Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem jak prvňáček, holky poradte
Dve carky, zpozdena MS - jaka je sance? Jake mate zkusenosti? K doktorovi jdu az za 14 dni.To cekaaaniiii je desnyyyyy!!!! Kdyz uz to vyjde z krve tak je to sichr? ![]()
Zpozdena MS a dve carky na tehu testu = no ja myslim, ze sance, ze jsi tehotna je nulova… :-/
Ja nevim, no…nikdy jsme si testy nedelala…nikdy jsem tim neprosla, vsude ctu, ze to neni uplne spolehlivy. porad tomu nemuzu uverit…:) Ale z krve to uz je sichr, ne? ![]()
Teruško,
nevím, jak to předchozí anonym myslel, jestli to měla být ironie (?). Co jsem četla já, testy bývají nespolehlivé jenom v tom směru, že ukáží jednu čárku a žena je těhotná, když ukáže 2 čárky, mělo by to být ok! Máš tedy v moči tolik HCG, který signalizuje těhotenství, že ho test rozpoznal, myslím, že se můžeš radovat:) Gratuluju:) A z krve už je to pak opravdu na 100%
Ola
…asi to byla ironie, vim, ze se ptam jak pitoma, ale jsem z toho uplne vedle…:)) Nijak jsme neplanovali, ale taky jsme se tomu nevyhybali. Trictvte roku nic a pred tremi mesici mi na:,–(ili prasky na stitnou zlazu - mela jsem s ni vzdycky problemy a hups - ted pekne pozitivni tehu test…No uz se nemuzu dockat az to budu vedet z krve…Ach jo - nic o tom nevim ![]()
Gratuluji,myslím,že jsi těhu!Test mi vyšel positivní,jedna čárka byla slabší,druhý den mi dr. potvrdila 7.týden těhotenství,s tím že je ještě brzo,viděla zatím váček… no,a z váčku se pak narodila Petruška ![]()
Delala jsme si dva testy jeden a dva testy druhy den - oba jine a oba vylsy poz. druha carka byla slabsi…ale je fakt, ze mam teprf asi 7 dni zpozdeni…:)No uvidime, zatim tady hltam vsechny zkusenosti…:) je to dobre vedet. Jsem hodne sportovni clovek, vubec nevim, esli muzu cvict - jak dlouho…ajajaj…to sou veci…:D
Klíííd!Svoje těhotenství jsem brala jako:nejsem nemocná,jsem těhotná.Je fakt,že jsem neměla téměř žádné potíže.Brnkni dr.,objednej se a uvidíš.Test jsem si taky dělala po týdnu zpoždění,a byly tam //.Předtím jsem si je dělala asi 3/4 roku zbytečně,byla tam /.
Ahoj,
taky myslím, že je to jasné těhu. Jestli tomu nemůžeš uvěřit, doporučuji nakoupit další testy různých značek a testovat
.
Eva
Já myslím, že ti můžu gratulovat k těhu!!! ![]()
Dvě čárky a žádná MS je dobré znamení. Za 14 dní ti to Dr. řekne na 100% a možná už bude něco vidět i na ultrazvuku!
Jestli jsi těhu víc než 21 dní tak už by mělo mimču ťukat srdíčko! Holky nepletu se, že?
Urcite je to velika sance,ze jsi tehu.Bud v klidu - nejsi nemocna,ale to cekani znam.Moje dr. mela dovolenou,tak jsem taky musela cekat vic jak tyden nez my to potvrdila.Kazdy den jsem si delala testy
a ujistovala se,ze to nebyla nahoda (nekdy i na zaklade manzelovi zadosti).Carky sílely,tak jsem vedela,ze je to tehotenstvi.Cekala jsem 2 roky.Tak to muzes taky tak udelat,abys zkratila dl. cekani na KO u dr. ![]()
Ahojky gratuluju! podle mě je to jasné těhu! občas se stane, že je test falešně pozitivní, ale to bývá když testuješ dřív než měla být menstruace, pokud je to už po vynechání… tak je to jasné, ale pro svůj klid si můžeš koupit jiný, nějakou jnou značku a zkusit další! a objednej se k paní doktorce… ale podle nás jsi jasně těhotná!!! ![]()