina stalo se to vcera předevčírem večer na včerejší den. Co bych tedy měla dělat?
@Anonymní píše:
@Kriss Tina stalo se to vcera předevčírem večer na včerejší den. Co bych tedy měla dělat?
Vzít si postinor
@Anonymní píše:
Teď už asi nic. Mohla sis dojít pro pilulku po, ale nevím jestli bude mít účinek. Nechápu kdy je včera předevčírem večer na včerejší den napiš datum nebo co to bylo za den v týdnu. Pokud je to víc jak 72 hodin je pozdě prostě musíš čekat na MS a když nedorazí začít to řešit na gyndě.
@Tichošlápek myslíte že to bude mít ještě nějaký účinek? Už jsem ho měla 2×
@Anonymní píše:
@Tichošlápek myslíte že to bude mít ještě nějaký účinek? Už jsem ho měla 2×
Zeptej se lekarnice ![]()
@Anonymní píše:
Pokud by to bylo do 24 hodin existuje pilulka po,ale ted ti nezbyva nez vydrzet jestli dorazi Ms.. ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina včera kolem 1 ráno
To by ta pilulka ještě měla i zítra fungovat. Nicméně pro příště je lepší se chránit když nechces dítě, brat pořád dokola postinor je blbost, je to svinstvo a akorát ti bude rozhazovat cyklus.
@Anonymní píše:
@Tina1996 a když přijdou ms tak je na 100% že těhotná nejsem?
Tak v době kdy přide MS si můžeš udělat test, ten by měl být už pozitivní když bys těhotná byla, ale ve většině případů znamena příchod MS že těhotná nejsi.
@Anonymní píše:
@Tina1996 a když přijdou ms tak je na 100% že těhotná nejsem?
ms mužeš mít klidně až do 4. měsíce těhotenství…
Ahoj, před pár dny jsem měla nechráněný sex, antikoncepci neberu a někdy okolo tohoto dne jsem měla nebo mám ovulaci. Spermie sice nevešli do mě, ale i tak mám blbý pocit. Je tedy možnost i tak otěhotnět?