9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
8.11.11 04:16
magda82 píše:
michaelas2010 píše:
jo jo mela :mrgreen:
Mahja píše:
michaelas2010 píše:
holky tak ja dneska dostala mrchu o 2 dny driv :cry:
potvora, myslím tu červenou, neměla jsi náhodou ovuli stejně jako já? (27.10)
Míši já taky měla ovulku 27.10. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to jsme byly 3 se stejným dnem ovule! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.11.11 04:17

Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch! :nevim:
Já si celou dobu myslím, že nám to nevyšlo, ale předevčírem při sexování jsem najednou měla pocit, že ano, strašně mi vadilo hluboké pronikání manžela, ne bolest, nevím jak to napsat, prostě šíleně nepříjemné a snažila jsem se vysoukat, v tu chvíli mi blýsklo, že se to podařilo, ale testy sněhobílé.
Tak uvidím, jestli dušík bude sílit a červená nedojde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 07:53

A já jsem měla ovulku o den později, 28.10 :-)

Mahjo, no vidíš, ani u tebe to ještě není ztracené, držím moc palečky!! Tak nebudeš taky testovat zítra s náma? :-)

Já teda ještě nevzdávám naději, bříško na MS bolí pořád, ale zkoumala jsem teď čípek a je nízko položený a není zatím žádné špinění kolem čípku. A pořád mám hlad a žízeň. Ale už se začínám moc pozorovat, to není dobře :lol: Testík teda bude zítra, mám doma jen jeden, tak si ho musím pošetřit :-)

Panenko, a co ty??

Kristýna

• Citovat
  • Upravit
4742
8.11.11 07:56

Testovat určitě budu, jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet můj ducháček…jestli mě to teda něklame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.11.11 07:57

Došla mi baterka… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.11.11 07:59
Anonymní píše:
A já jsem měla ovulku o den později, 28.10 :-)

Mahjo, no vidíš, ani u tebe to ještě není ztracené, držím moc palečky!! Tak nebudeš taky testovat zítra s náma? :-)

Já teda ještě nevzdávám naději, bříško na MS bolí pořád, ale zkoumala jsem teď čípek a je nízko položený a není zatím žádné špinění kolem čípku. A pořád mám hlad a žízeň. Ale už se začínám moc pozorovat, to není dobře :lol: Testík teda bude zítra, mám doma jen jeden, tak si ho musím pošetřit :-)

Panenko, a co ty??

Kristýna

To je super, že to máme podobně, tak zítra hodně síly do testování, kdybych mohla, tak si dám frťana! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 08:04
Mahja píše:

Ty brďo, vždyť to je jasný těhu test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 08:05

Takže to je citlivost desítka a 12 DPO?? Kurnik, obávám se, že na mojí 25 stejně zítra nic vidět nebude :think:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
8.11.11 08:18
Anonymní píše:
Ahojte holky,
já jsem koza, začalo mě bolet hodně břicho jako na MS, tak jsem šla testnout, ale 10 DPO a test 25, tak co bych chtěla, že? :cert: No, ale do minutky tam byl duch, ale jak testík uschl, tak ani dušík není vidět. Myslím, že to nevyšlo, břicho mě bolí čím dál víc, mrchu mám dostat ale až za 4 dny, tak nevím, co bolí tak brzo :think: Testík udělám pozítří, devátého, jestli do té doby mrška nepřijde. Posílám fotečku, ale asi tam nic nevykoukáte :-(
Kristýna

Já tam ducha vidím :dance:

• Citovat
  • Upravit
4742
8.11.11 08:22
Anonymní píše:
Mahja píše:
Ty brďo, vždyť to je jasný těhu test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:

Díky! Tak už jsem začala bulet… :zed:
Nevíš, třeba půjde na té 25 něco vidět, třeba se ti uhnízdilo dřív. Bych ti klidně poslala desítkové, mám jich hromadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 08:23
Mahja píše:
Anonymní píše:
Mahja píše:
Ty brďo, vždyť to je jasný těhu test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:
Díky! Tak už jsem začala bulet… :zed:
Nevíš, třeba půjde na té 25 něco vidět, třeba se ti uhnízdilo dřív. Bych ti klidně poslala desítkové, mám jich hromadu…

Je to krása, toto jsou opravdu nádherně pozitivní testíky, žádní duši!! :srdce: :srdce: Mám moc radost za tebe! :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
8.11.11 08:24
Mahja píše:

Gratuluji, toto jsou opravdu těhu testíky a krásně pozitivní, žádní duchové :mavam: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 08:24
Luciked píše:
Anonymní píše:
Ahojte holky,
já jsem koza, začalo mě bolet hodně břicho jako na MS, tak jsem šla testnout, ale 10 DPO a test 25, tak co bych chtěla, že? :cert: No, ale do minutky tam byl duch, ale jak testík uschl, tak ani dušík není vidět. Myslím, že to nevyšlo, břicho mě bolí čím dál víc, mrchu mám dostat ale až za 4 dny, tak nevím, co bolí tak brzo :think: Testík udělám pozítří, devátého, jestli do té doby mrška nepřijde. Posílám fotečku, ale asi tam nic nevykoukáte :-(
Kristýna
Já tam ducha vidím :dance:

Vážně? Děkuju :kytka: Ale asi jsi jediná, kdo tam něco vykoukal :-( Já ho vidím, když jdu dál od monitoru, ve skutečnosti byl vidět líp.

• Citovat
  • Upravit
4742
8.11.11 08:25

Holky, díky!

Jak říká Bolek: Já su tak štastné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 08:26
Mahja píše:
Holky, díky!Jak říká Bolek: Já su tak štastné!

Užívej si to :kytka: :kytka: A co manžílek, už jsi mu toho dušíka ukazovala? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex