Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MI-194 Pravidelné cykly máš? Klidně může být ještě brzy, těžko říct ![]()
Pokud mas pocit , ze mas priznaky ,ale testy jsou negativni , tak je to opravdu jen pocit…
Hcg v tele pusobi nevolnosti , motani hlavy atd.. … Takze pokud mas test negativni , v tele HCG nemas tak nemuzes mit priznaky . Jen Jsi si to vsugerovala a nebo se moc pozorujes ![]()
Kazdopadne preju at se brzy zadari
3 dny po vynechani uz by jsi mela jasne pozitivni test
@Lucie1906
Většinou mívám
Ale minulý měsíc jsem MS dostala zase o 3 dřív než jsem měla, tak nevím ![]()
Jen nechápu, že je mi tak zle. Tohle jsem ještě nezažila. A tím, že se MS nedostavila jsem samozřejmě doufala..
@MI-194 píše:
@Lucie1906
Většinou mívámAle minulý měsíc jsem MS dostala zase o 3 dřív než jsem měla, tak nevím
Jen nechápu, že je mi tak zle. Tohle jsem ještě nezažila. A tím, že se MS nedostavila jsem samozřejmě doufala..
ale soufl byva malokdy tak brzo. U mne se nevolnosti… dali se to tak rict vubec, dostavily at nekdy kolem 8-9tt.
U prvního syna jsem měla tři dny po termínu menstruace na testu sněhobílo, za tři dny jsem si udělala druhý test z krabičky a na tom už byla slaboučká druhá čárka. U dcery jsem si pak nevím proč udělala test 5 dní před termínem a už tam byla druhá čárka. Každé těhotenství je jiné. Mimochodem kamarádka nikdy neměla pozitivní test a má dceru ![]()
Zkus jiný test, ale pokud máš příznaky tak musíš mít i pozitivní test, ty nevolnosti způsobuje ten hormon hcg a právě ten detekuje test. Možná si ty příznaky jenom vsugerováváš, nebo je ti zle z něčeho jiného ![]()
Minulý měsíc jsem prodělala biochemické, ještě před tím než jsem měla slabé pozitivní test tak mi bývalo celkem často na zvracení hlavně po jídle. Když to pak odešlo s MS tak po nevolnostech ani památky.. Težko říct no i já jsem si to klidně mohla vsugerovat ![]()
@MI-194 jaké testy používáš? Kamarádka používala ten Mamatest a ten jí ještě týden po vynechané MS nic neukazoval. Doporučila jsem jí těhotenský test Comfort, který mě ukazoval pozitivní výsledky klidně i týden před očekávanou MS a prásk, měla tam dálnici… Takže zkus jiný test. Buď ten Comfort anebo digitální ClearBlue ![]()