A zase synechie :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.1.16 21:09

A zase synechie :-(((

Ahojte :mavam:
jsem neštastná…dceří se opět objevila synechie…všimla jsem si, že jí to od hráze opět srůstá…jednou jsme již byly na uvolnění v 18 měsících a ted znovu. Má 3 roky. jsem z toho neštatsná, a to ji pravidelně pipku roztahuju…už nevím, co s tím…
Budou se na mě zase dívat jako na neschopnou matku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
9.1.16 21:11

Ono je to pry zkusobene hormonama co ma v sobe..takze to neni tvoje vina a i dr to musi vedet.

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
9.1.16 21:13

Urcite to neni tvoje chyba. sestrenice to mela taky a nakonec ji pomohla az operace. do te doby take nic nezabralo :think:

• Citovat
  • Upravit
9013
9.1.16 21:22

Za to nemůžeš, naší malej se to dělalo taky, naštěstí se mi to vždy povedlo rozlepit doma. Přešlo to po 2 roce, jí se zase stydké pysky chytali hoře a nebo jí přirůstali do stran :cert: Je to nedostatečnou hladinou hormonů, v tomhle věk holčičky nemají žádné extra hladiny a tím to je, stává se to i u starých žen. Nic nevyčítej. Ono se tu udělá strašně rychle, naší malej se to klidně slepilo během dvou dnů, stačilo jeden večer nezkontrolovat a nenamazat olejíčkem a bylo slepeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
9.1.16 21:22

První dcera nic a teď druhá je a to taky hrozně náchylná. dva dny neoddělím a až to má zase srostlý… Zkus to uvolňovat postupně ve vaně… třeba se ti to povedu. hlavně nenásilně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
9.1.16 21:25

Moji dceri se to stalo, kdyz jsem byla 14dni v nemocnici a od te doby kdybych denne neroztahovala, tak ma slepeno, nekdy uz to trochu je, namocim uchostour do olejicku a jemne to oddelim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.16 21:42

No, právě, jenže víte, jak jsou doktoři nepříjemní :roll: :roll: Já právě pár dnů zpět to neudělala asi poctivě, nebyla jsem doma a už to je…no, vyčítám si to. :roll: :roll: chudinka moje malá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.16 21:44

@tini A kolik cca to má slepený? malá od hráze, cca ze 2/3 slepený…
Olejíčkem se jí to snažím oddelit, ale tříleté už to jde hůř, než pulročnímu…

• Citovat
  • Upravit
9013
9.1.16 22:21
@Anonymní píše:
@tini A kolik cca to má slepený? malá od hráze, cca ze 2/3 slepený…
Olejíčkem se jí to snažím oddelit, ale tříleté už to jde hůř, než pulročnímu…

Jak tu někdo radil, dobře to jde uchošťourem namočeným v olejíčku, ideálně to chce asistenci druhé osoby, která dítě zabaví. My jsme to měli s manželem vždy jako týmovou práci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí