9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
8.11.11 11:18

Luciked, a řešíš to nějak z dr? jestli máš cykly nepravidelný, ovu může ještě přijít. Mě došla až 30DC :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.11.11 11:18
panenka87 píše:
michaelas2010 píše:
ja vim co prozivas to śame jsem mela vcera posilam :hug: :hug:
panenka87 píše:
Ahoj holky, tak já jsem jasná :cry: na testu to samé co minule/v podstatě nic. A BT klesla skoro o 0,3 stupně. Je ale zvláštní, že ještě ani nešpiním. No každopádně jsem hodně zklamaná, a vyčerpaná. Nejradši bych se a všechno snažení vyprdla :-(
Vám všem přeji krásné // :hug:
Děkuji, snad se nám brzy zadaří :hug:
:huban: :huban: doufám :hug:
  • Citovat
  • Upravit
LuciTau
8.11.11 11:19
panenka87 píše:
Luciked, a řešíš to nějak z dr? jestli máš cykly nepravidelný, ovu může ještě přijít. Mě došla až 30DC :-?
řeším, chodím na měření folíků a měla jsem ho jen 10 mm a ještě k tomu jen jeden, jinak prázdno :oops:
až 30DC? no mám nepravidelný, ale to mám k těm PCO, prý můžu být ráda, že MS chodí sama bez vyvolávaček :oops:
  • Citovat
  • Upravit
4742
8.11.11 11:22

a-smudlinka, děkuji!

Panenka87, to je mi líto, třeba se teplota plete, ne? Taky moc děkuji!

Taky mám obavy, že je na to brzo, a že se to pokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
:hug: :hug: :hug: :hug:
Luciked píše:
michaelas2010 píše:
ja vim co prozivas to śame jsem mela vcera posilam :hug: :hug:
panenka87 píše:
Ahoj holky, tak já jsem jasná :cry: na testu to samé co minule/v podstatě nic. A BT klesla skoro o 0,3 stupně. Je ale zvláštní, že ještě ani nešpiním. No každopádně jsem hodně zklamaná, a vyčerpaná. Nejradši bych se a všechno snažení vyprdla :-(
Vám všem přeji krásné // :hug:
já mám zase onovulák :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040

maminoi taky budes mit letnacka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.11.11 11:24
Luciked píše:
panenka87 píše:
Luciked, a řešíš to nějak z dr? jestli máš cykly nepravidelný, ovu může ještě přijít. Mě došla až 30DC :-?
řeším, chodím na měření folíků a měla jsem ho jen 10 mm a ještě k tomu jen jeden, jinak prázdno :oops:
až 30DC? no mám nepravidelný, ale to mám k těm PCO, prý můžu být ráda, že MS chodí sama bez vyvolávaček :oops:

Prosím Tě, pouč neznalé, co je PCO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.11.11 11:31
Mahja píše:
Luciked píše:
panenka87 píše:
až 30DC? no mám nepravidelný, ale to mám k těm PCO, prý můžu být ráda, že MS chodí sama bez vyvolávaček :oops:

polycystické vaječníky (obalené vaječníky cystama)
 http://www.bizy-bee.com/…ch-vajecniku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 11:37

Panenko, to mě moc mrzí, myslela jsem na tebe, teď jsem byla pryč a hned jsem běžela k PC, jak jsi dopadla :-( Nebuď smutná, určitě se to povede další cyklus a budete mít ten nejkrásnější dárek pod stromeček! :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
8.11.11 11:39
Anonymní píše:
Panenko, to mě moc mrzí, myslela jsem na tebe, teď jsem byla pryč a hned jsem běžela k PC, jak jsi dopadla :-( Nebuď smutná, určitě se to povede další cyklus a budete mít ten nejkrásnější dárek pod stromeček! :kytka: :kytka:
:zed: Vánoce a to já doufala, že už budeme čekat :think:
  • Citovat
  • Upravit
4742
8.11.11 11:42
Luciked píše:
Mahja píše:
Luciked píše:
panenka87 píše:

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o To zní strašně! A jak se to léčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.11.11 11:44
Mahja píše:
Luciked píše:
Mahja píše:
Luciked píše:
panenka87 píše:
8-o 8-o 8-o 8-o 8-o To zní strašně! A jak se to léčí?

no říkal, že mi dá Clostika, tak uvidíme, no :-) a pokud od teď do 3 měsíců neotěhotním, tak mě pošle do Caru :oops:
ještě objednám manžu na spermíky ať víme že jsem rozbitá jen já..

• Citovat
  • Upravit
13770
8.11.11 11:46

Luci, vím, že je to komplikace, ale léčba je myslím v dnešní době účinná, a holky těhotní i s PCO, že? Nebo co na to odborníci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
8.11.11 11:48
Anonymní píše:
Panenko, to mě moc mrzí, myslela jsem na tebe, teď jsem byla pryč a hned jsem běžela k PC, jak jsi dopadla :-( Nebuď smutná, určitě se to povede další cyklus a budete mít ten nejkrásnější dárek pod stromeček! :kytka: :kytka:

Děkuji :hug: jsi hodná!
Ještě že vás mám holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.11.11 11:49

Luci, to bude dobré a stihnete to pod stromeček! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek