9 DPO a ani duch :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9053
7.6.17 21:09
@Helileli píše:
Já si myslím, že tohle je velice necitlivé vůči zakladatelce, která se v tom plácá v podobné fázi cyklu s jednou / na testu. Jako fajn, gratulace, ať sílí, ale myslím, že jsi to mohla dát jinam…

Mam stejny nazor :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.6.17 21:38

@BettyB. mohla to dát uplně jinam, s tím souhlasim aj já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.6.17 05:10

Moc se omlouvam, tuhle diskuzi jsem necetla celou :,( urcite bych nechtela nikomu ublizit..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.17 05:27

@Helileli moc děkuji :hug: napadlo mne včera to samé, že tech témat tu je tolik :roll: Dnes už je trochu lépe. Ani jsem netestovala. Kdyby se stal zázrak určitě to sem o víkendu dám :andel:

• Citovat
  • Upravit
15300
8.6.17 06:07
@Helileli píše:
Já si myslím, že tohle je velice necitlivé vůči zakladatelce, která se v tom plácá v podobné fázi cyklu s jednou / na testu. Jako fajn, gratulace, ať sílí, ale myslím, že jsi to mohla dát jinam…

Výstižně napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
22.2.21 08:40
@Anonymní píše:
@Helileli moc děkuji :hug: napadlo mne včera to samé, že tech témat tu je tolik :roll: Dnes už je trochu lépe. Ani jsem netestovala. Kdyby se stal zázrak určitě to sem o víkendu dám :andel:

Ahoj zakladatelko, jak to tehdy dopadlo? Vidím, že pár let stará diskuze…ale také už začínám mírně propadat skepsi, tak jsem si chtěla přečíst nějaký dobrý konec :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí