9 leté dítě a televize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5098
30.9.24 21:37
@Anonymní píše: Více

Dala bych casovy limit, myslim si, ze 1-2 hod. denne je takovy rozumny. Urcite bych neomezovala obsah, pokud to neni nasili nebo explicitni sex :lol: Takze toleruji i to, o cem si myslim, ze je kravina. Jejich vec, na co koukaji, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 21:40

Máme limit 1 hodinu a moc to nefunguje, protože odpoledne je 3 hodiny sám doma a televize jede.
Ještě jsem nevymyslela, jak na to.

• Citovat
  • Upravit
7720
30.9.24 21:40
@milwinka píše: Více

to si klidně mysli… já něco takového zažívala a prostě jsem jen věděla že tak to je a nemá cenu denně škemrat jen s tím žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7720
30.9.24 21:41
@Anonymní píše: Více

televize jde zamknout kodem… nevím jak přesně ale vím že je zámek na televizi. Mi by stačilo vypnout wifi… máme tmobile tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.9.24 21:43
@milwinka píše: Více

Popravde, ja vyrostla v devadesatkach. Nam rodice cas na TV a u PC limitovali. Ale moc dobre si taky pamatuju na par dni, stravenych u TV u babicky, tam se mohlo :lol: Nebo u PC jsem taky proparila par dni, hodin urcite. Hry jsem uz tehdy hrala dost.

Pritom nemam pocit, ze by mi to neco narusovalo. Mobily jsou jina kapitola. Jak jsou porad dostupne, kolikrat ho kontroluju, mrknu na mail, pak si uvedomim, ze me to otravuje a ze to je uz zavislost. Jenze vsechno, uplne vsechno se dnes resi online…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí