Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte těhulky
zakladám tuto diskuzi abych se uklidnila že nejsem jediná která ve 29týdnu vzdává uklid domácnosti jediné co udělám je nadobý uvařit jen kapku poklidit umeju koupelnu wc jednou týdně jednou možná 2krát týdně vysaju a jednou týdně vytřu a kolikrát až po 14dnech
a o prachu raději ani nemluvím
máme 4+1 takže se mi cooo??? nechce jo a postarám se o syna 5 let což nutnost
jinak nato prdím už nemužu furt se potím jak prase
a odpoledne po obědě padnu a spím 2h v kuse sem hrozně vyčerpaná ale zaroven mě moc trápí že nejsem schopná udělat to co musím
i dojíd do krámu mi dělá problem
mějte se krásně ![]()
Ahoj, jsem 28tt a mám doma 18 měsíčního raubíře. taky už některé dny úklid nedávám a v tomhle vedru je mi to fuk. manžel se s tím smíří a návštěvy nezvu! ![]()
Tohle jsem měla u třetího těhotenství a skoro po celou dobu jeho trvání, sice jsem se vždycky premluvila a uklidila, ale tak strasne se mi nechtělo a to nebyly žádný vedra, po 30. týdnu na mě přišlo hnízdění a litala jsem jak fredka
![]()
Já jsem taky 28.tt a vysavač už jsem neviděla ani nepamatuju. Uklidím jen to viditelné, zbytek až se ochladí. Vzhledem k tomu, že má být celý srpen teplý, tak jsem fakt zvědavá, jak to tady bude časem vypadat. Ale od září jsem na MD tak se uklidňuju, že pak budu mít čas na úklid dost.
Taky dělám jen to nejnutnější
Jsem též 29tt a doma mám draka 21m
Nejhorší na tom je, že od přítele pomoc žádná, jelikož je celý týden pracovně pryč, doma jen o víkendech. Naštěstí k nám nikdo nechodí
![]()
Jéééééé to jsem ráda že nejsem sama mě to hnizdění zatím nechytá
ale podle mě to dělá hlavně to horko vylezu až tak v 7 a jen do krámu jinak bych to neufuněla
malej létá jako pérko a ja zaním funím jak byzon
jinak ja uklizeno mám moc ráda ale ted to prostě nejde se synem to šlo to jsem byla teprva kolem 5měsíce přez léto a nebyli ani takové horka ale ted to je na padnutí ![]()
Já jsem taky se synem doma celích 14dnu chlap jezdí jen na výkendy domu a umeje pouze prach na stěnách kam nedosáhnu jinak taky nic ![]()
@Eliasek25 no mně naštěstí o tom víkendu pomůže, ale musím ho zaúkolovat - padá na něj hlavně vysávání a mytí vany. Zvládne i sám vyprat, když se to tam občas nakupí
![]()
@Eliasek25 píše:
Kdy máš termín? já podle UTZ 26.10
16.10 (ms), 20.10. utz, už jsem vlastně 29.tt, teď počítám.
Ahoj
já jsem 32tt a teda tomu úklidu nedám už tak dobrý dva měsíce
jak je vedro tak se mi absolutně nic nechce, takže uklidím jen to co je vidět a občas vysaju když už se to vážně nedá. Dneska jsem se teda přemluvila do žehlení ale jinak tomu moc nedám. Je mi prostě hrozný vedro a hned mě bolí záda a říkám si že si to nic nedělání chci ještě chvíli užít ![]()
Podle toho co píšeš mi nepřijde, že bys úklid vzdávala
častějc to nedělám a to nejsem těhotná
podle mě naprostá pohoda ![]()
Já se hlavně děsím toho, že budu muset začít chystat oblečení pro mimino. počítám tak v září a vůbec se mi do toho nechce
Blešík- no ja fakt udělám jen to nejnutnější ten zbytek nato kakám
jeno vytřít mi zabere hodinu a zítra bych správně měla po týdnu vytřít ale vydím to bledě
paola white-jo to obleční mám jen čtvrtku stoho co potřebuju připravit
Zuzhanka-uklidím taky až když se mi něco začne lepit na paty
drobky od maleho jinak fakt skoro nic to vedro mě drtí Marg-ja mám podle menstruace 2.11 ale mimi je o tyden starší tak podle UTZ 26.10 takže podle MS jsem 28 ale podle UTZ 29 tak mě mudr řekl at to počítám od UTZ 29týden ale už jsem na půl cm otevřená tak se šetřím ![]()
Já jsem začala 31 týden a nedělám doma skoro nic
Vařím tak na 2-3 dny, peru a žehlím jednou týdně, nakupuju tak 2× týdně, ostatní nedělám, nebo se občas obětuje chlap, ale chodí domu pozdě a na víkendy jezdíme pryč, takže luxování a vytírání moc neřešim. Jsem zpocená až na prdeli, jsem ráda že dojdu do krámu, už před barákem sse mi chce čůrat a tuhle jakmile přijdu z venku, mám neustále mokrý kalhotky, až jsem se tuhle lekla, že mi praskla plodovka. Bolej mě záda a jsem po obědě totálně unavená, v noci špatně spím. Taky se budu muset dokopat k praní a žehlení hadříků, ale máme v bytě 30 stup.tak ai chcípnu
Okna mi umyla máma a možná si ještě před porodem najmu paní na úklid, aby to tu trochu pofackovala, nebo poprosim mámu, já nezvládám ![]()