Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
magda82 píše:michaelas2010 píše:Míši já taky měla ovulku 27.10.
jo jo mela
Mahja píše:michaelas2010 píše:potvora, myslím tu červenou, neměla jsi náhodou ovuli stejně jako já? (27.10)
holky tak ja dneska dostala mrchu o 2 dny driv![]()
![]()
Tak to jsme byly 3 se stejným dnem ovule! ![]()
Svitla mi trošku naděje, večer jsem si dělala test, a zdálo se mi jako by se tam dělal pidi dušík, šla jsem spát a říkala jsem si, že už vidím ty duchy všude z těch diskuzí, a že si to přeju, tak se to snažím vidět, ale teď ráno na něm ta čárka šla fakt vidět,tak jsem testila znovu, a je mooooc slaboulinká, ale aspoň trošku mám naději, uvidím zítra, jestli tam bude, nebo to byl vymodlený duch! ![]()
Já si celou dobu myslím, že nám to nevyšlo, ale předevčírem při sexování jsem najednou měla pocit, že ano, strašně mi vadilo hluboké pronikání manžela, ne bolest, nevím jak to napsat, prostě šíleně nepříjemné a snažila jsem se vysoukat, v tu chvíli mi blýsklo, že se to podařilo, ale testy sněhobílé.
Tak uvidím, jestli dušík bude sílit a červená nedojde. ![]()
A já jsem měla ovulku o den později, 28.10 ![]()
Mahjo, no vidíš, ani u tebe to ještě není ztracené, držím moc palečky!! Tak nebudeš taky testovat zítra s náma? ![]()
Já teda ještě nevzdávám naději, bříško na MS bolí pořád, ale zkoumala jsem teď čípek a je nízko položený a není zatím žádné špinění kolem čípku. A pořád mám hlad a žízeň. Ale už se začínám moc pozorovat, to není dobře
Testík teda bude zítra, mám doma jen jeden, tak si ho musím pošetřit ![]()
Panenko, a co ty??
Kristýna
Testovat určitě budu, jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet můj ducháček…jestli mě to teda něklame…
Anonymní píše:
A já jsem měla ovulku o den později, 28.10![]()
Mahjo, no vidíš, ani u tebe to ještě není ztracené, držím moc palečky!! Tak nebudeš taky testovat zítra s náma?
Já teda ještě nevzdávám naději, bříško na MS bolí pořád, ale zkoumala jsem teď čípek a je nízko položený a není zatím žádné špinění kolem čípku. A pořád mám hlad a žízeň. Ale už se začínám moc pozorovat, to není dobře
Testík teda bude zítra, mám doma jen jeden, tak si ho musím pošetřit
Panenko, a co ty??
Kristýna
To je super, že to máme podobně, tak zítra hodně síly do testování, kdybych mohla, tak si dám frťana! ![]()
Mahja píše:
Došla mi baterka…
Ty brďo, vždyť to je jasný těhu test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Takže to je citlivost desítka a 12 DPO?? Kurnik, obávám se, že na mojí 25 stejně zítra nic vidět nebude ![]()
Anonymní píše:
Ahojte holky,
já jsem koza, začalo mě bolet hodně břicho jako na MS, tak jsem šla testnout, ale 10 DPO a test 25, tak co bych chtěla, že?No, ale do minutky tam byl duch, ale jak testík uschl, tak ani dušík není vidět. Myslím, že to nevyšlo, břicho mě bolí čím dál víc, mrchu mám dostat ale až za 4 dny, tak nevím, co bolí tak brzo
Testík udělám pozítří, devátého, jestli do té doby mrška nepřijde. Posílám fotečku, ale asi tam nic nevykoukáte
Kristýna
Já tam ducha vidím ![]()
Anonymní píše:Mahja píše:Ty brďo, vždyť to je jasný těhu test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Došla mi baterka…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Díky! Tak už jsem začala bulet… ![]()
Nevíš, třeba půjde na té 25 něco vidět, třeba se ti uhnízdilo dřív. Bych ti klidně poslala desítkové, mám jich hromadu…
Mahja píše:Anonymní píše:Díky! Tak už jsem začala bulet…Mahja píše:Ty brďo, vždyť to je jasný těhu test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Došla mi baterka…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevíš, třeba půjde na té 25 něco vidět, třeba se ti uhnízdilo dřív. Bych ti klidně poslala desítkové, mám jich hromadu…
Je to krása, toto jsou opravdu nádherně pozitivní testíky, žádní duši!!
Mám moc radost za tebe!
![]()
Mahja píše:
Došla mi baterka…
Gratuluji, toto jsou opravdu těhu testíky a krásně pozitivní, žádní duchové
![]()
Luciked píše:Anonymní píše:Já tam ducha vidím
Ahojte holky,
já jsem koza, začalo mě bolet hodně břicho jako na MS, tak jsem šla testnout, ale 10 DPO a test 25, tak co bych chtěla, že?No, ale do minutky tam byl duch, ale jak testík uschl, tak ani dušík není vidět. Myslím, že to nevyšlo, břicho mě bolí čím dál víc, mrchu mám dostat ale až za 4 dny, tak nevím, co bolí tak brzo
Testík udělám pozítří, devátého, jestli do té doby mrška nepřijde. Posílám fotečku, ale asi tam nic nevykoukáte
Kristýna
Vážně? Děkuju
Ale asi jsi jediná, kdo tam něco vykoukal
Já ho vidím, když jdu dál od monitoru, ve skutečnosti byl vidět líp.
Mahja píše:
Holky, díky!Jak říká Bolek: Já su tak štastné!
Užívej si to
A co manžílek, už jsi mu toho dušíka ukazovala? ![]()