Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit jakou mám koupit autosedačku synovi v únoru mu budou 2 roky, váží 15 kg a měří 95 cm? Sedačka 9-18 kg je mu těsná. Mám mu koupit sedačku 9-36 kg nebo 15-36 kg?
Ale že by mu byla malá ve 2letech?Mým dětem bude teda v dubnu 3,ale jsou drobní 11-12kg a cca 95cm a je jim stále dobrá.A doufám,že ještě dva roky vydrží
Díky za radu a rychlou odpověď. Máme dvojčata a dcera váží 13 kg a měří 87 cm a té je ta autosedačka 9-18 kg dobře. Jen syn se nějak vymyká, sice nejmladší, ale největší. Jsou autosedačky 15-36 kg polohovatelné? U většiny typů je napsáno, že je od 3 nebo od 4 let. Jezdíme docela dlouhé vzdálenosti, tak když usne, aby nebyl zkroucený.
monika : já bych asi zašla do obchodu, a nechala malého posadit, ve které mu bude líp. Starší má sedačku polohovatelnou s nastavitelnou opěrkou hlavy. Taky jsme jich pár vyzkoušeli, než jí v nějaké bylo dobře. Nakonec máme od 15-36. Kupovali jsme ji okolo 3 let a má ji doteď - za chvíli 8 a podsedák nechce
Monika Elenmám taky dvojčata a ted máme romer king plus a je výborná 9-18kg,takže doufám,že nám ještě vydrží,máme kolem 11-12kg a 95cm.Ted nevím jaká je lepší v 15-36kg,ale určitě se obrať na steeva,ten je v tom odborník tady na e-miminu.
Dobrý den,
sháníme sedačku pro malého, máme zatím ještě vajíčko a chtěli bychom pořídit autosedačku, ale nevíme si rady, zda stačí z hlediska bezpečnosti rozmezí 9-36 nebo je opravdu lepší to rozpětí menší. Líbí se nám autosedačka Recaro Young Sport Evolution. Poradíte prosím jak to vidíte s bezpečností u této autosedačky vy? Děkuji
Dobrý den,
sháníme sedačku pro malého, máme zatím ještě vajíčko a chtěli bychom pořídit autosedačku, ale nevíme si rady, zda stačí z hlediska bezpečnosti rozmezí 9-36 nebo je opravdu lepší to rozpětí menší. Líbí se nám autosedačka Recaro Young Sport Evolution. Poradíte prosím jak to vidíte s bezpečností u této autosedačky vy? Děkuji
Tak co si o tom myslime my, je vcelku jedno, dulezite je, jak prosla testy bezpecnosti. http://www.adac.de/…default.aspx a to tedy zrovna tahle nic moc…
@Katka2525 Ahoj, zrovna dneska jsem objednávala autosedačku pro našeho prcka(cybex juno 2012), váhala jsem právě mezi rozpětím 9-36kg nebo 9-18kg a nakonec jsme se podle testu rozhodli pro to menší rozmezí. Koukni tady na stránky: zde
Je tam i ta, co chcete vy a nestojí si úplně špatně, ale jsou i lepší ![]()
Kamarádka mi v té kategorii 9-36 kg doporučila Römer Evolva, mají ji a prý je pro dítě pohodlná a dobře se s ní maniupuluje, i v crash testech dopadla dobře.
Britax Evolva. Jinak jedine Cybex, ostatni v tehle kategorii nebrat. Ale to vsechno najdes v testech, jsou tam i starsi rocniky.
Ahoj, v současné době to také řešíme a jsme rozhodnuti pro cybex pallas 2 fix. Je to špička ve své třídě! Navíc má bezpečné usazení dítěte do sedačky- bezpečnostním pultíkem. Vyšla v testech nejlépe!
@steeve Dobry den
Prosim Vas potrebovala bych poradit.Chci koupit autosedacku, znacka je jasna Romer.Ale jaky typ? Romer kid, nebo Romer trifix 2013?
Dekuji moooc za radu