Nechce pít mléko - 9měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jenže moji kluci to dřív normálně vypili. Klidně i 250ml. Kojila jsem 4 měsíce, pak šli na UM, šmakovalo jim to. UM postupně ubývalo, přibývaly příkrmy, myslela jsem, že jim to ranní mléko nechám dlouho jako snídani.
A prd.
Ten jeden ještě před týdnem, když byl nemocný, vypil každé ráno 170ml jen to švihlo.
Uzdravil se - a mlíko nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
naše dvojky kojené 8,5měsíce pili um 0,5měsíce pak přišla první rýma a šlus mlíko nechtěli a nechtějí dodnes… maj jogurty sýry tvaroh pudink…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marketm píše:
naše dvojky kojené 8,5měsíce pili um 0,5měsíce pak přišla první rýma a šlus mlíko nechtěli a nechtějí dodnes… maj jogurty sýry tvaroh pudink…
moji měli teď hroznou virózu. Dokud byly horečky, tak mlíko pil, ale najednou prd.
Nevím, jestli nemám zkusit míň kaše večer, že třeba kdyby byl větší hlad, tak by si dal…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny maminky malých tvrdohlavých dětí, které nechtějí UM. Dcera má 8 měsíců a právě máme po nemoci (zánět průdušek). Dcera byla zahleněná, takže odmítala mléčné výrobky, což jsem brala. Teď už je na tom lépe, ale ještě dobíráme ATB. Ale teď k problému. Úplně přestala pít Sunar. I teď, když je jí lépe. Během nemoci nesnědla skoro nic, teď už krásně papá kaši, maso, zeleninu, ovoce, jogurty. Jen jak uvidí flašku s mlékem, tak zatne pusu, to samé dělá i s čajem, vodou. Myslela jsem, že má teda nějaký problém s flaškou, tak jsem vyzkoušela všechny možné, ale v tom to není.
Jsem z toho trošku v šoku. Syn pil Sunar do tří let a kdybych to neutla, tak ho pije pořád. Vím, že je každé dítě jiné, ale v osmi měsících by ještě UM pít měla a myslím, že jogurtem se nedá nahradit
A o tom, že odmítá i jiné tekutiny radši ani nemluvím (čaj ted davame strikackou
)
Má tady někdo podobnou zkušenost? Díky za všechny rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase mala byla nemocna v 10 mesicich, prestala pit mleko ( a to predtim vyzahla klidne litr denne). Od te doby do ni nedostanu krome sladkych tvarohu nic. Ani syr, ani kasi… Zkousela jsem ji ruzne oblbnout, ale hned to pozna a zatne zuby. Z mleka se ji navaluje. Zkousim to jednou tydne, ale nic. Ted ma 16 mesicu. Ale chystam se k doktorce, aspon treba pro nejaky vitaminy nebo ja nevim, podle me ten vapnik musi chybet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaalex a pije aspoň nejake tekutiny? A kolik asi? Ja uz uvazuju, ze ji tu savicku namocim do cukru, i když vim, ze se to nemá, ale jsem z toho uz na nervy
Jinak jogurty a kase, to ji chutna, ale caj, voda, dzusiky, to nee…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petta29 no,ani mimino nechce pít z prsu mléko když matka jí ATB, ono to mlíko je hořké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 ale ja davam umele mleko…nevim, nevim
Ještě me napadlo, ze ji zacinaji rust ruby, ma 8 mesicu a zub ani jeden…
Takze nemoc, zuby, hleny…to by to bylo všechno dohromady..ach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechtela ani pit, vyzkouseli jsme dzusy, nakonec zacala pit vodu se sirupem, ted pije vsechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petta29 píše:
@siamka7 ale ja davam umele mleko…nevim, nevimJeště me napadlo, ze ji zacinaji rust ruby, ma 8 mesicu a zub ani jeden…
Takze nemoc, zuby, hleny…to by to bylo všechno dohromady..ach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petta29 Moje dcera nepila UM nikdy. Odstavila se v 9m (přes den) a JEDNOU vypila 125 ml banánovýho Sunaru, pak už to nikdy nezopakovala se žádným mlíkem. Takže do roka dostávala jogurty atd., od roka i kravský mlíko (miluje doteď, ale nedělá jí dobře na ekzém).
Neřešila bych to - když nechce, tak ať nepije, přežije to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ja si spise zacinam myslet, ze nejde o to mliko samotne, ale spise o tu flasku..po lzickach ho sni… Nepije mi ani caj, vodu…ale jinak je uplne pazrava!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit