Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak teď večer už mám ten výtok zase, pořád cítím mokro ![]()
Míšo, a normálně tě před MS prsa bolí? Mně právě jo, ale nevím, jestli by bolela i v těhu, nebo jestli by to bylo jinak.
michaelas2010 píše:
takhůle me jeste neboleli jen se staci oprit
No teda, tak to vypadá moc nadějně!
![]()
Ahoj holky,už do této diskuze nepatřím,testila jsem 5.11.,jen se chci s Vámi podělit jak to bylo u nás.3 měsíce snažení a nic a čtvrtý měsíc jsme se tulíkovali od začátku menzes téměř 14 dní každý den
,aby jsme neprošvihli ovulku a nejspíš to vyšlo,zpoždění 5 den a na testu //
a moje příznaky právě byly,že mě vždy bolela prsa hodně a tedˇ nic jen bradavky,ale dost mě píchalo na levé straně břicha.Tak Vám přeji atˇnajdete taky ty své vysněné //
.
Martiska, tak to moc gratuluju a díky, že jsi nám napsala o těch těhu příznacích ![]()
Já jsem dnes 9DPO a říkám si,že možná zkusím testík pozítří, ale nevím, jestli tam něco může být,co myslíte, holky? Když je to 25? ![]()
Já si dělala první test po jednom dni vynechané menzes a 25 jednotkový druhý den a už tam byla hezká čárka slabší než kontrolní,ale byla ![]()
Ahoj holky
No mě pořád bolí hlava
, prsa teď moc necítím, tak nevím ![]()
No jinak jsem trošku rozjančená, dneska jsem testovala, ne úplně z ranní moče, byla jsem totiž o půl 6 na wc, pak šla zase spát, a testovala půl 10. No prostě tam opravdu z určitého úhlů vidím stínek. Díval se na to mladej, prý tam něco je, ale že je to hrozně slabé. Ale něco tam viděl, a to je úspěch Teď na to pořád chodím čučet, až mě bolí oči. Moc tomu nevěřím, že by to vyšlo, bohužel na fotku to není, mám na hovno foťák, a mladej mi ho nechtěl půjčit že ta nic vidět nebude. Ale on nezná nás, ženský, jak umíme hledat duchy, pomocí naklánění monitoru Zkusím testnout za dva dny, ale mám už je 25kovej TT. Bolí mě hlava už od pátku, a nic mě nezabralo, a to je divný, tak proto jsem to dnes zkusila. Jsem teda 10DPO…
ja taky zkosela ataky naznak stinku,prsa boli pekne a pichame dost na vajecnikach ![]()
No mě na vaječníkách nepíchá, jediný, co mě teď zmohlo tak únava, a bolest hlavy ![]()
Holky, hoďte fotečky se dušíkama!
Moc moc vám držím palce, kéž by to vyšlo! Já si teda myslím, že u mě to nevyšlo, cítím se úplně normálně, břicho bolí trochu jako na MS, sem tam zabolí prsa, jinak nic zvláštního, radši se teda ani moc nesluduju ![]()
Kristýna
Tak mě to pořád taky stínuje
. Ale když zkusím fotit, tak tam nic vidět není. Jsem 12 DPO a u obou (vlastně všechn tří) těhotenství jsem měla jasnou, i když ne extra tmavou, čárku až 14dpo. No uvídíme, mám ještě jeden Mamatest a tři nějaké Gravitesty (byly v jedné krabičce, jsou to taky desítky).
Jinak mi prsa pnou jen trošku, jako normálně před ms. Ale podbřišek teda cítím o dost víc, než normálně.
Milli píše:
Tak mě to pořád taky stínuje. Ale když zkusím fotit, tak tam nic vidět není. Jsem 12 DPO a u obou (vlastně všechn tří) těhotenství jsem měla jasnou, i když ne extra tmavou, čárku až 14dpo. No uvídíme, mám ještě jeden Mamatest a tři nějaké Gravitesty (byly v jedné krabičce, jsou to taky desítky).
Jinak mi prsa pnou jen trošku, jako normálně před ms. Ale podbřišek teda cítím o dost víc, než normálně.
Holky, tak já jsem zkusila lepším foťákem, možná tam něco uvidíte po naklonění monitoru ![]()