8. týden těhotenství?

Anonymní
16.2.19 03:16

8tt??!

Zdravím, vím, je tu milion témat, ale potrebuji se jen vypsat. :nevim: poslední ms v prosinci.. 7.1 nechráněný styk na ovulaci. Ke konci měsíce (ledna) kontrola u gynekologa prý cysta 3cm na levem vaječníku..zvetsena děloha prekrvena. Testy ale negativní. Ale ms nikde jen občasné spinění. Zvracení, bolest prsou, chutě, bolest břicha a ta neskutečná ÚNAVA! Žádné z těch příznaků jsem nikdy nemela. (Cysty jsen měla i předtím ale ms vždy došla a bez těchto příznaků) zkrátka, nevím co si myslet, příznaky si nevsugerovavam protože jsem na to ani poslední měsíce díky práci nemyslela.. 3 roky zaměstnání a tento měsíc přijdu jedno ráno do práce a natáhne se mi z pečiva…Poslední dny mě to ale hodně zaráží.. Miminko si samozřejmě prejeme! Snažíme se 7 měsíc. :? K dr se dostanu snad v pondělí. Vše sedí jen ty testy… Kdybych byla těhotná nejspíš by se jednalo o začátek 8 týdne. Omlouvám se, na nic se neptám.. Jen jsem se potřebovala vypsat.. Jestli to někoho bude otravovat tak tento příspěvek prehlédněte.. Děkuji vám. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.2.19 03:37

8t by už dr poznal.

• Citovat
  • Upravit
2323
16.2.19 06:19

Těhotenský test? Udělej si ho dnes a mas jasno hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
16.2.19 06:34

„Vše sedí jen ty testy…“ Jak dopadl test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
16.2.19 06:41
@Anonymní píše:
Zdravím, vím, je tu milion témat, ale potrebuji se jen vypsat. :nevim: poslední ms v prosinci.. 7.1 nechráněný styk na ovulaci. Ke konci měsíce (ledna) kontrola u gynekologa prý cysta 3cm na levem vaječníku..zvetsena děloha prekrvena. Testy ale negativní. Ale ms nikde jen občasné spinění. Zvracení, bolest prsou, chutě, bolest břicha a ta neskutečná ÚNAVA! Žádné z těch příznaků jsem nikdy nemela. (Cysty jsen měla i předtím ale ms vždy došla a bez těchto příznaků) zkrátka, nevím co si myslet, příznaky si nevsugerovavam protože jsem na to ani poslední měsíce díky práci nemyslela.. 3 roky zaměstnání a tento měsíc přijdu jedno ráno do práce a natáhne se mi z pečiva…Poslední dny mě to ale hodně zaráží.. Miminko si samozřejmě prejeme! Snažíme se 7 měsíc. :? K dr se dostanu snad v pondělí. Vše sedí jen ty testy… Kdybych byla těhotná nejspíš by se jednalo o začátek 8 týdne. Omlouvám se, na nic se neptám.. Jen jsem se potřebovala vypsat.. Jestli to někoho bude otravovat tak tento příspěvek prehlédněte.. Děkuji vám. :roll:

Pokud bys byla už 8tt, to by test určitě ukázal. Ty příznaky si vsugerováváš, akorát si namlouváš že ne. Měla jsem to úplně stejně.

A pokud jsi byla u dr koncem ledna, to bys teda byla 5-6tt, to by doktor viděl aspoň něco. Viděl cystu, takže ty „příznaky“ ti dělá cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
16.2.19 06:51

Tehotna nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
16.2.19 08:31

Všechno sedí, až na tu maličkost s negativními testy, promiň, to mě rozesmálo :D Kdy sis dělala poslední test? Myslím si, že těhotenství to asi nebude, spíš zlobí ta cysta + psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí