9. 11. 2011 testujeme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
4.11.11 12:51

Dneska je to tady samá záhada! :-) Tak snad nám to vyjde, a budeme se konečně těšit z miminek :hug: Já bych ještě těch 5 dní chtěla vydržet do testování, tak jsem na sebe zvědavá. Minule jsem měla už tři dny před MS hnědý hlen na čípku, tak kdyby se to neobjevilo, tak možná testnu dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.11.11 12:57

¨No ohledně čípku, :oops: minulý měsíc jak jsem těhu byla, tak byl čípek měkčí, hodně dole a bílej hustší hlen. Tento měsíc… hlen bílej, ale čípek hodně vysoko, takže tomu asi moc šanci nedávám. U tebe to doufám vyjde. Nmáš za sebou to co já :-( mocinky ti to přeju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 14:05

Tak sem tady, sice nevím, která z vás mě pozvala…
Ahojek, snažilky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 14:09
vandamara píše: ¨No ohledně čípku, :oops: minulý měsíc jak jsem těhu byla, tak byl čípek měkčí, hodně dole a bílej hustší hlen. Tento měsíc… hlen bílej, ale čípek hodně vysoko, takže tomu asi moc šanci nedávám. U tebe to doufám vyjde. Nmáš za sebou to co já :-( mocinky ti to přeju. :palec:

Děkuji, jsi hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 14:10

Ahojky Mahjo :mavam: , a cítíš už nějké příznaky? Já zatím podobné PMS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 14:13
panenka87 píše:
Ahojky Mahjo :mavam: , a cítíš už nějké příznaky? Já zatím podobné PMS :roll:

No, já si právě říkám, jestli si to nenamlouvám…prsa mám dost citlivé, v břichu mě taky sem tam píchá, kolem pupíku. Předevčírem jsem dost makala a bylo mi dost blbě…no, a při včerejším sexíku jsem měla divný pocit - :oops: že to tady tak pisnu - hluboké pronikání při sexu mi dost vadilo, a doslova jsem se snažila z pod manžela vysoukat, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 14:16
vandamara píše: ¨No ohledně čípku, :oops: minulý měsíc jak jsem těhu byla, tak byl čípek měkčí, hodně dole a bílej hustší hlen. Tento měsíc… hlen bílej, ale čípek hodně vysoko, takže tomu asi moc šanci nedávám. U tebe to doufám vyjde. Nmáš za sebou to co já :-( mocinky ti to přeju. :palec:

hlen mám taky bílý.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 14:17

Já myslím, že si to namlouvat nemusíme,(mám to podobně, jak prsa, tak břicho a dneska doknce pokles v BT, a to může být i implantační pokles, ale uvidí se :nevim: )…bohužel hodně těch příznaků je identických s PMS :cert: Takže stejně musím jen čekat, než budemw testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 14:22

kdyby to tak fakt značilo těhu… Koukám na kalendář, dneska jsem 23 den cyklu…tak nevím,kdy MS čekat/nečekat. Minulý cyklus jsem měla 36 dní. Teď jsem pila kontryhel, tak snad bude kratší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 14:53

A budete všechny testovat toho 9-tého? Nebo jste to zkoušely už dříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 14:55

Těžko říct, ono je fakt nejlepší vychytat kdy je ovulace a vědět kolik dní máš luteální fázi. Podle toho vím, kdy mršku čekat :-) Teď mě například ovu přišla až 31DC, takže vím, že MS mám čekat kolem 44DC, protože moje lut. fáze je 14dní. Ovulace může přijít kdykoliv v cyklu, ale ta doba po ovulaci do MS, bývá u každé z nás stejná. Neměla by být kratší ale než 10dní, to by se vajucho nestihlo zahnízdit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 14:57
Mahja píše:
A budete všechny testovat toho 9-tého? Nebo jste to zkoušely už dříve?

Já bych možná testovala už 7, ale nevím :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 15:05
panenka87 píše:
Těžko říct, ono je fakt nejlepší vychytat kdy je ovulace a vědět kolik dní máš luteální fázi. Podle toho vím, kdy mršku čekat :-) Teď mě například ovu přišla až 31DC, takže vím, že MS mám čekat kolem 44DC, protože moje lut. fáze je 14dní. Ovulace může přijít kdykoliv v cyklu, ale ta doba po ovulaci do MS, bývá u každé z nás stejná. Neměla by být kratší ale než 10dní, to by se vajucho nestihlo zahnízdit :-?

Tý jo tak taky dlouhé cykly, já před těhu měla taky jednou 45, jednou 30, prostě guláš. My se snažíme teď tento cyklus, používala jsem i ovu testy, tak ta by měla být 27-mého, ale jak dlouhou mám tu lut.fázi, jak říkáš. Tak můžu jen čekat… Ale četla jsem, že by neměla být delší, než 16 dní. Nevíš, může se stát, že jí má někdo delší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 15:12

Já si myslím, že se to stát může, tělo je jedna velká záhada :-) Ale nebývá to časté, že by byla delší. Takže když to nedostanem do 16DPO, musí to být jasný jak facka :-D No ale jak se tak znám bude mi cukat ruka dřív na testování :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 15:18
panenka87 píše:
Já si myslím, že se to stát může, tělo je jedna velká záhada :-) Ale nebývá to časté, že by byla delší. Takže když to nedostanem do 16DPO, musí to být jasný jak facka :-D No ale jak se tak znám bude mi cukat ruka dřív na testování :cert:

No, to mi taky, mám totiž kupu testů, tak můžu testovat do aleluja…
Já teď chodím na rehabky, tak jsem jí řekla, že se snažíme, a že teď nevím na čem jsem, jestli se zadařilo nebo ne,tak mi prozatím stopla elektroléčbu a něco ze cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí