9měsíční dítě často jí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
9.měsíční dítě často jí
Ahoj maminky, můj 9.měsíční chlapeček jí 8krát denně plus jednou v noci. Už nevím co mu mám pořád chystat na jídlo. Ráno a večer mu dávám UM. Jinak během dne jsou to bílé jogurty s přesnidávkou, piškotem, puding s přesnidávkou, banán, hrušku, maso-zeleninové příkrmy, sem tam křupky mezi jídlem. Zkoušela jsem i chleba, rohlík..ale dusí se. Kaši začal poslední dobou odmítat, tak už nedávám. Zkoušela jsem dát i polévku…ale jak to nedrží na lžičce, tak to zkončí mimo pusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A to je podle tebe špatně? Buď ráda. Dávat můžeš klidně to samé dokola, dítěti je to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 Syn byl to samé
Pořád jen mháám (v překladu mama ham). Já byla teda ráda. Lepší když hezky jí, než abys do něj musela vše cpát, ne?
Syn má teď 16 měsíců a jí stále vše, jen už neni jako kyselina.
Taky jsem točila pořád samé dokola. Ono je jim to vážně jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám taky 9. měsíční a jí teda 5× denně. Od té doby, co jsem přestala kojit, tak jí téměř pravidelně. Ráno tak cca v 8 dávám 210 ml UM, kolem 10 mu dám buď ovocnou kaši nebo přesnídávku (hruška, banán, jablko, švestka, meruňka nebo borůvka), jedl mi i ovoce - banán a jablko, ale nevím proč, už to nechce :/. Potom oběd kolem 12 masozeleninový příkrm celá lahvička + 180 ml UM, svačina 16:00 přesnídávka a večeře 19:30 kaše + 210 ml UM. Stane se, že se někdy probudí v noci a musím mu dát UM, ale většinou vydrží celou noc až do rána bez jídla, stačí mu jen napít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád by jenom jedl. Jsem sice ráda že mu chutná. ale nic jiného nedělám, než celý den jen ohřívám a krmím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A on si v 9 měsících o to jídlo říká? Nebo prostě řve a ty myslíš že má hlad? Moje děti jedly v tomhle věku také celkem často, ale já jsem dávala 4 jídla denně a zbytek doplnila kojením (u syna UM). To znamená, že měli snídani, oběd, svačinu a k večeři jsem většinou ohřívala co bylo k obědu. V těch mezičasech a před spaním to bylo mléko, i když občas měly také nějaké křupky a tak. Napadá mě jedině zkusit dát mu něco sytějšího a pak ho na delší dobu nějak zabavit, vzít ho na procházku, aby nemyslel jen na jídlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teodorab No prostě řve jak tygr. A když mu dám dudlík, tak dudle, jak kdyby týden nejedl..po chvilce ho ale vyplivne řve do te doby, dokud nedostane jídlo. Na procházky jezdím s kočárkem, ale vždycky jenom po jídle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak to bude asi hladovec jako můj syn (7,5 měsíce)
Každé 2 hodiny (v noci to teď protáhl na 3 hodiny) baští. Ráno kojím - svačina - oběd - kojení - svačina - kojení - kaše a v noci opět kojení. Než nachystám oběd nebo kaši večer, tak má sem tam křupky, protože už se neklidný a třepe se na jídlo. Beru to jak to je, asi má rychlejší spalování než jiné děti a je pravda, že je to o přípravě a ohřívání. Výborná je je kaše Good Night od Hippu ve skleničce s vanilkovou příchutí (a drahá
). To sní celou skleničku a je klidnější noc. Drž se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On právě kaše nechce..dříve to jedl od nestlé krupičku, ale teď ji nechce ani náhodou.. Ve skleničce jsem nezkoušela..kde se dá sehnat v lékárně? Není to moc sladké a plné chemie? Dříve jsem zkoušela klasickou vanilkovou sunarku a ta šla hned ven..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 píše:
On právě kaše nechce..dříve to jedl od nestlé krupičku, ale teď ji nechce ani náhodou.. Ve skleničce jsem nezkoušela..kde se dá sehnat v lékárně? Není to moc sladké a plné chemie? Dříve jsem zkoušela klasickou vanilkovou sunarku a ta šla hned ven..
Je to sladké a chuťově nic moc (krupičku mi to teda moc nepřipomínalo). Náš to jednou dostal od návštěvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit