Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Dala bych casovy limit, myslim si, ze 1-2 hod. denne je takovy rozumny. Urcite bych neomezovala obsah, pokud to neni nasili nebo explicitni sex
Takze toleruji i to, o cem si myslim, ze je kravina. Jejich vec, na co koukaji, ne?
Máme limit 1 hodinu a moc to nefunguje, protože odpoledne je 3 hodiny sám doma a televize jede.
Ještě jsem nevymyslela, jak na to.
@milwinka píše: Více
to si klidně mysli… já něco takového zažívala a prostě jsem jen věděla že tak to je a nemá cenu denně škemrat jen s tím žít…
@Anonymní píše: Více
televize jde zamknout kodem… nevím jak přesně ale vím že je zámek na televizi. Mi by stačilo vypnout wifi… máme tmobile tv.
@milwinka píše: Více
Popravde, ja vyrostla v devadesatkach. Nam rodice cas na TV a u PC limitovali. Ale moc dobre si taky pamatuju na par dni, stravenych u TV u babicky, tam se mohlo
Nebo u PC jsem taky proparila par dni, hodin urcite. Hry jsem uz tehdy hrala dost.
Pritom nemam pocit, ze by mi to neco narusovalo. Mobily jsou jina kapitola. Jak jsou porad dostupne, kolikrat ho kontroluju, mrknu na mail, pak si uvedomim, ze me to otravuje a ze to je uz zavislost. Jenze vsechno, uplne vsechno se dnes resi online…