9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
7.11.11 06:31

panenka silis???to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
7.11.11 06:33

prijde mi ze tam neco je naklanela jsem monitor jak silena a vykoukala jsem tam dusika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 06:37
a-šmudlinka píše:
prijde mi ze tam neco je naklanela jsem monitor jak silena a vykoukala jsem tam dusika

Opravdu? tak super :hug: no dneska jsem testovala z testem, s citlivostí 25, a nic jsem tam nevykoukala, takže si musím na zítra koupit mamatest10, ten bude nejlepší :palec: já jsem věděla, že tam nic nebude, dneska jsem testovala spíš z recese, kdyby náááhodou :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
7.11.11 06:40

to testovani je takova zavislost vid???nekdo hraje automaty a nekdo se denne testuje :-D to je stejne sranda ja bych chtela si tak pozitri koupit ten test ktery ti ukaze jak dlouho je zena tehotna jj kup si ten mamatest je lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 06:40

Holky, mám ještě takovej dotaz…
Včera jsme měli sex, měla jsem orgasmus, no a po tom orgasmu mě začaly hrozný bolesti v podbříšku. Něco jako silný menstruační křeče. Trvalo to asi tak 5 min. a přešlo to. Máte s tím některá zkušenost? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
7.11.11 06:43
panenka87 píše:
Mahja píše:
Holky, gratuluji vám k dušíkům, jste na dobré cestě :-)Zato já mám sněhobílo, ani malinkatý náznak, můžu naklánět jak chci, nic nevidím. :cry: No nic, tak ještě tu červenou potvoru, ať se můžeme začít snažit nanovo.
A kdy ji (ne)čekáš? držím palce :hug:
:nevim: :nevim: Myslím si, že do týdne by mohla přijít…cykly rozhozené, tak fakt nevím. Dnes mám 26 DC, 11-tý den po Ovu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
7.11.11 06:46

panenka to nevim ja jsem s tim sexem opatrna musi byt opatrny ale po orgasmu jsem krece nemela jako malionke boleni ano jenze nevim jak moc tebe to bolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 07:07
a-šmudlinka píše:
panenka to nevim ja jsem s tim sexem opatrna musi byt opatrny ale po orgasmu jsem krece nemela jako malionke boleni ano jenze nevim jak moc tebe to bolelo

No sex samotný byl v pohodě, ale po orgasmu se mě rozjely takový křeče, že to jsem ještě neviděla :mrgreen: Tady jsem se dočetla, že to může i souviste s těhu, tak mám zas o malinko naděje víc :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
7.11.11 07:09

vidis treba top j etim jak se ti prokrvuje deloha a to vse telo je citlivejsi tak asi proto treba to prejde zlati casem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 07:09

Mahjo, tak myslím, že MS můžeš (ne)čekat mnohem dřív :palec: A stejně, nechceš zajít radši k doktorovi? :think: ať se na Tebe podívá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.11 07:11
a-šmudlinka píše:
vidis treba top j etim jak se ti prokrvuje deloha a to vse telo je citlivejsi tak asi proto treba to prejde zlati casem

ještě abych byla fakt těhu :mrgreen: děkuji :hug: Tak já se musím chystat do práce, tak jsem budu nakukovat přes mobil :mavam: mějte se holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
7.11.11 07:12

jj papa opatruj se jo a papas vitaminky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.11 08:04

Hezké ránko,

Panenko, tý jo, tak přesně takové křeče v podbříšku po orgasmu jsem měla na začátku v těhu!! Vypadá to u tebe moc nadějně, vsadím se, že jsi těhulka! :kytka: :kytka: Kup si tu desítku a jsem hrozně moc zvědavá! :srdce:

Mahjo, to mě mrzí, že testík sněhobílý, ale nebuď smutná, určitě se to podaří příští měsíc a budeš mít aspoň krásný dáreček pod stromeček :srdce:

Já teda testnu zítra, na jednu stranu si říkám, že určitě nic nebude, ale včera jsem se cítila dost divně, ale kdoví, jestli to mohlo mít něco společného s těhu :think: Panenko, nemáš teď víc hlad? Já pořád jím a přitom jsem usínala s kručením v břiše 8-o

• Citovat
  • Upravit
14777
7.11.11 08:19

opět nedočkavka. ale zítra si budu kupovat desítkovej, tento je dvacítka
trochu jsem ho zkusila upravit,ale nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.11 08:27
magda82 píše:
opět nedočkavka. ale zítra si budu kupovat desítkovej, tento je dvacítka
trochu jsem ho zkusila upravit,ale nevím :nevim: :nevim:

Magdi, vidím krásně!! :kytka: Kolikátý jsi DPO??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex