Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, vím, je tu milion témat, ale potrebuji se jen vypsat.poslední ms v prosinci.. 7.1 nechráněný styk na ovulaci. Ke konci měsíce (ledna) kontrola u gynekologa prý cysta 3cm na levem vaječníku..zvetsena děloha prekrvena. Testy ale negativní. Ale ms nikde jen občasné spinění. Zvracení, bolest prsou, chutě, bolest břicha a ta neskutečná ÚNAVA! Žádné z těch příznaků jsem nikdy nemela. (Cysty jsen měla i předtím ale ms vždy došla a bez těchto příznaků) zkrátka, nevím co si myslet, příznaky si nevsugerovavam protože jsem na to ani poslední měsíce díky práci nemyslela.. 3 roky zaměstnání a tento měsíc přijdu jedno ráno do práce a natáhne se mi z pečiva…Poslední dny mě to ale hodně zaráží.. Miminko si samozřejmě prejeme! Snažíme se 7 měsíc.
K dr se dostanu snad v pondělí. Vše sedí jen ty testy… Kdybych byla těhotná nejspíš by se jednalo o začátek 8 týdne. Omlouvám se, na nic se neptám.. Jen jsem se potřebovala vypsat.. Jestli to někoho bude otravovat tak tento příspěvek prehlédněte.. Děkuji vám.
Pokud bys byla už 8tt, to by test určitě ukázal. Ty příznaky si vsugerováváš, akorát si namlouváš že ne. Měla jsem to úplně stejně.
A pokud jsi byla u dr koncem ledna, to bys teda byla 5-6tt, to by doktor viděl aspoň něco. Viděl cystu, takže ty „příznaky“ ti dělá cysta.
Všechno sedí, až na tu maličkost s negativními testy, promiň, to mě rozesmálo
Kdy sis dělala poslední test? Myslím si, že těhotenství to asi nebude, spíš zlobí ta cysta + psychika.
Zdravím, vím, je tu milion témat, ale potrebuji se jen vypsat.
poslední ms v prosinci.. 7.1 nechráněný styk na ovulaci. Ke konci měsíce (ledna) kontrola u gynekologa prý cysta 3cm na levem vaječníku..zvetsena děloha prekrvena. Testy ale negativní. Ale ms nikde jen občasné spinění. Zvracení, bolest prsou, chutě, bolest břicha a ta neskutečná ÚNAVA! Žádné z těch příznaků jsem nikdy nemela. (Cysty jsen měla i předtím ale ms vždy došla a bez těchto příznaků) zkrátka, nevím co si myslet, příznaky si nevsugerovavam protože jsem na to ani poslední měsíce díky práci nemyslela.. 3 roky zaměstnání a tento měsíc přijdu jedno ráno do práce a natáhne se mi z pečiva…Poslední dny mě to ale hodně zaráží.. Miminko si samozřejmě prejeme! Snažíme se 7 měsíc.
K dr se dostanu snad v pondělí. Vše sedí jen ty testy… Kdybych byla těhotná nejspíš by se jednalo o začátek 8 týdne. Omlouvám se, na nic se neptám.. Jen jsem se potřebovala vypsat.. Jestli to někoho bude otravovat tak tento příspěvek prehlédněte.. Děkuji vám.