Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tý jo, kde bydlíš??
A jinak pěkné ránko, dnes 8 DPO, ještě 4 dny, áách jo
![]()
Kristýna
Anonymní píše:
Tý jo, kde bydlíš??A jinak pěkné ránko, dnes 8 DPO, ještě 4 dny, áách jo
Kristýna![]()
V Ostravě…ale sněhobílo je na testu, ráno jsem zkoušela.....
Mahja píše:Anonymní píše:V Ostravě…ale sněhobílo je na testu, ráno jsem zkoušela.....
Kristýna![]()
A kolikátý jsi DPO? Ještě je brzo, ne?
dobré ranko, u nás stále asi jen zbytkové hcg. Takže smutek a čekání ms. Holky viděli jste film Tma? Je to psycho horor. Hlavně asi určenej pro maminky, které občas zlobí deti. Určitě doporučuju. Ukazuje na to jak naše děti vnímaj… že se na ně zlobíme…
Ahoj holky, ten film jsem neviděla, ale určitě ho zkouknu ![]()
Mahjo, ale není ještě brzy na testování?
ahoj panenko, jukni na to… ale máš už děti? Nebo se snažite o první? Jestli jsi to sem už písala, tak se omlouvám. Film je ale fakt ok, i manžílek koukal a to on je na jiné horory (např.saw)
Mahjo… hi hi, já taky testuju furt, by mě zajímalo, kolik už jsem za to utratila. Zkoušíme druhý měsíc a to jsou doma testy furt.
JJ blbnu na starý kolena. Při dvou prvních jsem to vůbec neřešila. Ale upřímně, já mám dostat ms 10-11.11. Tim pádem je dnes taky ještě brzy na testování, jako u tebe.. ale…
nějak si ty dny musíme zpříjemnit… a tohle mě ráno dokonale vykope z postele ![]()
Anonymní píše:Mahja píše:A kolikátý jsi DPO? Ještě je brzo, ne?Anonymní píše:V Ostravě…ale sněhobílo je na testu, ráno jsem zkoušela.....
Kristýna![]()
Dneska asi 9 DPO, asi brzo ještě je, to víš, zvědavost…
panenka87 píše:
Ahoj holky, ten film jsem neviděla, ale určitě ho zkouknu
Mahjo, ale není ještě brzy na testování?
Je, asi je brzo, to víš doma hromada testů a mě svrbí ruka…
holky jak jste si tam vložili ten metřík? Já to vyplnila, ale nic se mi u profilu neukázalo. Co jsem udělala blbě?
No já mám právě jeden mamatest 10, tak mě to tak neláká
Ale mám i jiný, ale pětadvacítkoví, tak ty mě teď vůbec nelákají.
Jinak snažíme se o první, tak je to pro mě docela všechno nové, a jsem moz natěšená na první miminko ![]()
panenka87 píše:
No já mám právě jeden mamatest 10, tak mě to tak nelákáAle mám i jiný, ale pětadvacítkoví, tak ty mě teď vůbec nelákají.
Jinak snažíme se o první, tak je to pro mě docela všechno nové, a jsem moz natěšená na první miminko
já si kupovala na ebay 25 ovul. testů a u nich bylo 25 těhotenských testů…jinak byh fakz netestila…
vandamara píše:
holky jak jste si tam vložili ten metřík? Já to vyplnila, ale nic se mi u profilu neukázalo. Co jsem udělala blbě?
ahojek, jak si ten metřík vytvoříš, tak tam musíš mít někde link, který si zkopíruješ a hodíš do podpisu.