9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.11.11 16:57
panenka87 píše:
Anonymní
Já bych testla zítra ráno, ale to už mám jen test 25 citlivostí :cert: to je na prd…

Hm, takže myslíš, když mám 25, že nemá cenu testovat 11 DPO :think:

• Citovat
  • Upravit
13770
6.11.11 16:59
Anonymní píše:
panenka87 píše:
Anonymní
Já bych testla zítra ráno, ale to už mám jen test 25 citlivostí :cert: to je na prd…
Hm, takže myslíš, když mám 25, že nemá cenu testovat 11 DPO :think:

No myslím :nevim: když desítkovej mě 10DPO ukázal skoro prd, tak si myslím, že zítra by mě pětadvacítkovej ukázal tuplem prd :mrgreen: Ale třeba ty tam budeš mít douška! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 17:01

Ono je to asi hodně individuální, co? Uvidím, jak vydržím, byla bych ráda, kdybych vydržela do toho devátého a byla jsem 12 DPO :-) Ale už jsem nedočavá, když vidím, jak testujete :-D

• Citovat
  • Upravit
13770
6.11.11 17:02

No já jsem taky chtěla počkat, ale nedalo mi to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.11.11 17:09

Ahoj holky,
předem se moc omlouvám, že Vám takhle vpadám do diskuze a je to trošku mimo, ale vy mi určitě zodpovíte na otázku, týká se ovulace. Teprve teď se o to více zajímám, vysadila jsem HA a chci se zeptat, chápu dobře, že ovulace může být každý cyklus v jinou dobu? Tzn., že kdybych chtěla každý cyklus vědět, kdy přijde, musím se pořád testovat? Nebo jak to děláte „v praxi“? Já si naivně myslela, že stačí sledovat nějakou dobu a potom mám jistotu, že např. cca po 10 dnech nebo 14 dnech od MS přijde ovulka… Díky za odpověď a ještě jednou se omlouvám, nechtěla jsem kvůli tomu zakládat téma :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 17:20
Pomka píše:
Ahoj holky,
předem se moc omlouvám, že Vám takhle vpadám do diskuze a je to trošku mimo, ale vy mi určitě zodpovíte na otázku, týká se ovulace. Teprve teď se o to více zajímám, vysadila jsem HA a chci se zeptat, chápu dobře, že ovulace může být každý cyklus v jinou dobu? Tzn., že kdybych chtěla každý cyklus vědět, kdy přijde, musím se pořád testovat? Nebo jak to děláte „v praxi“? Já si naivně myslela, že stačí sledovat nějakou dobu a potom mám jistotu, že např. cca po 10 dnech nebo 14 dnech od MS přijde ovulka… Díky za odpověď a ještě jednou se omlouvám, nechtěla jsem kvůli tomu zakládat téma :kytka: :mavam:

Já si nemyslím, že by bývala každý den v jinou dobu, třeba o pár dní jo, ale těžko budeš mít jeden měsíc ovulku třeba 10 DC a další 23 DC. Já co se sleduju a je to už pár měsíců, ještě než jsme se snažili, tak mám pořád ovulaci 13-15 DC, dřív ani později jsem ji ještě neměla :wink: Teď už to poznám bezpečně podle ovulačního hlenu a bolesti podbříšku.

• Citovat
  • Upravit
13770
6.11.11 17:23
Pomka píše:
Ahoj holky,
předem se moc omlouvám, že Vám takhle vpadám do diskuze a je to trošku mimo, ale vy mi určitě zodpovíte na otázku, týká se ovulace. Teprve teď se o to více zajímám, vysadila jsem HA a chci se zeptat, chápu dobře, že ovulace může být každý cyklus v jinou dobu? Tzn., že kdybych chtěla každý cyklus vědět, kdy přijde, musím se pořád testovat? Nebo jak to děláte „v praxi“? Já si naivně myslela, že stačí sledovat nějakou dobu a potom mám jistotu, že např. cca po 10 dnech nebo 14 dnech od MS přijde ovulka… Díky za odpověď a ještě jednou se omlouvám, nechtěla jsem kvůli tomu zakládat téma :kytka: :mavam:

Ahojky, ono by to tak aji bylo :mrgreen: jenomže já mám nepravidelný cyklus po vysazení HA. A ovulace chodí později a později, takže tím pádem chodí později i MS. Ovulaci snad poznáš. Pár dní před ní, budeš mít takový vodový hlen, a čípek měkký a otevřený. A mě teda osobně u ovulky bolí břicho, v podstatě jako na MS, tak se nenech zmást :wink: Období od 1DC do ovulace může být různé. Ale doba od ovu do MS bývá u každé z nás + - konstantní (luteální fáze) Moje lut. fáze je cca 14dní, takže když mě teď ovu dorazila až 31DC, tak čekám MS za 14 od ovu, takže kolem 45DC :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.11.11 17:28

Holky, díky moc. Já mám teprve první měsíc, kdy neberu HA. MS před ní (kdysi, je to už 12 let :-) ) byla pravidelná. Díky moc za info a přeju Vám, aby mimčo brzy vyšlo :mavam:

Příspěvek upraven 06.11.11 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 17:30
Pomka píše:
Holky, díky moc. Já jsem teprve první měsíc, kdy neberu HA. MS před ní (kdysi, je to už 12 let :-) ) byla pravidelná. Díky moc za info a přeju Vám, aby mimčo brzy vyšlo :mavam:

Děkujeme, Tobě taky brzké // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.11.11 17:33
panenka87 píše:
Pomka píše:
Holky, díky moc. Já jsem teprve první měsíc, kdy neberu HA. MS před ní (kdysi, je to už 12 let :-) ) byla pravidelná. Díky moc za info a přeju Vám, aby mimčo brzy vyšlo :mavam:
Děkujeme, Tobě taky brzké // :hug:

Panenko, děkuji, ale já s mimčem ještě počkám (přítel nechce), tak zatím to chci vypozorovat, jak to u mě funguje, abychom potom neztráceli čas :wink: Držím Vám palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 17:43

Pomka, dobrý nápad :palec: někdy to chce víc času na srování MS po vysazení HA, tak aspoň budeš vědět, jak na tom jsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.11.11 17:52
panenka87 píše:
Pomka, dobrý nápad :palec: někdy to chce víc času na srování MS po vysazení HA, tak aspoň budeš vědět, jak na tom jsi :-)

Přesto doufám, že si tady brzy s Váma a ostatníma holkama pokecám o snažení :-) Ale přesně tak, chci totiž vědět, že všechno funguje tak jak má. Přeji Vám pěkný večer, holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 17:56

Holky, tak poslední pokus při zvětšením. Myslíte, že to je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
6.11.11 18:37
panenka87 píše:
Holky, tak poslední pokus při zvětšením. Myslíte, že to je lepší?

trošku je, vidím ducha. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 18:39

Já ho teda vidím!! :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie