Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
panenka87 píše:
Luci, vím, že je to komplikace, ale léčba je myslím v dnešní době účinná, a holky těhotní i s PCO, že? Nebo co na to odborníci?
jj, těhotní i s PCO, některé přirozeně a hnes, ale některé až pomocí Caru ![]()
Luciked píše:
Holky jste hodné, ale už nějak si myslíma i tuším, že pod stromeček to asi nebude, pokud mi teď ve čtvrtek dá Clostíka, tak budu muset čekat na tu potvoru MSa ta se zatoulá, a kdo ví jestli do vánoc přijde
Luci, tak budeš těhulka po novém roce a miminko se vám narodí příští rok pod stromeček ![]()
Anonymní píše:Luciked píše:Luci, tak budeš těhulka po novém roce a miminko se vám narodí příští rok pod stromeček
Holky jste hodné, ale už nějak si myslíma i tuším, že pod stromeček to asi nebude, pokud mi teď ve čtvrtek dá Clostíka, tak budu muset čekat na tu potvoru MSa ta se zatoulá, a kdo ví jestli do vánoc přijde
To by bylo hezké ![]()
Já jsem zvědavá na sebe, jestli se k vám zítra nepřidám, už pozoruju každé píchnutí ![]()
Anonymní píše:Úplně Tě chápu! Ale budu na tebe taky myslet
Já jsem zvědavá na sebe, jestli se k vám zítra nepřidám, už pozoruju každé píchnutí
panenka87 píše:Anonymní píše:Úplně Tě chápu! Ale budu na tebe taky myslet
Já jsem zvědavá na sebe, jestli se k vám zítra nepřidám, už pozoruju každé píchnutíSnad to u tebe vyjde
Děkuju beruško!
A ještě si říkám, že ani u tebe to přece není pořád ztracené, dokud MS nepřijde ![]()
Anonymní píše:panenka87 píše:Děkuju beruško!Anonymní píše:Úplně Tě chápu! Ale budu na tebe taky myslet
Já jsem zvědavá na sebe, jestli se k vám zítra nepřidám, už pozoruju každé píchnutíSnad to u tebe vyjde
A ještě si říkám, že ani u tebe to přece není pořád ztracené, dokud MS nepřijde
Já vím
Tak ještě si dám naději, a uvidíme ![]()
Tak já měla dostat MS dneska, na testu sotva stín, špiním už dva dny a MS nikde
.
Všem holčinám, co tenhle měsíc neměly ty vytoužené // posílám
a vzpomeňte si na to, až nejpozději do roka budete mít úžasný nepřestávající kontrakce po minutě a budete si myslet, že horší už to být nemůže
.
Milli píše:
Tak já měla dostat MS dneska, na testu sotva stín, špiním už dva dny a MS nikde.Všem holčinám, co tenhle měsíc neměly ty vytoužené // posílám
a vzpomeňte si na to, až nejpozději do roka budete mít úžasný nepřestávající kontrakce po minutě a budete si myslet, že horší už to být nemůže
.
Holky, pište zítra výsledky co nejdřív, jsem napnutá jak struna!
Mahja píše:
Holky, pište zítra výsledky co nejdřív, jsem napnutá jak struna!
Kdybych měla testík negativní, tak vám napíšu kolem osmé, kdyby tam byl duch, tak bych zajela do města pro další testy, zkusila bych sehnat desítkové
a pak bych se ozvala nějaka po deváté. Těším se na tvoje dvě krásné // a držím palce ostatním!!
Kristýna
Holky, tak zítra dám ještě testovací pokus, ať nás v tom jede co nejvíc ![]()
panenka87 píše:
Holky, tak zítra dám ještě testovací pokus, ať nás v tom jede co nejvíc
Supr!
Anonymní píše:Mahja píše:Kdybych měla testík negativní, tak vám napíšu kolem osmé, kdyby tam byl duch, tak bych zajela do města pro další testy, zkusila bych sehnat desítkové
Holky, pište zítra výsledky co nejdřív, jsem napnutá jak struna!a pak bych se ozvala nějaka po deváté. Těším se na tvoje dvě krásné // a držím palce ostatním!!
Kristýna
Ok.!
A díky!
HOLKY, VYSPĚTE SE HEZKY DO DVOU ČÁREK!
Holky jste hodné, ale už nějak si myslíma i tuším, že pod stromeček to asi nebude, pokud mi teď ve čtvrtek dá Clostíka, tak budu muset čekat na tu potvoru MS
a ta se zatoulá, a kdo ví jestli do vánoc přijde