Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vandamara píše: ¨No ohledně čípku,Vandamaro, potratila jsi?minulý měsíc jak jsem těhu byla, tak byl čípek měkčí, hodně dole a bílej hustší hlen. Tento měsíc… hlen bílej, ale čípek hodně vysoko, takže tomu asi moc šanci nedávám. U tebe to doufám vyjde. Nmáš za sebou to co já
mocinky ti to přeju.
Anonym - testovala jsem Mamatestem 10, jiné si ani nekupuju. Pár mě jich už vytrestalo docela výrazným duchem. Uvidíme zítra ráno, budu zkoušet další.
A koukám, že se nás tu už pěkných pár sešlo ![]()
Mahjo, to jsem byla já, jsem tu inkognito, okolí neví, že se snažíme ![]()
Kristýna
Jinak já to zkusím vydržet fakt až do toho devátého, možná mě bude svrbět ruka osmého, ale nevím, jestli to má cenu ![]()
Anonymní píše:
Jinak já to zkusím vydržet fakt až do toho devátého, možná mě bude svrbět ruka osmého, ale nevím, jestli to má cenu
Tak takové překvápko pro okolí.
Vánoční dárek?
Jinak já jsem vždy na sobě schopná najít hromadu těhu příznaků, ale ony jsou opravdu hodně podobné s PMS
Teď teda na sobě ještě nic zvláštního nepozoruju, ale ono je ještě brzo..
Holky, příští týden má můj přítel narozky, bylo by super ho obdarovat těhu testem s //
Ale fakt, nevím, jestli to vydržím do 9.11
sakra, to je pořád čekání na něco
spíš ale počítám že se nezadařilo, ale stejně v hloubi duše doufám
Uvidím, jak ta zítřejší teplota, kdyby stoupla, mám 89% že jsem těhotná
Protože ten náhlí pokles a zase vzestup (kolem 7DPO) se vyskytuje u 11% netěhotenských grafů. Tak počítám dobře
![]()
Anonymní píše:
Jinak já jsem vždy na sobě schopná najít hromadu těhu příznaků, ale ony jsou opravdu hodně podobné s PMSTeď teda na sobě ještě nic zvláštního nepozoruju, ale ono je ještě brzo..
To jo, nejhorší, že všechny ty příznaky těhu jsou až po vynechání MS…
panenka87 píše:
Holky, příští týden má můj přítel narozky, bylo by super ho obdarovat těhu testem s //Ale fakt, nevím, jestli to vydržím do 9.11
Protože ten náhlí pokles a zase vzestup (kolem 7DPO) se vyskytuje u 11% netěhotenských grafů. Tak počítám dobře
![]()
To by byl teda suprovní dáreček. Nevěšej ještě hlavu, dokud nedošla MS, tak máme šanci. ![]()
Mahja píše:panenka87 píše:To by byl teda suprovní dáreček. Nevěšej ještě hlavu, dokud nedošla MS, tak máme šanci.
Holky, příští týden má můj přítel narozky, bylo by super ho obdarovat těhu testem s //Ale fakt, nevím, jestli to vydržím do 9.11
![]()
Já vím
tak se toho budeme, holky držet! ![]()
panenka87 píše:
![]()
tak s tím poklesem jsme trochu podobně. já měla kolem 6DPO.
magda82 píše:panenka87 píše:tak s tím poklesem jsme trochu podobně. já měla kolem 6DPO.
![]()
Tak to je super, Magdi
Jsem na nás všechny zvědavá!
Holky, moc bych vám to všem přála, ať už je příští týden a víme, jak jsme dopadly!