Měli jste sex v době IVF?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
26.10.18 22:45

V době stimulace ano, po ET týden ne a pak pouze chráněný. Vajíčko se přirozeně neoplodní, protože budeš mít léky na blokování ovulace. Z folikulů si vajíčka odsají při punkci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68916
26.10.18 22:55

No, doktoři dělají všecko pro to, aby se vajíčko předem neuvolnilo, tudíž se ani neoplodní. Ale kdyby jo, tak to je nejspíš to, o co vlastně jde, ne?
Jinak sex jsme měli v pohodě povolený, jen pak nedoporučený cca od velikosti folikulů nad 15 mm, ale to už jsem se na to stejně necítila, jak jsem byla nafouklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
26.10.18 23:01

Leky behem ivf az do punkce obvykle brani prasknuti vajicka a ovulaci, takze pokud mate chut, nestane se vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 11:17

Tak zalezi co za stimulaci. Ja stimuluju jen lehoucce na nativ a dozravaji mi 4 folikuly a ted ve ct mely 10 a 9 mm no a pozval me na kontrolni utz v pondeli a ja mu rikala, ze to o vilendu pro jistotu pojistime, tak vytrestil oci a predepsal orgalutran na zastaveni popraskani folikulu..takze mozny to je..kdybych to nerekla a nepredepsal to, tak by to mohlo byt zajimavy???? takze fakt zalezi jak stimulujes a jestli car dela i o vikendech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.