9m nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj a co zuby?U nás když se prořezávaji tak taky nebaští a vezme si radši kozu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Ahoj a co zuby?U nás když se prořezávaji tak taky nebaští a vezme si radši kozu
No možná jo,jak jí položím na záda řve jak blázen,rve se za uši,prej by to mohly být zuby,ale dásně nějak nateklé nemá.No já jen jestli třeba taky nemá hlad,už je to kus baby ![]()
- Citovat
- Upravit
Naše neměla nikdy nateklý dásně.Pro tyhle případy kdy mi nechce jíst a mam strach že moje mlíko jí nestačí jsem koupila umělý.Asi to neni úplně nejlepší ale aspoň vim že nemá hlad,když si cucne toho umělýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se mi stalo teď, ač do dneška dokonalý jedlík, nikdy nic neodmítl, tak posl.3 dny mi u oběda dokonce řve ![]()
Tak holt kojím, ale to mu přece jen nestačí…Včera konečně snědl řídkou přesnídávku,takže jsem dnes zkusila udělat řídkej i oběd a konečně to snědl …Navíc jsem udělala jeho nejoblíbenější - cuketa, brambor, hovězí..
Zkus tedy dočasně dělat to co jí chutná a řidší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jsem ráda, že v tom nejsem sama…naše dvojky taky nejí…taky nejradši ovoce a ani oblíbená mrkev dýne a tak…nic..večerní kaši občas odmítnou a usnou bez jídla a já pak ve spánku do nich dostanu aspoň mlíko.....není to počasím??? popravdě ani já nemám v poslední době moc velkou c huť k jídlu…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlas…Chris teď taky pár dní nechtěl jíst ![]()
Já teda nekojím, příkrmy jedl od 6m a měl UM už jen 2× denně. Teď pár dnů jsem mů dala víc UM i to někdy nechal, měl i teploty. Včera snědl normálně hovězí, bramboru, mrkev a dneska už zase ne.
Tak čekám kdy ten zoubek vyleze ![]()
xangel87 píše:
To se mi stalo teď, ač do dneška dokonalý jedlík, nikdy nic neodmítl, tak posl.3 dny mi u oběda dokonce řve
Tak holt kojím, ale to mu přece jen nestačí…Včera konečně snědl řídkou přesnídávku,takže jsem dnes zkusila udělat řídkej i oběd a konečně to snědl …Navíc jsem udělala jeho nejoblíbenější - cuketa, brambor, hovězí..
Zkus tedy dočasně dělat to co jí chutná a řidší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dneska objevila opět aftíky,tak možná taky proto nechce ![]()
- Citovat
- Upravit
Nojo,mažu jí to tím mundisalem,je to dobrý i když rostou zoubky,akorát nevím po čem se jí to dělá,v týdnu měla broskev,maliny,rybíz,hrušku,trochu třešní,takže fakt nevim ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,malá mi zhruba tři dny odmítá jíst zeleninu,jogurty,občas do ní dostanu přesnídávku,nechce ani kaši,jediný co zblajzne je ovoce a tak převážně kojím,když už jsem si říkala že pomalu odstavím,tak jsem se zase luxusně rozkojila,jen si myslím aby nestrádala,to mlíko už jí přece nemůže stačit.