9měsíční dítě často jí

3383
23.1.15 17:57

9.měsíční dítě často jí

Ahoj maminky, můj 9.měsíční chlapeček jí 8krát denně plus jednou v noci. Už nevím co mu mám pořád chystat na jídlo. Ráno a večer mu dávám UM. Jinak během dne jsou to bílé jogurty s přesnidávkou, piškotem, puding s přesnidávkou, banán, hrušku, maso-zeleninové příkrmy, sem tam křupky mezi jídlem. Zkoušela jsem i chleba, rohlík..ale dusí se. Kaši začal poslední dobou odmítat, tak už nedávám. Zkoušela jsem dát i polévku…ale jak to nedrží na lžičce, tak to zkončí mimo pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
23.1.15 18:08

A to je podle tebe špatně? Buď ráda. Dávat můžeš klidně to samé dokola, dítěti je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.1.15 18:26

@LLenule111 Syn byl to samé :D Pořád jen mháám (v překladu mama ham). Já byla teda ráda. Lepší když hezky jí, než abys do něj musela vše cpát, ne? ;) Syn má teď 16 měsíců a jí stále vše, jen už neni jako kyselina.

Taky jsem točila pořád samé dokola. Ono je jim to vážně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.1.15 18:29

Mám taky 9. měsíční a jí teda 5× denně. Od té doby, co jsem přestala kojit, tak jí téměř pravidelně. Ráno tak cca v 8 dávám 210 ml UM, kolem 10 mu dám buď ovocnou kaši nebo přesnídávku (hruška, banán, jablko, švestka, meruňka nebo borůvka), jedl mi i ovoce - banán a jablko, ale nevím proč, už to nechce :/. Potom oběd kolem 12 masozeleninový příkrm celá lahvička + 180 ml UM, svačina 16:00 přesnídávka a večeře 19:30 kaše + 210 ml UM. Stane se, že se někdy probudí v noci a musím mu dát UM, ale většinou vydrží celou noc až do rána bez jídla, stačí mu jen napít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
23.1.15 18:37

Buď ráda, já dcerce od 6 měsíce všechno cpu a nějí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
23.1.15 19:04

Pořád by jenom jedl. Jsem sice ráda že mu chutná. ale nic jiného nedělám, než celý den jen ohřívám a krmím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.1.15 20:18

A on si v 9 měsících o to jídlo říká? Nebo prostě řve a ty myslíš že má hlad? Moje děti jedly v tomhle věku také celkem často, ale já jsem dávala 4 jídla denně a zbytek doplnila kojením (u syna UM). To znamená, že měli snídani, oběd, svačinu a k večeři jsem většinou ohřívala co bylo k obědu. V těch mezičasech a před spaním to bylo mléko, i když občas měly také nějaké křupky a tak. Napadá mě jedině zkusit dát mu něco sytějšího a pak ho na delší dobu nějak zabavit, vzít ho na procházku, aby nemyslel jen na jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
23.1.15 23:44

@teodorab No prostě řve jak tygr. A když mu dám dudlík, tak dudle, jak kdyby týden nejedl..po chvilce ho ale vyplivne řve do te doby, dokud nedostane jídlo. Na procházky jezdím s kočárkem, ale vždycky jenom po jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.2.15 14:47

Ahoj, tak to bude asi hladovec jako můj syn (7,5 měsíce) :-) Každé 2 hodiny (v noci to teď protáhl na 3 hodiny) baští. Ráno kojím - svačina - oběd - kojení - svačina - kojení - kaše a v noci opět kojení. Než nachystám oběd nebo kaši večer, tak má sem tam křupky, protože už se neklidný a třepe se na jídlo. Beru to jak to je, asi má rychlejší spalování než jiné děti a je pravda, že je to o přípravě a ohřívání. Výborná je je kaše Good Night od Hippu ve skleničce s vanilkovou příchutí (a drahá :-( ). To sní celou skleničku a je klidnější noc. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
1.2.15 15:03

On právě kaše nechce..dříve to jedl od nestlé krupičku, ale teď ji nechce ani náhodou.. Ve skleničce jsem nezkoušela..kde se dá sehnat v lékárně? Není to moc sladké a plné chemie? Dříve jsem zkoušela klasickou vanilkovou sunarku a ta šla hned ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.2.15 15:04
@LLenule111 píše:
On právě kaše nechce..dříve to jedl od nestlé krupičku, ale teď ji nechce ani náhodou.. Ve skleničce jsem nezkoušela..kde se dá sehnat v lékárně? Není to moc sladké a plné chemie? Dříve jsem zkoušela klasickou vanilkovou sunarku a ta šla hned ven..

Je to sladké a chuťově nic moc (krupičku mi to teda moc nepřipomínalo). Náš to jednou dostal od návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí