Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Panenko, já neměřím, ale něco jsem si o tom četla a je fakt blbost, aby ti takto spadla teplota přes MS, když ji máš dostat až za tolik dní, to by opravdu mohla být nidace!
Tak moc děkuji za nadějnou zprávičku
Uvidím, jestli se ta teplota zase zítra ráno vyhoupne. Když ne, tak to bude záhada
No ale četla jsem, že takový pokles mají i netěhotenské grafy cca v 10 %, takže tak ![]()
10% je málo :wink To jsem teda zvědavá, jakou budeš mít teplotu zítra.
Anonymní píše:
10% je málo :wink To jsem teda zvědavá, jakou budeš mít teplotu zítra.
Já též!
ale už mě z toho hrabe, už abych věděla na čem jsem! I kdybych tu mrchu měla dostat, ale ať už je to za mnou ![]()
Přesně, já hlavně nesnáším tu nejistotu, tohle je nejhorší období, do testu daleko, ale už nad tím člověk pořád přemýšlí ![]()
tak tak! jako od MS do ovu jsem v klidu, ale pak je to hrozný, a nedá se na to nemyslet ![]()
A jak dlouho se snažíte holky?
My 4 cyklus od vysazení HA. První dva cykly jsme se ale vůbec netrefili do ovu, měla jsem ji mnohem později, než jsem myslela. No a ten třetí, to bylo tak na kraji, a asi jsme to nestihli, tak zatím tomuto cyklu dávám zatím největší naději. Ale počítám ze vším, nedělám zas z toho psycho(zatím) ![]()
ahojky přidávám se k Vám, jestli můžu. 10.11. má přijít ms, tak uvidíme. Jsem po sp a tak se mi furt ukazuje čárka a jsem z toho hodně na nervíky, ale snažíme se dál. Prý jsem vyčištěná ok, tak snad… na sliznici jsme dostali femibion gel, tak netuším proč tam ta čárka je.
My teď máme taky první měsíc, kdy jsme konečně vychytali ovulku a byl sex přesně v den ovu. Nějaký čas jsme tomu nechávali volný průběh, což znamenalo, že manžel samozřejmě neměl na sex v době ovu zrovna náladu
A u nás se sexuje hlavně o víkendu a pořád mi ovulka vycházela v půlce týdne, což bylo na houby. A pak se to konečně posunulo a byla v pátek, tak si taky dělám tento měsíc největší naděje. Ale asi pak budu o to víc zklamaná ![]()
snad nebudeš zklamaná, snad to vyjde nám všem. A pokud to bylo přesně v den ovu, máš šanci velikou. A ty to testování vydržíš až do 9.11.? To tě obdivuju.
Já testuju už od desátýho dne po ovu… teda přepokládan ovu, protože teplotu neměříme a jsem po tom potratu, ale je mi fakt divný, že by čárka byla pořád, protože mi hcg kleslo během dvou dnů z 317 na 34 a to 34 bylo 17.10. Nevim no. Já měla za to, že mamatest to ukazuje při hodnotě nad deset jednotek a ty další při hodnotě nad 25… se v tom nějak nevyznám ![]()
Vandamaro, děkuju, jsi hodná
No, já bych testovala 9 den po ovu, kdybych měla desítkový test, ale u nás v lékárně byla jen ta 25, tak musím vydržet
Nevím, jestli by byla nějaká šance na ducha už 11 DPO, to asi ne. To je zajímavé, že máš pořád ty testíky pozitivní, a jsou to duši, nebo pěkné čárky? Nemohla bys být třeba už znova těhu?
Kristýna
Ahoj Vando, tak to je zvláštní že máš pořád poz. ovu test
Nedočetla jsi se o tom, že by se to po potratu stávalo? Já teda fak ne ![]()
No hledám to na netu už asi týden, ale většinou mi napsali¨, že už by to hcg zbytkové být nemělo. Jiné snažilky po potratu napsaly, že to možné je, ale že ony měli hcg veliké. Já měla jen těch 34 a prý to co dva dny klesá o polovinu, ale ten test co jsem dělala dnes slabší a ani silnější, než ten před dvěma dny, není.
nemám pozitivní ovu test. Já mám pořád pozitivní hcg test. Tj těhotenský
ach jo, co já budu dělat. To do desátýho nevydžim ![]()
kdybych byla těhu, tak by to sílilo, ne? ale nesílí mi druhá /