Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
prijde mi ze tam neco je naklanela jsem monitor jak silena a vykoukala jsem tam dusika
a-šmudlinka píše:
prijde mi ze tam neco je naklanela jsem monitor jak silena a vykoukala jsem tam dusika
Opravdu? tak super
no dneska jsem testovala z testem, s citlivostí 25, a nic jsem tam nevykoukala, takže si musím na zítra koupit mamatest10, ten bude nejlepší
já jsem věděla, že tam nic nebude, dneska jsem testovala spíš z recese, kdyby náááhodou
![]()
to testovani je takova zavislost vid???nekdo hraje automaty a nekdo se denne testuje
to je stejne sranda ja bych chtela si tak pozitri koupit ten test ktery ti ukaze jak dlouho je zena tehotna jj kup si ten mamatest je lepsi
Holky, mám ještě takovej dotaz…
Včera jsme měli sex, měla jsem orgasmus, no a po tom orgasmu mě začaly hrozný bolesti v podbříšku. Něco jako silný menstruační křeče. Trvalo to asi tak 5 min. a přešlo to. Máte s tím některá zkušenost? ![]()
panenka87 píše:Mahja píše:A kdy ji (ne)čekáš? držím palce
Holky, gratuluji vám k dušíkům, jste na dobré cestěZato já mám sněhobílo, ani malinkatý náznak, můžu naklánět jak chci, nic nevidím.
No nic, tak ještě tu červenou potvoru, ať se můžeme začít snažit nanovo.
panenka to nevim ja jsem s tim sexem opatrna musi byt opatrny ale po orgasmu jsem krece nemela jako malionke boleni ano jenze nevim jak moc tebe to bolelo
a-šmudlinka píše:
panenka to nevim ja jsem s tim sexem opatrna musi byt opatrny ale po orgasmu jsem krece nemela jako malionke boleni ano jenze nevim jak moc tebe to bolelo
No sex samotný byl v pohodě, ale po orgasmu se mě rozjely takový křeče, že to jsem ještě neviděla
Tady jsem se dočetla, že to může i souviste s těhu, tak mám zas o malinko naděje víc
![]()
vidis treba top j etim jak se ti prokrvuje deloha a to vse telo je citlivejsi tak asi proto treba to prejde zlati casem
Mahjo, tak myslím, že MS můžeš (ne)čekat mnohem dřív
A stejně, nechceš zajít radši k doktorovi?
ať se na Tebe podívá ![]()
a-šmudlinka píše:
vidis treba top j etim jak se ti prokrvuje deloha a to vse telo je citlivejsi tak asi proto treba to prejde zlati casem
ještě abych byla fakt těhu
děkuji
Tak já se musím chystat do práce, tak jsem budu nakukovat přes mobil
mějte se holky ![]()
Hezké ránko,
Panenko, tý jo, tak přesně takové křeče v podbříšku po orgasmu jsem měla na začátku v těhu!! Vypadá to u tebe moc nadějně, vsadím se, že jsi těhulka!
Kup si tu desítku a jsem hrozně moc zvědavá! ![]()
Mahjo, to mě mrzí, že testík sněhobílý, ale nebuď smutná, určitě se to podaří příští měsíc a budeš mít aspoň krásný dáreček pod stromeček ![]()
Já teda testnu zítra, na jednu stranu si říkám, že určitě nic nebude, ale včera jsem se cítila dost divně, ale kdoví, jestli to mohlo mít něco společného s těhu
Panenko, nemáš teď víc hlad? Já pořád jím a přitom jsem usínala s kručením v břiše ![]()
opět nedočkavka. ale zítra si budu kupovat desítkovej, tento je dvacítka
trochu jsem ho zkusila upravit,ale nevím
![]()
magda82 píše:
opět nedočkavka. ale zítra si budu kupovat desítkovej, tento je dvacítka
trochu jsem ho zkusila upravit,ale nevím![]()
Magdi, vidím krásně!!
Kolikátý jsi DPO??