9 měsíců a rohlík
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
9 měsíců a rohlík
Naší malé je 9 měsíců a tak by mě zajímalo, jestli už bych jí třeba mohla dát rohlík, nebo nějaké pečivo. Dávali jste taky? A jestli je to brzy, tak od kdy pak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Rohlík zatím nedávám, ale Mája ještě 9měsíců nemá. Dala jsem kousíček kůrky od chleba a dávám křupky a dětské sušenky. Mája má nejradši pohankové křupky (jáhlové nechce a jiné jsme zatím nezkoušeli).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rohlík se hodně lepí na patro,dala bych radši chleba.....pečivo jsem dávala od 7.m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 10-ti měsících jsem začala chlebem (asi 4 dny) a pak jedeme v rohlíku. Asi malé víc šmakuje. Dávám 50% suchý a 50% s máslem. Ona si řekne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
rohlík dávám od 6 měsíců, také kukuřičné, rýžové křupky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé jsem dala kousek rohlíku zatím 2× a to když začala ječet a neměla jsem nic po ruce, byly jsme u doktorky a v obchodě, jinak nedávám. Mám pro ní též kukuřičné křupky, jsou zdravější.
- Citovat
- Upravit
Rohlík dávám od cca 8.měsíce, né každý den,ale jen sem tam..ona ho malá stejně víceméně jen ožužlává a hraje si s ním..je to pak všude,,no ale hlavně že má o zábavu postaráno
Jinak baští i chleba se žervé, kukuřičné a rýžové křupinky taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak malej se obsloužil sám - ukradl ho tátovi a už mu ho nechtěl vrátit a to mu bylo cca 8-9 měsíců a skoro celej ho zblajznul, dost mu chutnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi od 8m, nebo tak nějak..
dávala jsem rohlik, chleba Vojta nikdy nechtěl.. až teď.. ale i teď dá přednost vždy rohlíku před chlebem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeee tak to jste mě potěšily
ona se na nás dycky božatko tak kouká a já nevěděla jestli už jí můžu něco takového dát. Jo a s tím máslem, jako fakt máslem nebo nějaký kvalitní margarín?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď dávám nějaký čas máslo, asi od 9 měsíců, margarín ještě ne. Ten bych dávala později- tak od 2 let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:
jeee tak to jste mě potěšilyona se na nás dycky božatko tak kouká a já nevěděla jestli už jí můžu něco takového dát. Jo a s tím máslem, jako fakt máslem nebo nějaký kvalitní margarín?
mně řekla naše mudra ať dávám na střídačku máslo i margarín
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mažu jen náslem. Margarín nejdřív po roce, ale raději později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit