A zase Covidacek

769
23.10.21 20:47

A zase Covidacek

Zase ten Covid. Jako další rok od září do května beztak. Nevím ale za mě už toho bylo dost. Nejlepší řešení nechat ho projít svobodně populací. Kdo chtěl očkovaný je, kdo nechtěl tak jeho volba. Ale toto pořád dokola. Hysterické ženské jak je ten a ten špatný, že nedodržel karanténu. Bože řekněte, že tady na tom emiminu je i někdo normální, kdo to tolik neprožívá:D a teď do mě. Dítě spí a nemám co dělat, než se tady nějak zabavit:D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
23.10.21 20:51
@Mkilus píše:
Zase ten Covid. Jako další rok od září do května beztak. Nevím ale za mě už toho bylo dost. Nejlepší řešení nechat ho projít svobodně populací. Kdo chtěl očkovaný je, kdo nechtěl tak jeho volba. Ale toto pořád dokola. Hysterické ženské jak je ten a ten špatný, že nedodržel karanténu. Bože řekněte, že tady na tom emiminu je i někdo normální, kdo to tolik neprožívá:D a teď do mě. Dítě spí a nemám co dělat, než se tady nějak zabavit:D :D :lol:

a co kdyby ses zapojila do některé z milionu diskusí, co tu jsou. Proč nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
23.10.21 20:53

Jo jo, moje řeč, už mě ta buzerace štve neskutečně. a nejvíc to odnáší děti, pořád po karanrénách. a proč? upřímně, už jim na to se…dlabu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Na jednu stranu to vnimam jako ty, na druhou stranu vim jak dopadl muj tatka, ze ho musela vezt rychla. Me spis opravdu stve ta lidska bezohlednost. Pokud se rozhodnu nekam napr. letet, tak mam proste dodrzet terminy izolace a ne se to snazit ocuravat.

• Citovat
  • Upravit
53518
@Mkilus píše:
Zase ten Covid. Jako další rok od září do května beztak. Nevím ale za mě už toho bylo dost. Nejlepší řešení nechat ho projít svobodně populací. Kdo chtěl očkovaný je, kdo nechtěl tak jeho volba. Ale toto pořád dokola. Hysterické ženské jak je ten a ten špatný, že nedodržel karanténu. Bože řekněte, že tady na tom emiminu je i někdo normální, kdo to tolik neprožívá:D a teď do mě. Dítě spí a nemám co dělat, než se tady nějak zabavit:D :D :lol:

Nechala jsem se očkovat, abych se nemusela tolik testovat a bát, že budu na dýchacím přístroji. Moje okolí je očkované mimo dětí. V práci taky. Bohužel jsou i jiné nemoci a jiné starosti než covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
23.10.21 20:54
@Mkilus píše:

Neprožívám a ani se nebojím. Ale někteří se v tom prostě našli a naprosto se v tom vyžívaji. Nevěřila bych, že je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
23.10.21 21:10

Štve mě to úplně stejně..jak říkáš, kdo se chtěl očkovat, tak to udělal, takže konečně by se na to mohli vyprdnout. Nebaví mě furt dokola zprávy o tom jak lidi mají covid a bla bla. jako kdyby jiné nemoci nebyly..kvůli všem těm lockdownum a rouškám jsou teď lidi a hlavně děti, úplně rozsekaní, pořád nemocní, žádná imunita…měli by to brát jako chřipku..proste to tady bude pořád..každý rok tady bude nová mutace..to budeme pořád posílat ekonomiku do háje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
23.10.21 21:15

Hlavně ať funguje normální zdravotní péče a nemocnice nejsou zavalené covidovými pacienty. Mému taťkovi se nedostala péče včas a má doživotní neurologické následky. Takže pokud mě štvou neočkovaní, tak kvůli těm nemocnicím, kde tvoří většinu pacientů s covidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.21 21:17

1. ne vsichni se mohou nechat ockovat
2. i ockovani mohou celkem snadno skoncit na JIPu a umrit
3. trocha ohleduplnosti by neskodilo (nemocni a pozitivni to snad doma chvili vydrzi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.10.21 21:21

Neprožívám, nehrotím, obtěžují mě otázky, o očkování, jakoby to bylo to nejdůležitější.. Ale nezlob se, každý,,jetý člověk, který ma nahlášenou karanténu, je hloupé jelito, když jde mezi lidi.. Neberu to jako hrocení, kvůli takovému, ne, že třeba se někdo nakazí, ale taky může kvůli takovém skončit další člověk v karanténě a to to nikdo nestojí..
Kdo je nemocný a má neschopenku, tak to taky asi moc prožívá, že nechodí ven :mrgreen:
Odruhé mi nejde, ale kdyby mi někdo přišel s tím, že nemá dokončenou karanténu a mají podezření, že se setkal snakažením, nepotřebuju stahovat děti ze školy, že mi ho dají do karantény.. Víš kolik dětí u nás chybí a kolik takových dětí kvůli, karanténám tohoto typu, musí být doma.. Protože nějací takový, si řeknou o nic nejde,.. a oslava, a návštěva.
mě o nikoho nejde, at si dělá kdo chce co chce, ale někdo mi tak přijít v říct mi, že má karanténu a děti, které ted přád smrkají a kašlou ve školách, někde pak běhat a testovat,,, kdyby, tak taky nebudu nadčená, kdy je člověk rád, že chodí do školy..
Tak ho taky snad pošlu do prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.10.21 21:23

@Mkilus ty máš určitě dítě ve školce, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
23.10.21 21:28

@Janasas nezlob se, ale to se nedá číst. Čtu to po třetí, pointu jsem asi pochopila, ale dalo mi to zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.10.21 21:37
@Mkilus píše:

Moje řeč :kytka:
Už jsou s tím fakt trapný…ať už nás kur. a nechaj žít…já rozhodně roušku v práci nosit nebudu, ani mé kolegyně…jéé ono je 4 tisíce nakažených… :roll: Z 10 milionů…a z toho polovina nemá žádné příznaky…ať už s tím jdou fakt do pr…jenže oni holt ještě potřebují udat ty nakoupené vakcíny :lol: Už aby bylo těch 80 procent očkovaných a dali konečně pokoj.

• Citovat
  • Upravit
1439
23.10.21 21:45
@Sonarka píše:
Moje řeč :kytka:
Už jsou s tím fakt trapný…ať už nás kur. a nechaj žít…já rozhodně roušku v práci nosit nebudu, ani mé kolegyně…jéé ono je 4 tisíce nakažených… :roll: Z 10 milionů…a z toho polovina nemá žádné příznaky…ať už s tím jdou fakt do pr…jenže oni holt ještě potřebují udat ty nakoupené vakcíny :lol: Už aby bylo těch 80 procent očkovaných a dali konečně pokoj.

Myslis, ze s tim daji pak pokoj? To urcite :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106283
23.10.21 21:46
@Mkilus píše:

ja, bud v klidu…kolem mne je takových většina
prožívací budou hlavně tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí