9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
6.11.11 18:42

Holky, děkuji, moc mě to teší, ale vím, že to tak vůbec být nemusí, ale ten pocit, že to snad vyšlo, je pěkný :-) Ještě jsem to nezažila :oops: Ale už mě začíná bolet bříško, jako na mršku, a to je takový matoucí, i když to nic nemusí znamenat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.11.11 19:15

ahoj holky, tak já ted přilitla z práce, měla jsem 12tku, takže první kroky vedli za váma. Já ráno taky testila, ale zase asi jen zbytkové hcg, nebo nevim, pošlu fotku… jen co se mi dobijou baterky. tak mě dnes napadlo, dá se vůbec znovu otěhotnět, když je ještě v krvi zbytek hcg? Nebo je to fakt už nové těhu a sílí čárka pomalinku i s tim zbytkovým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 19:28
vandamara píše:
ahoj holky, tak já ted přilitla z práce, měla jsem 12tku, takže první kroky vedli za váma. Já ráno taky testila, ale zase asi jen zbytkové hcg, nebo nevim, pošlu fotku… jen co se mi dobijou baterky. tak mě dnes napadlo, dá se vůbec znovu otěhotnět, když je ještě v krvi zbytek hcg? Nebo je to fakt už nové těhu a sílí čárka pomalinku i s tim zbytkovým…

Já myslím, že se dá znovu otěhonět :-) Držím moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.11.11 20:12

tak tady jsou poslední testíky, testuju každý den ráno z první moči… dole je z dnešního rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
6.11.11 20:26

vanda ty asi fakt si tehu zlato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.11.11 20:58

já fakt vůbec nevím, co si mám myslet… děkuji za pozitivum, ale zatím se neraduju, mám strach…
Našla jsem totiž tohle :http://fora.babinet.cz/…rintable.php?… a tak uvidíme co bude dál.Dnes mám 25 DC a to by už za pár dní musela být o dost silnější a nebo ms. No… dočkáme se. Ale to čekáááání mě ničí. Teplota ráno se mi drží kolem 37 ale jak to klesne, je to jasný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada04
6.11.11 21:29

Ahoj, já otěhotněla v šestinedělí po potratu, i když opět neúspěšně, ale přeci.....a stává se to velmi často, myslí to, že se snáze těhotní…říká se, že po potratu a vyčištění je jako pohnojeno a dobře se těhotní..držím pěstičky :-)

• Citovat
  • Upravit
2158
6.11.11 21:36

Díky Dádo, zase dám zítra vědět, ale hlodá to ve mě jak červík. Tak krásnou noc, příjemná snažení, či jen odpočinkování a zítra papa holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 21:57
vandamara píše:
Díky Dádo, zase dám zítra vědět, ale hlodá to ve mě jak červík. Tak krásnou noc, příjemná snažení, či jen odpočinkování a zítra papa holky.

Teda, to je zvláštní, mně přijde z té fotky, že ta čárka trochu sílí :think: Tak držím palečky, třeba jsi fakt těhulka :kytka:

Já jsem se rozhodla, že testnu pozítří, bude to ten 11 DPO a uvidím, když bude bílo, bude se moct utěšovat, že je ještě brzo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2158
6.11.11 22:10
Anonymní píše:
vandamara píše:
Díky Dádo, zase dám zítra vědět, ale hlodá to ve mě jak červík. Tak krásnou noc, příjemná snažení, či jen odpočinkování a zítra papa holky.

Teda, to je zvláštní, mně přijde z té fotky, že ta čárka trochu sílí :think: Tak držím palečky, třeba jsi fakt těhulka :kytka:

Já jsem se rozhodla, že testnu pozítří, bude to ten 11 DPO a uvidím, když bude bílo, bude se moct utěšovat, že je ještě brzo :lol:
:palec: :palec: :palec: tě ale obdivuju, že to vydržíš.Co bych za to dala. Víš kolik bych ušetřila peněz a těch nervů! :-D Tak se tešim, jak ti to dopadne a držím pěsti, at jsou tam dvě. papa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 22:21

Vandamaro, mně nic jiného nezbývá, protože mám jenom testík s citlivostí 25, tak musím vydržet :wink: Kdybych měla desítku, tak na 100% testím už dneska :lol: A děkuju!! :kytka: :kytka:
Kristýna

• Citovat
  • Upravit
4742
7.11.11 05:10

Holky, gratuluji vám k dušíkům, jste na dobré cestě :-)

Zato já mám sněhobílo, ani malinkatý náznak, můžu naklánět jak chci, nic nevidím. :cry: No nic, tak ještě tu červenou potvoru, ať se můžeme začít snažit nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 06:21
Anonymní píše:
Vandamaro, mně nic jiného nezbývá, protože mám jenom testík s citlivostí 25, tak musím vydržet :wink: Kdybych měla desítku, tak na 100% testím už dneska :lol: A děkuju!! :kytka: :kytka:
Kristýna

Tak jsem to dneska zkusila s tou 25 a nic :mrgreen: tak zítra si koupím mamatest 10, a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 06:22
vandamara píše:
tak tady jsou poslední testíky, testuju každý den ráno z první moči… dole je z dnešního rána.

Taky mě přijdou, že ten spodní je nejsilnější! Asi fakt silí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 06:23
Mahja píše:
Holky, gratuluji vám k dušíkům, jste na dobré cestě :-)Zato já mám sněhobílo, ani malinkatý náznak, můžu naklánět jak chci, nic nevidím. :cry: No nic, tak ještě tu červenou potvoru, ať se můžeme začít snažit nanovo.

A kdy ji (ne)čekáš? držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital