Nechce pít mléko - 9měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
20.11.14 11:39

Ahoj, náš malej taky přestal pít před cca 14ti dny mlíko. Nemocnej teda nebyl, jen asi před třemi měsíci a to pil normálně, ale teď ze dne na den nechce vůbec. Přes den ani večer nechce už cca 2 měsíce, ale v 5 ráno když vstává chlap do práce si dal vždycky tak kolem 180-220ml a pak zase spal. Jenže teď už nechce ani to brzo ráno, odstrkuje flašku a dělá „nenene“ :mrgreen: Snažím se mu teda mlíko dávat alespoň do kaší (pohanková, ovesná, jáhlová, rýžová atd.), ale to asi nestačí. Nevadí, že nechce mlíko nebo ho pít fakt potřebuje? vyzkoušela bych nějaký s příchutí, ale to je zas až od jednoho roku co jsem se dívala :think: tak nevím teda jestli se poradit s Dr. nebo mu ho prostě nedávat když nechce. Jinak pije vodu, čaje, džus, jí jogurty i všechno ostatní jen to mlíko už nechce ani za nic :D

• Citovat
  • Upravit
2449
20.11.14 13:02

@Hr4sek22 No ja jdu v pondělí k doktorce na kontrolu po nemoci, tak se ji na to zeptam. Mala pila Sumar uplne ukazkove 180 ml, pak pila kolem 150, pak 120 a ted 0.Postupne to nejak redukovala. Kae nechtěla vůbec. Ted je po kasi jako pazrava…
Jinak Sunar je od pul roku bananovy, ale mala nechce ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.11.14 13:05

@Petta29 Jo? Mně přijde Sunar strašně sladkej.. i ten obyč, ale zítra se taky zastavím za dr. máme to pár kroků a kdyžtak mu ho asi zkusím koupit :nevim: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
21.11.14 10:23

Ahoj, tak my byli dnes ráno u doktorky. Řekla, že mám zkusit v troše mlíka rozmixovat banán do hladka a přilít ke zbytku mlíka do flašky s větší dírkou nebo do „učícího“ hrníčku. Zkusila jsem to teď do hrníčku a máme po problému :palec: S banánem mu mlíko jede. Sunar s příchutí kupovat rozhodně nemám. Je přeslazenej a radši do mlíka přidat čerstvý ovoce. Jinak prý v 9.měsící je na odstavení ještě brzo takže mlíko by pít určitě měl minimálně 1× denně a čím dýl, tím líp :)

• Citovat
  • Upravit
2449
23.11.14 13:25
@Hr4sek22 píše:
Ahoj, tak my byli dnes ráno u doktorky. Řekla, že mám zkusit v troše mlíka rozmixovat banán do hladka a přilít ke zbytku mlíka do flašky s větší dírkou nebo do „učícího“ hrníčku. Zkusila jsem to teď do hrníčku a máme po problému :palec: S banánem mu mlíko jede. Sunar s příchutí kupovat rozhodně nemám. Je přeslazenej a radši do mlíka přidat čerstvý ovoce. Jinak prý v 9.měsící je na odstavení ještě brzo takže mlíko by pít určitě měl minimálně 1× denně a čím dýl, tím líp :)

Tak s tim banánem jsem to zkusila taky, jen to davam po lzickach a taky to bez problemu sni :-)) Jinak rano vypila 150 ml sunaru, tak snad to bude lepsi a lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
25.11.14 14:57

Tak u nas doma uz je zase vse ve starych kolejích - mala uz krasne mleko zase pije. Asi to opravdu bylo téma ATB!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
25.11.14 15:22
@Petta29 píše:
Tak u nas doma uz je zase vse ve starych kolejích - mala uz krasne mleko zase pije. Asi to opravdu bylo téma ATB!!!

vždyt ti říkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
25.11.14 15:58
@siamka7 píše:
vždyt ti říkám :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
25.11.14 17:40
@Petta29 píše: :palec:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.1.17 15:07

Obnovuji diskuzi :) Mám teď stejný problém s malou. Je jí skoro 9 měsíců. Od malinka byla kojená. Byl to takový „mlíkový závisláček“. Krásně mi přibírala. Ale kolem Vánoc jsem ztratila mléko, ona už od začátku prosince zlobila při kojení, prso skoro nechtěla nebo spíš jen v noci, pak odmítala úplně, tak jsme dávali umělé na noc. Přes den má masozeleninový příkrm, jogurt, ovocnou přesnídávku (čerstvé ovoce mi nechce),kaši. Poslední týden už v noci odmítá i to umělé. Za žádnou cenu to do ní nemůžu dostat, tak nevím co s ní a co jí dát když pláče? :( Jsem z toho zoufalá. Přitom když jí umělé rozmíchám ráno třeba s kaší a piškotama tak to sní. Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.1.17 15:12

Kluci se mi odstavili sami, jeden v 9 a druhej v 10 mesicich, UM nevzal ani jeden. Rano i vecer jsem delala mlecnou kasi, odpoledne jogurt, tvaroh, kdyz byli starsi tak lipanek, termix.. Jinak dopo ovoce a obed masozelenina. Dr jsem to rikala a nevidela v tom problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.1.17 15:16

@xammy fakt? Tak děkuju :-) my máme jít příští týden k doktorce tak jí to řeknu. Jen mi to právě bylo divné, že tak najednou mléko vůbec nechce. Tak snad to bude taky v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.1.17 15:24

U nas to bylo asi u obou tak, ze maso je maso :mrgreen: jak ochutnali normalni jidlo, tak je mliko prestalo zajimat.. hlavni je, ze mlecne vyrobky ji. V 9 mesicich uz v noci jist nemusi, pokud ji dobre pres den, hlad nema. Zkus dat napit, dudlika a ona si zvykne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí