Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla sem se zeptat dneska jsem byla na utz a velikost plodu je přesně 2cm v 9+0 tt není to malo? Doufám ze je vše v pořádku…
Lékař říkal co?
@Miasofi píše:
Lékař říkal co?
On se k to u nijak nevyjádřil … ale nějak sem brouzdala po netu a přišlo mi to prave zda je vše v pohode . Moje poslední ms byla 2.9
@Anonymní píše:
On se k to u nijak nevyjádřil … ale nějak sem brouzdala po netu a přišlo mi to prave zda je vše v pohode . Moje poslední ms byla 2.9
Je to úplně akorát. Příště se zeptej, pak nemusíš zbytečně stresovat ![]()
@Miasofi píše:
Je to úplně akorát. Příště se zeptej, pak nemusíš zbytečně stresovat
Tak dekuju za uklidnění
ja jsem nad tím nějak nepremyslela když mi to říkal to až doma ????
@Anonymní píše:
Stáří určené dle ms je jen orientační, záleží na tom kdy byla ovulace, mohla být později a tím pádem je embryo mladší. Na 1.screeningu se určí nejpřesněji stáří plodu a termín porodu. Srdeční akce byla? Kdyby se doktorovi něco nezdálo, tak by ti řekl.
Pokud jsi měla ms naposledy 2.9., tak jsi teprve 8+3 tt, ne? ![]()
@jaaaninda píše:
Stáří určené dle ms je jen orientační, záleží na tom kdy byla ovulace, mohla být později a tím pádem je embryo mladší. Na 1.screeningu se určí nejpřesněji stáří plodu a termín porodu. Srdeční akce byla?
Ano srdeční akce byla … ja jsem po IVF transfer embria sem měla 18.9 po 5 denní kultivaci
@Anitramm píše:
Pokud jsi měla ms naposledy 2.9., tak jsi teprve 8+3 tt, ne?
Doktor mi akorát řekl ze mu to vychází 9+0 ????ale jestli to není nějaké jiné po tom IVF
Kdyby bylo něco špatně tak Ti to doktor řekne, zbytečně se nestresuj ![]()
@Anonymní píše:
Doktor mi akorát řekl ze mu to vychází 9+0 ????ale jestli to není nějaké jiné po tom IVF
Jo taak. No co koukám na net, mělo by to být v pohodě, v 9.týdnu se skutečně uvadí velikost +- 2 cm
Určitě je to v pořádku. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla sem se zeptat dneska jsem byla na utz a velikost plodu je přesně 2cm v 9+0 tt není to malo? Doufám ze je vše v pořádku…
Kdyz jsem byla na kontrole, podle utz 9+3tt,tak mala mela 26,7mm
Ahoj holky, byla jsem na ultrazvuku (po IVF), stáří 9+3, podle ultrazvuku ale velikost plodu jen 2,5cm. Doktor se tvářil všelijak, že prý je tam 4denní rozdíl. Myslíte, že je ok? Měla jste to některá tak? Moc díky
Příspěvek upraven 24.03.24 v 18:35
4 dny nemusi byt tragedie. Ale je prevda, ze zdrave plody rostou vetsinou tabulkove a ty stari znas presne… Takze je dobre to sledovat casteji. Drzim palce.
@Anonymní píše: Více
Ja to mela u prirozeneho poceti, ale tam to bylo posunutou ovulaci. Radsi bych to hlidala, po IVF by to melo byt spis ukazkove.
Co ti ale transferovali? Blastocystu petidenni, vyhatchovanou nebo casnou? Mas geneticke vysetreni? Kamaradce se to stalo, plod byl mensi od pocatku a pak se ukazalo, ze embryo bylo geneticky vadne, konec v 10.tydnu, monozomie X.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.