Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luciked, a řešíš to nějak z dr? jestli máš cykly nepravidelný, ovu může ještě přijít. Mě došla až 30DC ![]()
panenka87 píše:michaelas2010 píše:Děkuji, snad se nám brzy zadaří
ja vim co prozivas to śame jsem mela vcera posilam![]()
panenka87 píše:
Ahoj holky, tak já jsem jasnána testu to samé co minule/v podstatě nic. A BT klesla skoro o 0,3 stupně. Je ale zvláštní, že ještě ani nešpiním. No každopádně jsem hodně zklamaná, a vyčerpaná. Nejradši bych se a všechno snažení vyprdla
Vám všem přeji krásné //
panenka87 píše:řeším, chodím na měření folíků a měla jsem ho jen 10 mm a ještě k tomu jen jeden, jinak prázdno
Luciked, a řešíš to nějak z dr? jestli máš cykly nepravidelný, ovu může ještě přijít. Mě došla až 30DC
a-smudlinka, děkuji!
Panenka87, to je mi líto, třeba se teplota plete, ne? Taky moc děkuji!
Taky mám obavy, že je na to brzo, a že se to pokazí.
Luciked píše:michaelas2010 píše:já mám zase onovulák
ja vim co prozivas to śame jsem mela vcera posilam![]()
panenka87 píše:
Ahoj holky, tak já jsem jasnána testu to samé co minule/v podstatě nic. A BT klesla skoro o 0,3 stupně. Je ale zvláštní, že ještě ani nešpiním. No každopádně jsem hodně zklamaná, a vyčerpaná. Nejradši bych se a všechno snažení vyprdla
Vám všem přeji krásné //
Luciked píše:panenka87 píše:řeším, chodím na měření folíků a měla jsem ho jen 10 mm a ještě k tomu jen jeden, jinak prázdno
Luciked, a řešíš to nějak z dr? jestli máš cykly nepravidelný, ovu může ještě přijít. Mě došla až 30DC
až 30DC? no mám nepravidelný, ale to mám k těm PCO, prý můžu být ráda, že MS chodí sama bez vyvolávaček
Prosím Tě, pouč neznalé, co je PCO?
Mahja píše:Luciked píše:Prosím Tě, pouč neznalé, co je PCO?panenka87 píše:řeším, chodím na měření folíků a měla jsem ho jen 10 mm a ještě k tomu jen jeden, jinak prázdno
až 30DC? no mám nepravidelný, ale to mám k těm PCO, prý můžu být ráda, že MS chodí sama bez vyvolávaček
polycystické vaječníky (obalené vaječníky cystama)
http://www.bizy-bee.com/…ch-vajecniku
Panenko, to mě moc mrzí, myslela jsem na tebe, teď jsem byla pryč a hned jsem běžela k PC, jak jsi dopadla
Nebuď smutná, určitě se to povede další cyklus a budete mít ten nejkrásnější dárek pod stromeček!
![]()
Anonymní píše:
Panenko, to mě moc mrzí, myslela jsem na tebe, teď jsem byla pryč a hned jsem běžela k PC, jak jsi dopadlaNebuď smutná, určitě se to povede další cyklus a budete mít ten nejkrásnější dárek pod stromeček!
![]()
Luciked píše:Mahja píše:polycystické vaječníky (obalené vaječníky cystama)Luciked píše:Prosím Tě, pouč neznalé, co je PCO?panenka87 píše:řeším, chodím na měření folíků a měla jsem ho jen 10 mm a ještě k tomu jen jeden, jinak prázdno
http://www.bizy-bee.com/…ch-vajecniku
To zní strašně! A jak se to léčí?
Mahja píše:Luciked píše:Mahja píše:polycystické vaječníky (obalené vaječníky cystama)Luciked píše:Prosím Tě, pouč neznalé, co je PCO?panenka87 píše:řeším, chodím na měření folíků a měla jsem ho jen 10 mm a ještě k tomu jen jeden, jinak prázdno
http://www.bizy-bee.com/…ch-vajecniku![]()
![]()
![]()
![]()
To zní strašně! A jak se to léčí?
no říkal, že mi dá Clostika, tak uvidíme, no
a pokud od teď do 3 měsíců neotěhotním, tak mě pošle do Caru ![]()
ještě objednám manžu na spermíky ať víme že jsem rozbitá jen já..
Luci, vím, že je to komplikace, ale léčba je myslím v dnešní době účinná, a holky těhotní i s PCO, že? Nebo co na to odborníci?
Anonymní píše:
Panenko, to mě moc mrzí, myslela jsem na tebe, teď jsem byla pryč a hned jsem běžela k PC, jak jsi dopadlaNebuď smutná, určitě se to povede další cyklus a budete mít ten nejkrásnější dárek pod stromeček!
![]()
Děkuji
jsi hodná!
Ještě že vás mám holky ![]()