9měsíční a noční spánek

178
10.4.14 19:14

9.měsíční a noční spánek

Holky mám k Vám dotaz - náš malý se poslední 3.měsíce budí v noci třebas od půlnoci co 15 minut nebo půl hodiny…nevíte co by mu mohlo být? V noci nerozsvěcuji, nebavím se s ním - spí na jiném místě než přes den. Je vždy nevrlý až do té doby než mu to mléko nebo čaj dám. Snažím se ho ignorovat, ale bohužel to nejde…Zuby už má od 7 měsíce 2 spodní. V noci mu dělám i 2× mléko 270ml a čaj 200ml a to všechno do 7 než se ráno vzbudí vypije. Přes den toho taky moc nenaspí - dopoledne 0,5 hoďky až 1 hoďku, po obědě tak hoďku a tak okolo 17.hod taky tu hoďku…děkuji Vám za rady:-)

Příspěvek upraven 10.04.14 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
10.4.14 19:17

Já bych neřekla, že se budí hladem (za předpokladu, že přes den splníte 5-6 jídel), spíš bych řekla, že ho budou trápit zuby. Zkoušela jsi dásně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.4.14 19:18

Taky bych to tipla na zuby. Zkus mu dásínka namazal Kamistadem, případně homeo - Chamomnilla Vulg., malé to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.4.14 19:20

Zuby už máme od 7 měsíce 2 spodní…nahoře se mu nic nedere - i u doktorky jsme byli a ta neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.4.14 19:22

Lejaa - ráno sní mléko, potom má svačinku, potom oběd, odpoledne má přesnídávku, potom má večer kašičku a než jde spát tak ještě mléko (to si prostě vyřve) a přes den ještě si dá rohlíček a nebo křupky do ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.4.14 19:23

Já bych taky tipovala zoubky..ono ho to může pobolívat..někdy nejde moc poznat, že se něco klube…no my teda přes den spíme jen po obědě a to max 40min, ale ani to většinou nevydrží. A to nám včera bylo 10m..ale je fakt, že jde spát kolem půl 7 a spí až do rána no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.4.14 19:26
@lovemarsmi píše:
Lejaa - ráno sní mléko, potom má svačinku, potom oběd, odpoledne má přesnídávku, potom má večer kašičku a než jde spát tak ještě mléko (to si prostě vyřve) a přes den ještě si dá rohlíček a nebo křupky do ruky…

No, tak to hlad určitě nemá..:-) Někdy si na to děti zvyknou a pak jídlo v noci vyžadují spíš ze zvyku, než že by měli hlad.
Ale to asi budou ty zuby. Můžou se drát horní, dlouho to trvá a dlouho nemusí být nic ani vidět. Víc jak jedno mléko bych v noci nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.4.14 19:26

Veronika6913 - tak když mu rostly první dva zoubky tak měl průjem a horečku. tak mě by nevadilo, kdyby přes den spal ak maličko, ale kdyby spal aspoň v noci. Nám bylo včera 9 měsíců…no my jdeme večer spát tak mezi 8 až půl 10 a no spíme max do té půlnoci a potom vyžaduje čaj nebo mléko (je na nutrilonu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.4.14 19:28

Lejaa - no jenže on když ho nedostane tak kňourá a budí se pak třeba i co 5 minut až do té doby než ho dostane :,( dříve to nedělal, dělá to od té doby co byl nachlazený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.4.14 19:40

@lovemarsmi teda tak to spinká hodně krátce, to si neumim představit, vás docela lituju.. u nás se teda zoubky skoro neprojevovali, jen občas zaplakal jinak nic..no v těch 8-9 měsících jsem ho ještě krmila kolem půl 2 v noci a je fakt, že to měl taky období, že se pořád vrtěl a nemohl pak už pořádně spát, ale teda nebrecel..vzala jsem si ho vždycky k sobě a ležel vedle mě a já snim trochu kynklala a byl hodnej, ale to jsem vždycky zbytek noci spíš prokynklala než prospala no :-D ale nějak se to samo zlomilo..myslím, že se to u vás taky zlomí samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.14 19:52

@lovemarsmi Nejsi v tom sama :mavam: U nás je to úplně to samé. Malá ma 8,5 měsíce a od 7 měsíce se budí několikrát za noc. Před 2 týdny byla nemocná a je to ještě horší. Budí se tak 5×-7× za noc, usne jedině u prsa. Pokud nedostane prso, tak řve. A navíc nechce spát v postýlce sama, to se pak budí i co 1 hodinu :cert: Takže to většinou dopadne tak, že ji dám prso a vezmu si ji do postele, abych nemusela tolikrát vstávat. Když spí u nás v posteli, tak je o něco klidnější a kojím tak 3×. Zuby ještě nemáme :lol:
Kdyby měl někdo nějakou radu nebo tip, tak budu taky ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.4.14 20:24

No jestli vypije tolik mlíka v noci, a váhu má normální, tak má asi fakt hlad, každý dítě je jiný. ono se udává že by dítě mělo spát celou noc od 6M, ale to fakt nní pravidlem. kdyby si jen cucla, tak by to byl zvyk, když to vypije, dávala bych jí to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
10.4.14 20:34

@lovemarsmi budou to určitě zuby ;) to že nejde nic vidět, že by se něco dralo vůbec neřeš…malá neměla ani nateklé dásně, jen byla prostě protivná a během týdne ji vylezly dva zuby…ted je taky celé dny a noci protivná a tipuju to na horní zuby, protože si tam šmrdlá jazykem ale opět je nemá nateklé :nevim:…s tím spaním počkej, třeba je to jen chvilkové a pak se prostě budit přestane :nevim: u nás je to taky jako na houpačce..jedna noc v pohodě a druhá šílená, kdy k ní vstávám klidně co hodku…jinak běžně ještě dvakrát v noci kojím a mezitím se někdy budí i jen na dudlík ;) pokud ho mlíko uklidní, udělala bych ho ;) a to denní spaní ti závidím mi malá spí tak dvakrát denně po půl hodině :roll: ale někdy se stane, že spí třeba dvě hodiny a to už ji kontroluju jestli žije :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
151
10.4.14 20:47

Taky to mám doma, jen malé je půl roku a kousek.. Naučila jsem si jí bohužel usínat u flašky a jinak mi neusne.. Spinkat chodí v osm a ve dvě ráno už je vzhůru a dokud jí nedám láhev, tak řve jak tur :roll: Někdy vypije a usne hned, někdy se pak budí až do rána a někdy už neusne a je třeba i dvě hodiny vzhůru.. Radu nemám, ale soucítím s tebou, občas si připadám jak zombie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.4.14 08:09

@veronika6913 njn spinká krátce, bohužel :-( tak malý má zavřené očička a jinak kňourá, anik ho k sobě neberu. stačí mu prostě když dostane mléko nebo čaj, vypije třeba půlku flašky a spinká dál…doufám, že se to taky zlomí a bude spinkat jak předtím…předtím spinkal i 10 hodin v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí