Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak se mi to tam sice nevešlo všechno, ale děkuju za radu holky. ![]()
Ahoj, mohu se přidat? Také se snažíme o miminko, o druhé..jedno již mám..a to věčné čekání každý měsíc, zda jsem těhu či nejsem je věčné..prodělala jsem již dva potraty..a teď to zatím zkoušíme 5 měsíců a nic..nyní to mám asi dostat plus mínus 8.11., dnes jsem 24Dc a samozřejmě, že jsem testila a nic..klasika ![]()
ahojky Dádo, určitě se přidej, taky to máš koukám těžký, kdy (ne)čekáš ms? Buděš testovat s nám toho 9.11. nebo už testíš jak o život, jako některé z nás… např. já
?
jsem slepá? si to tam všechno písla, tak to vítej mezi bláznivkama, ale každá jsme se nakonec dočkala. By mohl někdo zkusit založit diskuzi o nejdelším a nejkradším snažení a kdo je tady nejdýl a tak. By jsme asi koukali… jo a zajímavý by bylo počítat, kolik z nás kolik utratila za testy ![]()
No já už právě testila, jsem vždy nedočkavá a samozřejmě se pozoruji jak o život..a těch peněz, co padlo na testování..jak na ovu testíky, tak i za těhotenské testíky..ale já si nedám pokoj, mě to baví..dnes jsem teprve 24 DC, ovu byla asi 16až 17.den, tak je asi brzo, já vím..testnu se s vámi až 9.11…Ale nevím, jestli to nedostanu dříve..mám nepravidelnou MS, někdy 27, někdy 25, někdy 29..
dada04 píše:
No já už právě testila, jsem vždy nedočkavá a samozřejmě se pozoruji jak o život..a těch peněz, co padlo na testování..jak na ovu testíky, tak i za těhotenské testíky..ale já si nedám pokoj, mě to baví..dnes jsem teprve 24 DC, ovu byla asi 16až 17.den, tak je asi brzo, já vím..testnu se s vámi až 9.11…Ale nevím, jestli to nedostanu dříve..mám nepravidelnou MS, někdy 27, někdy 25, někdy 29..
Ahojky, záleží jakou máš luteální fázi
podle ní si pak lehce vypočítáš kdy by měla přijít MS…
Ahoj, no to právě zase tak přesně nevím, ale je kratší než těch 14 dní…-většinou 10dní..počítám ms tak v pondělí či úterý. Včera a předevčírem mě bolelo břicho jak když to mám dostat ten den..dnes již nic. Beru Utrogestan, 1× večer, tak ani nepoznám zda bílý výtok je ono něco či spíš ten Utrog…
Dado, taky mě bolelo břicho, a nejvíc tak kolem 6DPO, teď už nic, jen cítím prsa, hlavně když se skloním, a mám od včerejška migrénu, a ne ne se ji zbavit
to vše ale bude PMS
Přesně tak, včera bolest hlavy, ale dnes fakt nic..hlad..ale ten mám furt
Jak dlouho mimi zkoušíte??
Tak jak u vás holky? Jak se cítíte? Já jsem měla ráno hodně bílého hustého výtoku, přes den zeslábl, ale zase byl malinko dohněda, jako včera. Píchají mě sem tam vaječníky, jinak nic, zatím nebolí prsa, což je fajn, ale klidně zítra můžou začít :/
Kristýna
mě pobolívá v podbřišku asi třetí den a pnou mi prsa.jinak nic, a ještě ten krémový hlen