Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Karkulka 1 no záleží pro jak velké dítě tu sedačku chcete a jaké máte auto, Kid je kat. 15-36kg a je bez isofixu, a Trifix je kat. 9-18kg a má isofix, takže 2 rozdílné velikosti a 2 rozdílné způsoby poutání.
@steeve potrebovala bych autosedacku od 9kilo.Jaky mate nazor na autosedacky od 9-36.A jaka je podle Vas nej ![]()
Mame trojkovou octavku pul roku starou ![]()
Dekuji za radu
@Karkulka 1 no atk od 9 kg bych šel do 9-18 a ne do 9-36, a vzal bych Trifix
@steeve Dobry den, prosla jsem nekolik diskuzi a rada bych vas pozadala o radu. Mam 2,5 leta dvojcata, ted 12 a 14 kg. Mame autosedacky romer king plus 9-18 kg a jsme moc spokojeni. Jenze od zari budeme potrebovat mit sedacky v mem i manzelovo aute. Co byste poradil koupit? Zase 9-18 kg nebo uz vetsi 9-36? Z financnich duvodu si nemuzeme dovolit koupit sedacku za vice nez 4500kc. Na romerkach se nam libi ochrana ditete - bocnice i operky hlavy. Dekuji za radu.
@lenca78 určitě bych počkal do září, jak se to vyvine s váhou dětí, pokud by už přesáhlo 15 kg, tak bych šel do 15-36 a tam se do 4500,– vejdete i s isofixovou sedačkou, třeba Römer Kidfix,
pokud by nepřesáhlo 15kg, tak nejspíše do nějaké 9-36, a zase v té ceně se dá koupit třeba Britax Evolva 123 plus, Storchenmühle starligth…
@steeve Dobre rano Steeve, jeste jsem se chtela zeptat na nazor ohledne bezpecnosti autosedacky Cybex Isis ( v radu okolo 3 tis Kc). Ja mam Fiat Punto, tam bude problem mozna s pasem, ale manzel ma Octavku, tak predpokladam, ze k nemu by tato sedacka sla dat.
@lenca78 Cybex ISIS nebyl v bezpečnostních testech, ale dá se přirovnat k sedačce Freefix, ze které má základ a je k ní přidělaný pultík, a ta má v testech 3 a 4*, ale spíše bych si ji nejdříve vyzkoušel v autech, jestli tam jde vůbec připoutat
@steeve Moc dekuji, prosla jsem testy adacu a nikde ji tam prave nenasla. Vyzkousime a rozhodneme. Dekuji
Prosím moc o radu. Mám 13kg dceru, nyní se nám rozbila sedačka 9-18kg. Nechci kupovat novou na pár měsíců, tak jsem koukala na: Autosedačka Cybex Pallas 2-Fix 2013 a nebo Kiddy Guardian-fix Pro 2 2013. Jakou by jste mi doporučili? Nebo je nějaká bezpečnější v této kategorii? Moc děkuji