Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
https://www.emimino.cz/…dilka-87726/
KLIKEJTE A ŽÁDEJTE O PŘIJETÍ, DOUFÁM, ŽE TO PŮJDE
.
Ahoj,naposledy jsem čekání na // řešila před 2.lety.Nepočítala jsem plodné dny,neměřila teplotu.Prostě jsme se často snažili
Asi tak co 2-3 dny.Zobala jsem vitamíny(calibrum baby plan),manžel zobal selen,zinek,vit E-velice jsem ho přesvědčoval,že to má jako prevenci proti chřipce
..no nevěřil,ale zobal:-) Pak jsem někde na netu četla článek,že nejlíp se těhotní v období vánoc,jako že lidi jsou celkově uvolněnější,pozitivně naladění,sladkosti,vínečko,pohodička..že prý to jde líp.Nevím co je na tom pravdy,ale u nás to vyšlo,v lednu jsem měla //To je jen taková malá nepodstatná rada,kdyby vám to nevyšlo už na toho mikuláše
Ale samozřejmě přeju ať vám to vyjde co nejdřív
,ahoj.
holky hlaste se kdo ještě patří do naší skupiny.jsem líná to hledat
![]()
Alberta píše:
Ahoj,naposledy jsem čekání na // řešila před 2.lety.Nepočítala jsem plodné dny,neměřila teplotu.Prostě jsme se často snažiliAsi tak co 2-3 dny.Zobala jsem vitamíny(calibrum baby plan),manžel zobal selen,zinek,vit E-velice jsem ho přesvědčoval,že to má jako prevenci proti chřipce
..no nevěřil,ale zobal:-) Pak jsem někde na netu četla článek,že nejlíp se těhotní v období vánoc,jako že lidi jsou celkově uvolněnější,pozitivně naladění,sladkosti,vínečko,pohodička..že prý to jde líp.Nevím co je na tom pravdy,ale u nás to vyšlo,v lednu jsem měla //To je jen taková malá nepodstatná rada,kdyby vám to nevyšlo už na toho mikuláše
Ale samozřejmě přeju ať vám to vyjde co nejdřív
,ahoj.
alberto děkujeme, moc bych si přála, aby to vyšlo. Nám všem. A vítám tě tady. Ty se taky přidáváš mezi snažilky o další mimi?
Nene.Já už nejsem a nebudu snažilka,mám děti dvě .Jenom to tady ráda čtu a srovnávám jak jsme se snažili my,co jsem vyváděla.Já jsem tenkrát nehledal duchy na testu,jak se to dělá tady,spíš jsem sázela na jistotu.Ale nebyla jsem(díkybohu) dlouhodobá snažilka,prostě hlavní byl sex.Dokonce jsem si koupila ovulační testy,ale nějak jsem je blbě použila nebo co,takže jsem si hned stanovila diagnozu,že mám anovulační cykly(zatracený internet) a tudíž jsem neplodná.Naštěstí jsem byla jenom střelená
Já prostě ráda nakukuju a občas něco napíšu,pokud to teda nevadí že nejsem snažilka..
magda82 píše:
holky na koho jsem zapomněla, ještě?
michaelas2010 píše:
a-smudlinka, majha, charlinka, panenka87, milli a anonymni
magda82 píše:
holky na koho jsem zapomněla, ještě?
ty jsem pozvala, jen na a-smudlinku jsem nějak pozapomněla, promiň.
Já taky prosím
. Snad se to do Vánoc povede, jinak mě v létě čeká nástup do práce
.
A koukám, že pozvánku už mám. Díky!
Ahoj Holky,já bych se k vám taky ráda přidala,ať v tom snažilkování nejsem sama ![]()