9+0 tt velikost plodu 2cm

Anonymní
31.10.18 15:19

9+0 tt velikost plodu 2cm

Ahoj holky chtěla sem se zeptat dneska jsem byla na utz a velikost plodu je přesně 2cm v 9+0 tt není to malo? Doufám ze je vše v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
800
31.10.18 15:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla sem se zeptat dneska jsem byla na utz a velikost plodu je přesně 2cm v 9+0 tt není to malo? Doufám ze je vše v pořádku…

Lékař říkal co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 15:23
@Miasofi píše:
Lékař říkal co?

On se k to u nijak nevyjádřil … ale nějak sem brouzdala po netu a přišlo mi to prave zda je vše v pohode . Moje poslední ms byla 2.9

• Citovat
  • Upravit
800
31.10.18 15:25
@Anonymní píše:
On se k to u nijak nevyjádřil … ale nějak sem brouzdala po netu a přišlo mi to prave zda je vše v pohode . Moje poslední ms byla 2.9

Je to úplně akorát. Příště se zeptej, pak nemusíš zbytečně stresovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 15:27
@Miasofi píše:
Je to úplně akorát. Příště se zeptej, pak nemusíš zbytečně stresovat :kytka:

Tak dekuju za uklidnění :srdce: ja jsem nad tím nějak nepremyslela když mi to říkal to až doma ????

• Citovat
  • Upravit
1537
31.10.18 15:29
@Anonymní píše:
On se k to u nijak nevyjádřil … ale nějak sem brouzdala po netu a přišlo mi to prave zda je vše v pohode . Moje poslední ms byla 2.9

Stáří určené dle ms je jen orientační, záleží na tom kdy byla ovulace, mohla být později a tím pádem je embryo mladší. Na 1.screeningu se určí nejpřesněji stáří plodu a termín porodu. Srdeční akce byla? Kdyby se doktorovi něco nezdálo, tak by ti řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
31.10.18 15:32

Pokud jsi měla ms naposledy 2.9., tak jsi teprve 8+3 tt, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 15:33
@jaaaninda píše:
Stáří určené dle ms je jen orientační, záleží na tom kdy byla ovulace, mohla být později a tím pádem je embryo mladší. Na 1.screeningu se určí nejpřesněji stáří plodu a termín porodu. Srdeční akce byla?

Ano srdeční akce byla … ja jsem po IVF transfer embria sem měla 18.9 po 5 denní kultivaci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.18 15:35
@Anitramm píše:
Pokud jsi měla ms naposledy 2.9., tak jsi teprve 8+3 tt, ne? :nevim:

Doktor mi akorát řekl ze mu to vychází 9+0 ????ale jestli to není nějaké jiné po tom IVF

• Citovat
  • Upravit
1378
31.10.18 15:36

Kdyby bylo něco špatně tak Ti to doktor řekne, zbytečně se nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
31.10.18 15:41
@Anonymní píše:
Doktor mi akorát řekl ze mu to vychází 9+0 ????ale jestli to není nějaké jiné po tom IVF

Jo taak. No co koukám na net, mělo by to být v pohodě, v 9.týdnu se skutečně uvadí velikost +- 2 cm :kytka: Určitě je to v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
31.10.18 16:19
@Anonymní píše:

Kdyz jsem byla na kontrole, podle utz 9+3tt,tak mala mela 26,7mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.24 17:55

Ahoj holky, byla jsem na ultrazvuku (po IVF), stáří 9+3, podle ultrazvuku ale velikost plodu jen 2,5cm. Doktor se tvářil všelijak, že prý je tam 4denní rozdíl. Myslíte, že je ok? Měla jste to některá tak? Moc díky

Příspěvek upraven 24.03.24 v 18:35

• Citovat
  • Upravit
4843
24.3.24 17:59

4 dny nemusi byt tragedie. Ale je prevda, ze zdrave plody rostou vetsinou tabulkove a ty stari znas presne… Takze je dobre to sledovat casteji. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.24 18:04
@Anonymní píše: Více

Ja to mela u prirozeneho poceti, ale tam to bylo posunutou ovulaci. Radsi bych to hlidala, po IVF by to melo byt spis ukazkove.
Co ti ale transferovali? Blastocystu petidenni, vyhatchovanou nebo casnou? Mas geneticke vysetreni? Kamaradce se to stalo, plod byl mensi od pocatku a pak se ukazalo, ze embryo bylo geneticky vadne, konec v 10.tydnu, monozomie X.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.