9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
6.11.11 16:02

Já tam při naklonění monitoru něco vidím. Ale jestli to nebude tím, že vím, kde mám hledat :nevim: . A jestli tam fakt je, tak mi to dost připomíná tu mojí, ta se taky nedá pořádně vyfotit :cert: .
Ty jsi dneska 10dpo, viď? Tak uvidíš, jak zítra a pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 16:07

Já tam něco vidím! Moc držím palce, ať sílí!

• Citovat
  • Upravit
308
6.11.11 16:15

Holky, potřebovala bych poradit… S přítelem sme se rozhodli že si založíme rodinu… začali sme na tom pracovat zhruba pred tydnem..... no a ted MS ocekavam kazdym dnem… ale stale nedorazila… už od pátku mě bolí břícho…jako když to mám dostat… od včerejška co jsem se ráno probududila mám šilenou bolest hlavy… včera jsem dokonce odpoledne usnula.. jak jsem byla unavena a bez síly… a dnes to samé… myslíte že je možné že se nám to povedlo až tak moc rychle? Nevím kdy mám ovuklu…ale matně si vzpomínám že jak jsme se začali snažit mě bolely prsa… ateď už dva dny ležim v psoteli a jsem z toho celá mimo… kéž by nám to vyšlo takhle rychle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.11.11 16:20
Charlynka píše:
Holky, potřebovala bych poradit… S přítelem sme se rozhodli že si založíme rodinu… začali sme na tom pracovat zhruba pred tydnem..... no a ted MS ocekavam kazdym dnem… ale stale nedorazila… už od pátku mě bolí břícho…jako když to mám dostat… od včerejška co jsem se ráno probududila mám šilenou bolest hlavy… včera jsem dokonce odpoledne usnula.. jak jsem byla unavena a bez síly… a dnes to samé… myslíte že je možné že se nám to povedlo až tak moc rychle? Nevím kdy mám ovuklu…ale matně si vzpomínám že jak jsme se začali snažit mě bolely prsa… ateď už dva dny ležim v psoteli a jsem z toho celá mimo… kéž by nám to vyšlo takhle rychle :srdce:

ahojek. Únava jak višitá?? To budeš určitě v tom… :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.11.11 16:20

Já dneska netestila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:21
Milli píše:
Já tam při naklonění monitoru něco vidím. Ale jestli to nebude tím, že vím, kde mám hledat :nevim: . A jestli tam fakt je, tak mi to dost připomíná tu mojí, ta se taky nedá pořádně vyfotit :cert: .
Ty jsi dneska 10dpo, viď? Tak uvidíš, jak zítra a pozítří.

No zítra budu celý den v práci, tak nestihnu koupit test. Takže v úterý. Ano jsem 10DPO, a čekám MS ve středu, max ve čtvrtek:)
Tak snad nám všem bude sílit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:22
Anonymní píše:
Já tam něco vidím! Moc držím palce, ať sílí!

Opravdu, děkuji! :hug: snad to nejsou halucinace. Všechny víme, kde ta čárka má být, tak snad si s námi hlava nehraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.11.11 16:24

Kéž bych to už nejak mohla zjistit teď na 100pro.....ale teď me nezbývá než čekat… buď než příjde MS protže mám nepravidelný cykly… nebo počkat alespoň ještě týden než budu moct udělat tt..... :-( :cry: se z toho zblááááznííííííím…

ale děkuji Mahja za podporu :palec: doufám že máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:25
Charlynka píše:
Holky, potřebovala bych poradit… S přítelem sme se rozhodli že si založíme rodinu… začali sme na tom pracovat zhruba pred tydnem..... no a ted MS ocekavam kazdym dnem… ale stale nedorazila… už od pátku mě bolí břícho…jako když to mám dostat… od včerejška co jsem se ráno probududila mám šilenou bolest hlavy… včera jsem dokonce odpoledne usnula.. jak jsem byla unavena a bez síly… a dnes to samé… myslíte že je možné že se nám to povedlo až tak moc rychle? Nevím kdy mám ovuklu…ale matně si vzpomínám že jak jsme se začali snažit mě bolely prsa… ateď už dva dny ležim v psoteli a jsem z toho celá mimo… kéž by nám to vyšlo takhle rychle :srdce:

