Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
vím, že nejste věštkyně nebo tak, ale spíš se potřebuji uklidnit. Jsem v 9/10 týdnu těhotenství a do teď probíhalo všechno v relativním pořádku. Dnes ráno jsem vstala a v moči jsem měla krev, strašně jsem se lekla a ihned se podívala do kalendáře, dnes bych měla dostat MS. Na internetu jsem četla, že je hodně případů, kdy mají ženy do určitého měsíce MS normálně, ale jde mi o to, že minulý měsíc jsem jí neměla a teď ano… Jinak mě nic nebolí, těhotenské příznaky mám stále. Volala jsem k doktorce, ale ta je tam až v odpoledních hodinách, takže bych se potřebovala nějak „vyklidnit“. Už jsem o jedno miminko přišla a bojím se o další, i když celou dobu k tomuto těhotenství přistupuji velmi pozitivně.
Děkuji ![]()
Ja jsem dva mesice mela v obdobi, kdy by v pripade, ze bych nebyla tehotna, byla MS, mela slaboucke ruzove spineni a bolesti. Ale kdyz je krev, tak bych necekala a radsi se u doktora ukazala, pokud je Dr. az odpolko, tak klidne na gyne ambulanci do nejblizsi nemocnice.
Vůbec nepřemýšlej a rovnou jeď.
Držím palce ![]()
Radši bych se ujistila, než se nervovat.
Příspěvek upraven 06.08.13 v 09:53
Určitě jeď, jen tak samosebou to není, tohle se mi taky jednou stalo a byl to prasklý hematom ![]()
Já bych počkala na doktorku. jsem v tomhle dost pragmatická. pokud je to potrat tak ti stejně nepomůžou.
Taky bych počkala na doktorku. může to něco znamenat, ale taky nemusí. Já krvácela až do 13tt skoro denně a teď mi spí vedle sedmiměsíční holčička ![]()
Děkuji, já to tak také vidím a navíc nemocnici mám docela daleko a manžel přijede z práce také až odpoledne.
@MJlove držím palce ať to dopadne dobře
v prvním trimestru opravdu krvácí hodně těhotných.
Můj dr říká že do 12 týdne zakrvácí skoro každá nikam bych nejela a čekala na dr…jestli máš potratit, potratíš…ale já bejt tebou hodím se do klidu, lehnu si dám si nohy nahoru a říkám si, že je vše ok
Ahoj holky,
jsem objednaná ke kgynekoložce na vyšetření ale až ve čtvrtek. Tak se tady chci spíš do té doby svěřit a zeptat se na váš názor.
Poslední menstruaci jsem měla opožděnou o 10 dní a tak jsem si udělala minulý týden test. Nejprve klasický, ale druhé čárky byly skoro neviditelné. Pak jsem si udělala digitální test a ten ukazoval + 1-2 týdny. No teď po týdnu jsem si včera udělala opět digitální test a zase mi vyšlo +1-2 týdny. I když první den poslední menstruace byl 6.12. takže už mi to začíná přicházet divné. No a dnes ráno jsem se probudila s krvácením a cítím se jako při klasické menstruaci. Hned jsem si udělala test a opět ukazuje + 1-2 týdny.
Myslíte, že by test už ukázal, že těhotná nejsem? Měla bych krvácení okamžitě řešit a zavolat lékařce? Nebo počkat do čtvrtka?
Moc vám děkuji za názory.
Ja bych jela hned.. Nechci strasit, ale pokud je to potrat muzes ztratit hodne krve. Jsem v 16tt a krvacela jsem nekolikrat z hematomu a pokazde mi rekli, ze kdykoli se rozkrvacim jasne cervenou krvi mam hned prijet, ze kdyby neslo o hematom, ale potrat, muzu vykrvacet. Takze za me rozhodne spital nebo gynekolog.