Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mahja píše:a-šmudlinka píše:Ještě tomu nevěřím, a láduju se sušenkama!
mahja tak co mamino uz jsito trosku vsrebala???![]()
jsi blazinek
A teď se láduji pizzou. ![]()
Tak mužíček to ví, byl samo rád,ale hned jsem dostala vynadáno, že pracuji (vygruntovala jsem všechno), že stříhám stromy atd. ![]()
Mahjo moc diky za testiky,nic moc na nich nejni a presto jsi tehotna,to je uzasny
1hanule
Ja kdyz byla poprve tehotna a na gynde jsem byla 3dny po zpozdeni MS a pozit.testech, mela jsem hodnotu HCG 1350j. A za dva tydny uz 72tis jednotek:-)
Kazde to roste jinak, nekomu pomaleji, nekomu rychleji.
tak mi začínáme znovu… mrcha přišla včera večer takže mamatesty hcg ukážou i při tak nizoučkých hodnotách.(14 jednotek v krvi) pěknou čárku. Tak nám držte pěsti. Aspoň už vím, že tělíčko funguje a bude čisté po sp… i když jsem to včera vořvala
Dnes už je fajn ![]()
Novým těhulkám přeju krásné těhulkování
![]()
vandamara píše:
tak mi začínáme znovu… mrcha přišla včera večer takže mamatesty hcg ukážou i při tak nizoučkých hodnotách.(14 jednotek v krvi) pěknou čárku. Tak nám držte pěsti. Aspoň už vím, že tělíčko funguje a bude čisté po sp… i když jsem to včera vořvalaDnes už je fajn
Novým těhulkám přeju krásné těhulkování
![]()
To je mi líto:-(Ale taky se mi to stalo -měla jsem v lednu a červnu pozit.test-druhá čárka sice slabší,ale dobře vidět, zpoždění pár dní a nakonec dorazila!
magda82 píše:
holky test asi kupovat nebudu, začínám špinit.
Ach jo Magdi, vypadalo to s tebou tááák nadějně. Kde je ale pokles teploty? Já už fakt ničemu nerozumim. Mě test sílí a těhotná nejsem, tvoje bt ukázková a mrcha přišla. To je nespravedlivost. Mámy se zbavují nechtěných dětí a ty co je chtějí, těm se ne a ne zadařit.
Co např říkáte na tu ženskou, co dokázala dát do baby boxu 1,5 leté děťátko? Bulela jsem jak želva.
Jo a hormony mám v háji… včera jsem stála za pultem… a malému chlapečkovi ulítl balonek… koukala jsem jak usedavě pláče a utíká za míčkem směr koleje. Jeho matka na něj řvala.. kam letíš pojd okamžitě do auta… ale hnusná na něj. Chlapeček jí prosí a pláče… balonek už byl na kolejích a já vyrazila, šéfová nešéfová, zachránit míček. Málem jsem vypustila duši, chlapeček štastnej a matka p..a, řekla dík to jste neměla a flákla kluka do auta a práskla za ním dveřma. Jsem měla slzy na krajíčku…ale aspon ten míček mu udělal radost…když mámu si vybrat nemůže
kráva jakási blbá,takhle se chovat k dítěti, kolik asi měl ten chlapeček?
já nevim kolik mu mohlo být cca 3 roky. blbka… hlavně že měla drahý auto