Ahojky, tak možný to je! Ale škoda, že neznáš den + - ovulace. Pokud jste měli sex před týdnem, neměla by Ti MS ještě meškat :think: To by si jinak měla hodně krátkou luteální fázi, a to by se vajíčko nestihlo pořádně zahnízdit :nevim: Takře myslím, že máš ještě pár dní do MS čas, jako já a většina tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.11.11 16:28
panenka87 píše:
Charlynka píše:
Ahojky, tak možný to je! Ale škoda, že neznáš den + - ovulace. Pokud jste měli sex před týdnem, neměla by Ti MS ještě meškat :think: To by si jinak měla hodně krátkou luteální fázi, a to by se vajíčko nestihlo pořádně zahnízdit :nevim: Takře myslím, že máš ještě pár dní do MS čas, jako já a většina tady :mrgreen:

Možný je všechno… akorád když si to vezmu tak v průměru mám cykly tak 33dní…no a naposledny jsem to měla 4.10… což už bych jí te%d někdy měla dostat… a hlavně mě vždy den až dva předem bolí břicho......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.11.11 16:35
Charlynka píše:
Kéž bych to už nejak mohla zjistit teď na 100pro.....ale teď me nezbývá než čekat… buď než příjde MS protže mám nepravidelný cykly… nebo počkat alespoň ještě týden než budu moct udělat tt..... :-( :cry: se z toho zblááááznííííííím…ale děkuji Mahja za podporu :palec: doufám že máš pravdu

já byla tehdy schopna usnout uprostřed dne, najednou jsem byla unavená, chodila jsem na záchod dost často, cykly jsem měla taky rozházené, tak mi nepřišlo, že mám zpoždění pak si udělala test a koukala! Bohužel to skončilo špatně. Tak se nám snad taky brzo zadaří.
Tak ti přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.11.11 16:37
Mahja píše:
Charlynka píše:
Kéž bych to už nejak mohla zjistit teď na 100pro.....ale teď me nezbývá než čekat… buď než příjde MS protže mám nepravidelný cykly… nebo počkat alespoň ještě týden než budu moct udělat tt..... :-( :cry: se z toho zblááááznííííííím…ale děkuji Mahja za podporu :palec: doufám že máš pravdu
já byla tehdy schopna usnout uprostřed dne, najednou jsem byla unavená, chodila jsem na záchod dost často, cykly jsem měla taky rozházené, tak mi nepřišlo, že mám zpoždění pak si udělala test a koukala! Bohužel to skončilo špatně. Tak se nám snad taky brzo zadaří.

Jsi moc hodná… I vám hodně štěstíí… Až budu testovat tak dám vědet jak jsem dopadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.11.11 16:40
Charlynka píše:
Mahja píše:
Charlynka píše:
Jsi moc hodná… I vám hodně štěstíí… Až budu testovat tak dám vědet jak jsem dopadla :mrgreen:
:palec: určitě dej, dychtíme po dvou čárkách :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 16:51

charlynko, no kdybys otěhotněla hned, jak jste se začali snažit, cca před tím týdnem, tak bys ještě takové těhotenské příznaky neměla, vajíčko se teprve teď nějak zahnízďuje. Ale to neznamená, že nemůžeš být těhulka a za pár dní mít dvě čárky na testu :wink: Ale ony se všechny příznaky dají vsugerovat, když si to těhu moc přejeme :-( Každopádně držím moc palce, ať se vám zadaří hned první měsíc! :palec:

Mně je dnes celý den nějak divně od žaludku a jsem pěkně nafouklá, ale na těhu příznak mi to taky přijde moc brzo :-?

Panenko, to nás budeš napínat až do úterka?? :-D Jsem strašně zvědavá, ale já tam tu čárečku u tebe vidím hodně pěkně :palec:

• Citovat
  • Upravit
13770
6.11.11 16:54

Anonymní
Já bych testla zítra ráno, ale to už mám jen test 25 citlivostí :cert: to je na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí