Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, tak zase menstruace není. už druhý měsíc mi nepřišla, beru antikoncepci, po vynechání menzes před měsícem předepsaná jiná. necítím žádné bolesti v podbřišku. nevím co zase dělat. letět k doktorce? vím že tenhle měsíc jsem otěhotnět nemohla. nebyl žádnej sex… ![]()
@Jullinka9 ne krev mi vůbec nebrali, nevím ale může to mít nějakou souvislost s bulkou v prsu? nebo jsem si říkala že mužu mít nějakou hormonální poruchu. koncem března jsem brala antibiotika
@jana šmolíková Hlavně mne přijde dost nezodpovědné od doktora, že Ti napsal HA bez krve a s bulkou. Zkus za ním znova zajít a domluvit se dal. Já jsem měla opačný efekt. Furt jsem spinila..
@jana šmolíková podle mě to souvislost s bulkou mít nebude. Bulka může být tuková, nebo mléčná žláza, to za týden zmizí a bude pokoj. Ale pokud to máš dýl, a říkala jsi to doktorovi, tak se divím, že ti to nevyšetřil. Mě s bulkou v prsu poslali hned na vyšetření. Nakonec se ukázalo, že to byla mléčná žláza, ale můj doktor nechtěl nic podcenit. každopádně antikoncepce se nasazuje až po výsledcích z krve.
@Jullinka9 já mám bulku vyšetřenou biopsii, je to tuk a vazivo, šla jsem na vyšetření hned co jsem to minulí měsíc na gyndě říkala, mě jen řekli že je to normální když menstruace nepříjde a napsala jinou
@Musulka12 bulku mám vyšetřenou, brali mi biopsii, je to tuk a vazivo. ale menzes už druhý měsíc nic
@jana šmolíková mám od února novou antinu-yosefine, a od nasazení jsem nemenstruovala.
Ted jsem volala na gyndu, je to normální tak naschledanou, ale vydupala aby se na mě podívali
@jana šmolíková buď ráda, u některé ha se nemenstruuje
stejně to není skutečná menstruace, tak proč o ni tak stojíš? ![]()
@Amalthea protože se necítítim dobře, cítím že něco není v pořádku
Je to v poradku.ja taky nemela pri brani antiny menstruaci. stejne to ani menstruace neni.
@jana šmolíková aha, tak to je dobře.
Ale asi by nebylo špatně, kdyby ti nabrali krev na hormony.
@jana šmolíková podle mě bylo nejlepší vzít krev, udělat hormonální profil
já jsem teda nikdy antikoncepce nebrala, takže nevím, ale všechny kamarádky co ji brali dostali menstruaci, na den přesne, jedna snad i na hodinu
ovšem po vysazení to s menstruací bylo všelijaké