9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
4.11.11 10:10
Anonymní píše:
Panenko, já neměřím, ale něco jsem si o tom četla a je fakt blbost, aby ti takto spadla teplota přes MS, když ji máš dostat až za tolik dní, to by opravdu mohla být nidace! :)

Tak moc děkuji za nadějnou zprávičku :hug: Uvidím, jestli se ta teplota zase zítra ráno vyhoupne. Když ne, tak to bude záhada :think: No ale četla jsem, že takový pokles mají i netěhotenské grafy cca v 10 %, takže tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 10:25

10% je málo :wink To jsem teda zvědavá, jakou budeš mít teplotu zítra.

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 10:42
Anonymní píše:
10% je málo :wink To jsem teda zvědavá, jakou budeš mít teplotu zítra.

Já též! :mrgreen: ale už mě z toho hrabe, už abych věděla na čem jsem! I kdybych tu mrchu měla dostat, ale ať už je to za mnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 10:44

Přesně, já hlavně nesnáším tu nejistotu, tohle je nejhorší období, do testu daleko, ale už nad tím člověk pořád přemýšlí :roll:

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 10:54

tak tak! jako od MS do ovu jsem v klidu, ale pak je to hrozný, a nedá se na to nemyslet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 10:56

A jak dlouho se snažíte holky?
My 4 cyklus od vysazení HA. První dva cykly jsme se ale vůbec netrefili do ovu, měla jsem ji mnohem později, než jsem myslela. No a ten třetí, to bylo tak na kraji, a asi jsme to nestihli, tak zatím tomuto cyklu dávám zatím největší naději. Ale počítám ze vším, nedělám zas z toho psycho(zatím) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.11.11 11:09

ahojky přidávám se k Vám, jestli můžu. 10.11. má přijít ms, tak uvidíme. Jsem po sp a tak se mi furt ukazuje čárka a jsem z toho hodně na nervíky, ale snažíme se dál. Prý jsem vyčištěná ok, tak snad… na sliznici jsme dostali femibion gel, tak netuším proč tam ta čárka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 11:10

My teď máme taky první měsíc, kdy jsme konečně vychytali ovulku a byl sex přesně v den ovu. Nějaký čas jsme tomu nechávali volný průběh, což znamenalo, že manžel samozřejmě neměl na sex v době ovu zrovna náladu :twisted: :-D A u nás se sexuje hlavně o víkendu a pořád mi ovulka vycházela v půlce týdne, což bylo na houby. A pak se to konečně posunulo a byla v pátek, tak si taky dělám tento měsíc největší naděje. Ale asi pak budu o to víc zklamaná :-(

• Citovat
  • Upravit
2158
4.11.11 11:29

snad nebudeš zklamaná, snad to vyjde nám všem. A pokud to bylo přesně v den ovu, máš šanci velikou. A ty to testování vydržíš až do 9.11.? To tě obdivuju. :-D Já testuju už od desátýho dne po ovu… teda přepokládan ovu, protože teplotu neměříme a jsem po tom potratu, ale je mi fakt divný, že by čárka byla pořád, protože mi hcg kleslo během dvou dnů z 317 na 34 a to 34 bylo 17.10. Nevim no. Já měla za to, že mamatest to ukazuje při hodnotě nad deset jednotek a ty další při hodnotě nad 25… se v tom nějak nevyznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 12:22

Vandamaro, děkuju, jsi hodná :kytka: No, já bych testovala 9 den po ovu, kdybych měla desítkový test, ale u nás v lékárně byla jen ta 25, tak musím vydržet :-( Nevím, jestli by byla nějaká šance na ducha už 11 DPO, to asi ne. To je zajímavé, že máš pořád ty testíky pozitivní, a jsou to duši, nebo pěkné čárky? Nemohla bys být třeba už znova těhu?

Kristýna

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 12:26

Ahoj Vando, tak to je zvláštní že máš pořád poz. ovu test 8-o Nedočetla jsi se o tom, že by se to po potratu stávalo? Já teda fak ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.11.11 12:30

No hledám to na netu už asi týden, ale většinou mi napsali¨, že už by to hcg zbytkové být nemělo. Jiné snažilky po potratu napsaly, že to možné je, ale že ony měli hcg veliké. Já měla jen těch 34 a prý to co dva dny klesá o polovinu, ale ten test co jsem dělala dnes slabší a ani silnější, než ten před dvěma dny, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 12:36

Tak třeba jsi znovu těhotná :-) kdy (ne)čekáš MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.11.11 12:37

nemám pozitivní ovu test. Já mám pořád pozitivní hcg test. Tj těhotenský :-) ach jo, co já budu dělat. To do desátýho nevydžim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.11.11 12:38

kdybych byla těhu, tak by to sílilo, ne? ale nesílí mi druhá /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie