Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já jsem 7DPO, testovat bych chtěla tak 12DPO, ale myslím, že zo bude brzy. Tak dostat bych to měla tak 14DPO. Kéž bych to vydržela do té doby! ![]()
Panenko, držím palečky!! Jestli budeš testovat desítkou, tak už by dušík určitě byl, u té 25 si nejsem jistá, ale vím, že čekat až do 14 DPO nevydržím!
Já taky čekám MS ten 14 DPO.
Kristýna
Děkuji, taky držím palčky! ![]()
A citíš nějaký neduhy? Já teda dneska cítím bříško, jako kdybych to měla dostat
Prostě PMS jak vyšitý. Ale jsem klidná, protože příznaky těhu mohou být hodně podobný, ba až identický s PMS…No a občas mě zapíchne na prsou…
Mně dneska bolela prsa, což je u mě taky typický PMS
Ale říkám si, že to jsou spíš hormony po ovulaci, že na těhu příznaky je ještě brzo, embryjko se ještě nemuselo ani zavrtat
Jako na MS mě bolelo břicho 3 a 4 den po ovulaci.
ahoj já jsem taky 7DPO a 21DC, takže asi okolo 9.11. to snad pokud se podařilo, tak porodíme ve stejný den
![]()
Super holky, že nás je víc, tentokrát se mi to teda fakt strašně vleče! ![]()
Kristýna
Pěkné ránko holky, jak se máte? Teprve 7 DPO, ajaj
![]()
Kristýna
Ahoj,
můžu se přidat? Jsem dneska 10DPO a ráno bylo už něco na testu (ale ne ten standardní neviditelný duch, opravdu něco viditelného, ale mám slabé rozlišení na foťáku). V noci jsem musela na wc, takže asi bylo málo materiálu . Ale tak nějak začínám cítit, že by to tentokrát mohlo vyjít. Navíc včera jsem měla pár nitek krve, takže to mohla být eventuálně nidace. Uvidíme zítra.
Je tu taky někdo ten 9–11dpo?
Milli, škoda, že nemáš fotečku, jak jde dušík pěkně vidět
To vypadá nadějně, držím palce! To jsi testovala jakým testem? Já mám 25, tak musím vydržet do toho 12 DPO
Teď jsem měla na toaleťáku taky trochu do hněda zabarvený hleník, tak si říkám, že 7 DPO by to mohla být nidace ![]()
Ahoj holky, já jsem taky 8DPO ![]()
Měříte některá BT? Já jsem dneska naměřila pokles o te 36,9 na 36,6
Ale dostat to mám tak za 5, max 6 dní, podle výpočtu mé lut. fáze. Takže mě napadl implantační pokles. Jeee, to by bylo fajn!
Ale jak to tak znám, tak určitě prd ![]()
Včera večer mě teda už pěkně bolelo břicho, jak na mršku, a prsa jsem taky cítila, když jsem byla v klidu, ale to všechno může být PMS ![]()
Panenko, já neměřím, ale něco jsem si o tom četla a je fakt blbost, aby ti takto spadla teplota přes MS, když ji máš dostat až za tolik dní, to by opravdu mohla být nidace! ![]()
Je to ještě za dlouho, ale určitě už tu jsou nějaké čekatelky na testík
Já jsem dnes 6 DPO a strašně se to vleče, tak budu ráda, když bude někdo čekat se mnou. Chci testnout až 12 DPO, protože mám testík 25mlU/ml, desítku v lékárně neměli, tak aby byla aspoň šance na ducha. A omlouvám se za anonyma, ale okolí neví, že se snažíme 
Kristýna