9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
4.11.11 15:18
vandamara píše: ¨No ohledně čípku, :oops: minulý měsíc jak jsem těhu byla, tak byl čípek měkčí, hodně dole a bílej hustší hlen. Tento měsíc… hlen bílej, ale čípek hodně vysoko, takže tomu asi moc šanci nedávám. U tebe to doufám vyjde. Nmáš za sebou to co já :-( mocinky ti to přeju. :palec:
Vandamaro, potratila jsi? :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.11.11 15:44

Anonym - testovala jsem Mamatestem 10, jiné si ani nekupuju. Pár mě jich už vytrestalo docela výrazným duchem. Uvidíme zítra ráno, budu zkoušet další.

A koukám, že se nás tu už pěkných pár sešlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 15:53

Mahjo, to jsem byla já, jsem tu inkognito, okolí neví, že se snažíme :wink:

Kristýna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 15:54

Jinak já to zkusím vydržet fakt až do toho devátého, možná mě bude svrbět ruka osmého, ale nevím, jestli to má cenu :-D

• Citovat
  • Upravit
4742
4.11.11 16:18
Anonymní píše:
Jinak já to zkusím vydržet fakt až do toho devátého, možná mě bude svrbět ruka osmého, ale nevím, jestli to má cenu :-D

Tak takové překvápko pro okolí. :-) Vánoční dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 16:22

Kéž by! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.11 16:30

Jinak já jsem vždy na sobě schopná najít hromadu těhu příznaků, ale ony jsou opravdu hodně podobné s PMS :-? Teď teda na sobě ještě nic zvláštního nepozoruju, ale ono je ještě brzo..

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 18:03

Holky, příští týden má můj přítel narozky, bylo by super ho obdarovat těhu testem s // :-) Ale fakt, nevím, jestli to vydržím do 9.11 :-? sakra, to je pořád čekání na něco :cert: spíš ale počítám že se nezadařilo, ale stejně v hloubi duše doufám :oops: Uvidím, jak ta zítřejší teplota, kdyby stoupla, mám 89% že jsem těhotná :-D Protože ten náhlí pokles a zase vzestup (kolem 7DPO) se vyskytuje u 11% netěhotenských grafů. Tak počítám dobře :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 18:08
Anonymní píše:
Jinak já jsem vždy na sobě schopná najít hromadu těhu příznaků, ale ony jsou opravdu hodně podobné s PMS :-? Teď teda na sobě ještě nic zvláštního nepozoruju, ale ono je ještě brzo..

To jo, nejhorší, že všechny ty příznaky těhu jsou až po vynechání MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 18:09
panenka87 píše:
Holky, příští týden má můj přítel narozky, bylo by super ho obdarovat těhu testem s // :-) Ale fakt, nevím, jestli to vydržím do 9.11 :-? sakra, to je pořád čekání na něco :cert: spíš ale počítám že se nezadařilo, ale stejně v hloubi duše doufám :oops: Uvidím, jak ta zítřejší teplota, kdyby stoupla, mám 89% že jsem těhotná :-D Protože ten náhlí pokles a zase vzestup (kolem 7DPO) se vyskytuje u 11% netěhotenských grafů. Tak počítám dobře :think: :mrgreen:

To by byl teda suprovní dáreček. Nevěšej ještě hlavu, dokud nedošla MS, tak máme šanci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 18:25
Mahja píše:
panenka87 píše:
Holky, příští týden má můj přítel narozky, bylo by super ho obdarovat těhu testem s // :-) Ale fakt, nevím, jestli to vydržím do 9.11 :-? sakra, to je pořád čekání na něco :cert: spíš ale počítám že se nezadařilo, ale stejně v hloubi duše doufám :oops: Uvidím, jak ta zítřejší teplota, kdyby stoupla, mám 89% že jsem těhotná :-D Protože ten náhlí pokles a zase vzestup (kolem 7DPO) se vyskytuje u 11% netěhotenských grafů. Tak počítám dobře :think: :mrgreen:
To by byl teda suprovní dáreček. Nevěšej ještě hlavu, dokud nedošla MS, tak máme šanci. :-)

Já vím :-) tak se toho budeme, holky držet! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.11.11 18:30
panenka87 píše:

tak s tím poklesem jsme trochu podobně. já měla kolem 6DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 18:49
magda82 píše:
panenka87 píše:
tak s tím poklesem jsme trochu podobně. já měla kolem 6DPO.

Tak to je super, Magdi :palec: Jsem na nás všechny zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 19:02

Holky, moc bych vám to všem přála, ať už je příští týden a víme, jak jsme dopadly!

• Citovat
  • Upravit
13002
4.11.11 19:20

uz aby to uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat